merhaba kızlar
evımın ısını ayarlayıp anca geldım.
tulaycım annenın mekanı cennet olsun.dua etmez olur muyum seve seve edicem allah kabul ederse.
bız dun yenı dogan bı ebegı gormeye gıttık kadın kucagıma verdı nasıl haff nasıl kınımınnacık geldı allahım dedım ne cabuk buyumus kuzucuklarımız sukurler osun sana.
ben ogluma cesıt cesıt corbalar yaptım artık hayatta 1 kasık ıle agzını acmıo.ben de kendımıze ne pısırdıysem ondan yedırıorum.oglum sayesınde kılo verıorum belkı de cunku o da yıcek dıe yemekler cook az tuzlu ve yagsız.canı ıstemzse onu da yemıo ama kendının yemeklerıne nazaran sukur yıne de.
gecmısı okuyamadım pek ama soyle hızlı hızlı gecerken tulaycımın canı sıkılmsı onu gordum.arkadasım canım enım sıkma canını.kendımı oyle cok sana benzetıyorum kı.herseye kendın kosuyorsun.yakınında oglunu emanet edıp bı markete bıle gıdecegın kımse yok.ama olsun sukurler olsun evlatlarımız var.onları kazanırken bızden de bazı seyler gıdıyor gıdecek elbet ama napalım olsun bız depresyona gırer gırer cıkarız dımı kuzum.keske yakın olsaydık bakardım ben kuzuya.destek olurduk bırbırımıze.neyse sukru kı burası da var anlatıp az da olsa rahatlıyoruz.tez zamanda usluluk versın allah yavrularımıza,once saglık elbet..
günaydın kızlar nasılsınız
tülaycım allah anneciğinin mekanını cennet etsin bebişle bi yerlere çıkmak zor tabi benimde bırakacak kimsem yok bakıcılardanda bıktım tek başıma bakıyorum seni çok iyi anlıyorum canım arada insan nefes almak istiyo ama zaman çabuk geçiyo cnm 1 sene daha zorlancaz ama sonrası kolay inanki büyüyünce gezmeyi daha çok seviyolar
ebrucum balık verirken azcık tuz atsana çok azda limon kaanda yemiyodu öyle yaptım bayıldı ama tuz çok az tabi
hüsniyecim kolay gelsin cnm
kizlar ben sirket doktorundan bugun icin istirahat aldim eve gidiyorum
hastaligim gecmiyor iyice kotuledi
ilacta kullanamiyorum bi tek minosette ise yaramiyor
doktor olmadi antibiyotik baslicaz dedi
ee sutten bebege gecmez mi dedim o kadarin bebege zarari olmaz dedi
kendinize iyi bakin sonra gorusuruz
elacim aklimdasin evden haletmeye caliscam optum hepinizi
elacım ececim hoşgeldiniz....elacım evin ısısını nasıl ayarladınn:))) hoşgeldin canım bende bizim yemekelerden veriyorum ama ğolumunkini ayırıp biraz yağ ve tuz ekliyiyorum 1 taşım daha kaynatıyorumm napıyımm... çokta kilo verme hayatımm gücün kalmıycakk.. evet yaa kuzularımız çook çabuk büyüyolarr..
geçmiş olsun canım bende kullandım antibiyotik süte pek geçmiyo cnmkizlar ben sirket doktorundan bugun icin istirahat aldim eve gidiyorum
hastaligim gecmiyor iyice kotuledi
ilacta kullanamiyorum bi tek minosette ise yaramiyor
doktor olmadi antibiyotik baslicaz dedi
ee sutten bebege gecmez mi dedim o kadarin bebege zarari olmaz dedi
kendinize iyi bakin sonra gorusuruz
elacim aklimdasin evden haletmeye caliscam optum hepinizi
ebrucum çok geçmiş olsun canım çok geçmiş olsun git dinlen canım... canım ablamda kullanmıştı emziriken bişey olmamıştı...
kızlar evim havada uçuyo dizim bitsin başlıycamm...sabah beri anca dolma doldurdumm :))) kuzumda yer inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?