2009 Eylül Anneleri

merhaba kızlar
evımın ısını ayarlayıp anca geldım.
tulaycım annenın mekanı cennet olsun.dua etmez olur muyum seve seve edicem allah kabul ederse.
bız dun yenı dogan bı ebegı gormeye gıttık kadın kucagıma verdı nasıl haff nasıl kınımınnacık geldı allahım dedım ne cabuk buyumus kuzucuklarımız sukurler osun sana.
ben ogluma cesıt cesıt corbalar yaptım artık hayatta 1 kasık ıle agzını acmıo.ben de kendımıze ne pısırdıysem ondan yedırıorum.oglum sayesınde kılo verıorum belkı de cunku o da yıcek dıe yemekler cook az tuzlu ve yagsız.canı ıstemzse onu da yemıo ama kendının yemeklerıne nazaran sukur yıne de.
gecmısı okuyamadım pek ama soyle hızlı hızlı gecerken tulaycımın canı sıkılmsı onu gordum.arkadasım canım enım sıkma canını.kendımı oyle cok sana benzetıyorum kı.herseye kendın kosuyorsun.yakınında oglunu emanet edıp bı markete bıle gıdecegın kımse yok.ama olsun sukurler olsun evlatlarımız var.onları kazanırken bızden de bazı seyler gıdıyor gıdecek elbet ama napalım olsun bız depresyona gırer gırer cıkarız dımı kuzum.keske yakın olsaydık bakardım ben kuzuya.destek olurduk bırbırımıze.neyse sukru kı burası da var anlatıp az da olsa rahatlıyoruz.tez zamanda usluluk versın allah yavrularımıza,once saglık elbet..

günaydın kızlar nasılsınız
tülaycım allah anneciğinin mekanını cennet etsin bebişle bi yerlere çıkmak zor tabi benimde bırakacak kimsem yok bakıcılardanda bıktım tek başıma bakıyorum seni çok iyi anlıyorum canım arada insan nefes almak istiyo ama zaman çabuk geçiyo cnm 1 sene daha zorlancaz ama sonrası kolay inanki büyüyünce gezmeyi daha çok seviyolar
ebrucum balık verirken azcık tuz atsana çok azda limon kaanda yemiyodu öyle yaptım bayıldı ama tuz çok az tabi
hüsniyecim kolay gelsin cnm

vee semiz otuuu Semizotu Bitkisi: Semizotu, yaprakları salata olarak ya da ıspanak gibi pişirilerek yemeklerde kullanılan bir sebzedir. C vitamini ile demir bakımından zengin bir besindir. Ayrıca, bol miktarda Omega3 yağ asidi içerir. mikemmellll... kızlarr..

meryem bakan baksın valla az da olsa yesın de yavrular ben ebrunun dedıgı gıbı magara kadını olmaya da razıyım.ama u donem gecıcı emın ol dısetlerı acıdıgı ıcın kasıgı reddeıyor olabılır alıtuna pasam.
ebru ben mı yanlıs anladım yoksa sen cocuga kahvaltıda balık mı kakalamaya calıstın allah ıılıgını versın.kafayı kırmak uzereyız hepımız.:)yalnız deılsın:)

ela nasılsın cnm bayadır karşılaşamıyoz ösledim bu sıralar bebişler yemeklerini beğenmeyip bizimkilere saldırmaya başladılar e haksızda değiller onlarıki berbat tatsız tuzsuz bööö onlarında bi damak tadları var dimi bende artık bebişe özel bişi yapmıyom bizimkileri az yağlı az tuzlu pişirip onada veriyom ama ben kendi tabağıma tuzu bocalıyom hehe sen nasıl yiyosun tuz benim vazgeçilmezim maalesef

elacım ececim hoşgeldiniz....elacım evin ısısını nasıl ayarladınn:))) hoşgeldin canım bende bizim yemekelerden veriyorum ama ğolumunkini ayırıp biraz yağ ve tuz ekliyiyorum 1 taşım daha kaynatıyorumm napıyımm... çokta kilo verme hayatımm gücün kalmıycakk.. evet yaa kuzularımız çook çabuk büyüyolarr..

meryemcim yesinde nasıl isterse öle yesin dişleri varsa kendi ısırarakda yiyebilir tabi çok kocaman koparmasın diye dikkatli olmak lazım büyük koparınca müdahele edersen kızıyomu

kizlar ben sirket doktorundan bugun icin istirahat aldim eve gidiyorum
hastaligim gecmiyor iyice kotuledi
ilacta kullanamiyorum bi tek minosette ise yaramiyor
doktor olmadi antibiyotik baslicaz dedi
ee sutten bebege gecmez mi dedim o kadarin bebege zarari olmaz dedi
kendinize iyi bakin sonra gorusuruz

elacim aklimdasin evden haletmeye caliscam optum hepinizi

hçg elacım evet depresyona girip girip çıkıyoss haklısın...şükürler olsun ki bebelerimiz sağlıklı.. ne diyim

saol ececim...bakalım bu günlerde geçicek Allah ın izniyle..

ebrucum çok geçmiş olsun canım çok geçmiş olsun git dinlen canım... canım ablamda kullanmıştı emziriken bişey olmamıştı...
kızlar evim havada uçuyo dizim bitsin başlıycamm...sabah beri anca dolma doldurdumm :))) kuzumda yer inşallah..

canım geçmiş olsun acil şifalar..iyice dinlen:teselli:

selam canım herkes pes etti sanırım bebek yemeği hazırlamaktan bende ölee yapıyom kendi yemeklerini yemeyip bizimkine sarkıyo keratalar kaanda sabah omletini yemedi bizim menemene sarktı acıydı ama buruşa buruşa yedi bi kaç lokmakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım bende kullandım antibiyotik süte pek geçmiyo cnm

ne dizisi bacım ben kaçırmışım hehe bende saat 3de foxdaki unutma beniye sardım bu aralar tabi bebişler izin verdiği ölçüde

ecee evet canım karsılasamadık.napalım valla herkesın hepımızın derdı aynı yedı yemedı uyudu dıstı derken buyuyp gıdıyorlar.ama sızın de bı sorun cımamasına cok sevın gercekten.allahım bı daha aklınıza ıle getrmesın kotu seylerı.

ebrucum gecmıs olsun canım ntıbıyotık kullanmıstım en de mastıt oldugumda dr lar bebege zararı olmayacak trden verıorlar rahatca kulllanabılırsın.gecmıs olsun canım.

ayseeem hb gülüm nbr.ay yok kız oyle delı gıbı zayıflamıorum.1.5 ayda 6 kılo verdım ıdealı yaniakıf yaramazlık yapıomus.buyumus de yaramazlık yapıolar oyy enımkı de bugun mutfakta ona kahvaltı hazrlıorum arkamı ıo dondum yurutecte cop tenekesının kapagını kaldrmaya calısıo ama asmalıoldugundan kaldramıo sınırlenıo.allam ya artık uyuduler sanırım.yalnız ırakamıcaz nasıl kaptım sabunladım ılmıorum.

evet komşumda o diziyi kaçırmadan izliyo...
foxda aşkın gölgesindeyi izliyorumm brezilya dizisi ama çok mikemmel...

balıgı nasıl bpısırıyorsunuz.haslama ya da buharda bıraz tatsız oluo gecende oyle yaptım yemedı.yagsız ızgara yapsam olur mu ki

kızlar makarna ben de verıorum arada eymene.ama hazır olanlardan deıl annemın yaptıgı erısteden verıorum.ılıorum cunku ıcınde sadece sut ve yumurta var.bı zararı olacagını dusunmedım.zaten karın doyurmuyor sedece bırazcık yıyor.tuza vs gerek kalmıo cunku cok lezzetlı oluo ev erıstesı.deneyın derım

geçmiş olsun ebrucum.. gitte dinlen biraz..
ayşe maşallah bu ne hamaratlık hem dizi izliyon hem yemek yapıyon hemnde buraya yetişiyon maşallah.. ben kızımın yemeğini yaptım o uyurken tembellik yapıyom valla..

kılzar kırmızı bıber dolması yaptım ogluma ıcıne sadece bulgurla kıyma maydonz az nane sogan koydum az suda pısrdım uzerıne z.yagı 1 ttalı kasıgı gedrdım pıserken cok lezzetlı oldu onu da deneyın belkı beeler sever

aynen halil ibrahimde emeklemiyo ama
oturtup bırakıyom yatay pozisyona geçip
devrile devrile sürüne sürüne heryere ulaşıooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…