2009 Eylül Anneleri

gunaydın ayşe. canım valla bende nette cocuk neden yemez onları arastırıyorum:) artık kaşık alsın ıstıyorum cunlu sıkıntı olmaya basladı:) dün parka gittik ben haşlamısım seblerımız köftemı ohhh elle kopar elıonde 2 3 cesıt karıustır ver ytapıyorum geldı kucuk bır kız b ıze baktı baktı garıp garıp ee napıyım baska turlu yemıyor dıye acıklama yapıyorum el kadar kıza:) anneside kıza sende oyle yerdın dedı. artık dogrumu benımı kandırdı bılemem:) evde oluyorda dısarda zor işte. birde bitecek bir süreç gibi durmuyor beyfendı olayı abartıyor. olmaytan dişleri ile ısırıp yutmak ıstıyor artık

saol ebru cum, ayşecim
bilmiyorum beni acıtan belki annemin yokluğu
neyse....
aliş yeni die yememiştir alışır cnm zamanla daha 2. verişin bildiğim kadarıyla

ebrucum sırf sarısından yaptım .. alişimiz sevmemiş balığı ama belki başka balığı sever..akif eymen balığı çok seviyor dün sebzesiz verdim yedi...
meryemcim ben meyveleri elimle veriyorumm aynen bizde dün parktaydık yanıma bi bayan oturdu tuaf tuaf baktı yine seninki çocukk:))
valla hiç umrumda değil kuzum yesinde bende baktım meryem gecici bi dönem galiba sabırla beklemek lazım..

tülaycım öyle annemden soğumuşumki bilmiyorum tabiki seviyorum ama eskiden annemi günde 4-5 kere arardım artık 2 günde bi arıyorumm .. ebrunun dediği gibi bir gün faydalarını görmedimm benim annem oğluma sadece 1 takım kıyafet aldı okadar durumu yokmu var.... ama çook cimrii ... valla baaannemiz daha iyi bana karşıda kuzuma karşıda...

ne zaman gececek acaba ya 2 hafta aynı sekılde devam ettık kaşık enb fazla 3 kaşık alıyor. oda sadece kahvaltıda.. şimdi elle vermekte ılk zamanlardakı kadar kolay değil. ısırarak yemek ıstıyor ama neyı vereyım ısırarak. dün yer elmasını ısırarak yedı beyfendı.

cnm bizime tam aksi babanemiz var müsait bu gidecğimiz nişanı da biliyodu ama
teklif bile etmedi...hoş ona bırakmazdım zaten ama...insan bi sorarrr
ahhh ablamlar olsaydı burada keşke.....bnm kendi yakınlarımdan başka eşimin yakınlarından bi yardım yok babanemiz bakmak kenarda dursun ...sevmeye bile gelmiyoo...eşim çok kızıyo ama bu yaştan sonra değiştirilmezki insan...bide ilk torun bnm oğlummm

ali baligi sevmese de yedi
bizim oglaninda boyle biseyi var refleks gibi kasigi gorunce agzini aciyor

bizimde sorunumuz emmek istemiyor ((
hafta sonu gunduz dogru duzgun emziremedim acta olsa emmek istemiyor
anca aksam yatarken ve gece 1 kere emiyor (
birakcak sanirim sadece gece emse ona da raziyim ama sirf gece emzirirsem sutum kalir mi bilmiyorum

Canım Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah sizlere dayanma gücü ve sabır versin, tabiki dua ederim,Allah yardım etsin canım çok zordur senin için,

kalır ebru cum üzülme
gündüz aliş çok güsel besleniyo bence ondan emmek istemiyo
bnm oğlumda çok tok olsada
günde 2 kez en az mutlaka emiyooo
su niyetine sanırım

ayse aynen yaa
bizimde babannemizden fayda var aliye surekli kiyafet oyuncak alir bi ihtiyacimiz varsa duyar duymaz alir
haftada bir aksam ben geleyim bakayim siz kari koca disari cikin diye kendisi teklif eder

annem ise niye boyle oldu anlamiyorum normalde cok iyidir yufk yureklidir ama bi sogukluk girdi belki esimden ailseindenfelan mi cekinip kendini bu kadar cekti anlamadim
ama sevmeye gelince deliriyorlar
dun ariyor gelmiyor musun diye
anne hastayim diyorum halim yok diyorum nolur 1 saatcik getir gorelim diye o kadar israr ettki dayanamadim aldim aliyi gittim
o kadar da koaly degil ki her hafta gideyim istiyorlar
nerden baksan 35 dakikalik yol sonra alinin yemegini ayarla tasi orda yedir uyutmaya calis felan bana artik zor gelmeye basladi ama kiramiyorum

ebrucum sanırım ailelerimiz kendi egolarını düşünüyolar sadece bende bundan sıkıldımm...
bugün pazara gidicez eşimle alıyım bende malta eriği:))

ebrucum malta eriğinin ne kadar çok faydası varmışş...a vitamini deposu potasyum demir kalsiyum ve fosfor açısından baya zenginmiş...ve büyümeye yardımcıı.. süperr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…