2009 Eylül Anneleri

evet komşumda o diziyi kaçırmadan izliyo...
foxda aşkın gölgesindeyi izliyorumm brezilya dizisi ama çok mikemmel...
evde otura otura dizi izlemeye başladık napalım nerden nereye insanın hayatına bi aksiyon lazım oda olmayınca tvde buluyoz çözümü geçen dizide bi ölüm sahnesi vardı bi baktım kalbim atıyo korkudan manyakmıyım ne annemi kınardım yaa anne film işte rol yapıyolar ne üzülüyon diye şimdi şu halime bakkaydirigubbakcemile3
balıgı nasıl bpısırıyorsunuz.haslama ya da buharda bıraz tatsız oluo gecende oyle yaptım yemedı.yagsız ızgara yapsam olur mu ki

elacım ben cam tepsiyle fırında pişiriyom yağlı kağıda koyuyorum daha lezzetli oluyo gibi sonrada çok az tuz ve limon sıkıp minicik parçalar halinde elimle veriyorum

biberinide veriyomusun sadece içinimi veriyosun cnm dün eşim türk biberi buldum diye bi çuval dolma biberi almış metrodan napcaksam bi çuval biberi dondurucuya koysam bişi olurmuki
aynen halil ibrahimde emeklemiyo ama
oturtup bırakıyom yatay pozisyona geçip
devrile devrile sürüne sürüne heryere ulaşıooo

kaanda geri geri gidiyo herkes gider mersine biz gideriz tersine

cnm blendır hiç kullanma ilerde yeme problemi oluyo kaşığın arkasıyla ezip ver

yok cnm ben çatalla eziyom zaten de
bazısını geçiriyorum blendırdan
ama oğlumun şöle bi olayı var
sulu bi şeyin içince tane leri çok rahat yutuyo ama
tek taneleri yutamıyo henüz

yok tekrar lander yapmıorum artık elımle ezerek verıorum.bıberının kabukları kalın oldıgundan hemen soyuluo zaten o yuzden bıberını de verıorum cok lezzetlı zaten bıberı de sevıolar

herkese tünaydın.. herkes gelmiş ohh ohh sizleri görmek ne güzelmiş . haftasonu kuş uçuşuyodu da burda...
Tülaycım dualarım anneciğinle inş. Allah kabul etsin , mekanı cennte olsun. H.ibrahimi yanınızda götürerek için daha rahat eder diye düşünüyorum zaten öbür türlü aklın onda kalırdı inan. Bu günleride atlatınca bu günleri özlüceksin bence ona göre tadını çıkarmaya bak her yaşadıkalrının :)

Huysuz80 çok geçmiş olsun inş. biran önce sağlığına kavuşursun ...

Evett herkes kendi yaptıgı yemeklere başlamış sanırım pesss bayrağını çektik hepimiz :)) Bizimkide bizimle masada yemeyi çok seviyo yalnız başına canı istemiyo snaırım :)

Bizde salıncak aldık tavana asılan salıncaklardan çok sevdi biraz önce bi dokunuyorum kendi kendine sallanıyodu baktım uyumuş kuzum kafası öne doğru eğilmiş işe yaradı sanırım bu salıncak :)))

geçen bende kabak dolması yaptm bade de severek yedi maşallah.. çok az ezdim kaşıkla.. benimki bu arlar ekmeğe taktı zaten ekmek çğnemeye bayılıyo.. azcık ekmek içi veriyom ağzına onu yerken diğer yemklerini de yediriyom hoşuna gidiyo..balığı bende ya fırında pişiiryom yada yağsız tavada..

kızlar bende süt işi ya bitiyor ya bu pompa artık bı b..a yaramıyor. dun alituna gögsümden emınce uzun uzun emdi farkındayım içerken en az 2 dk kadar dolu dolu aktı.. emme süresi uzun ama 2 dk falan dolu doluydu yutmasından bellı zaten. bı gogsumu sabah ezanında diğeri 7:15 de emzırdım sapdım az once 45 cc cıtı

ben semiz otu çorbası yapıcam patetesli mercimekli filan inş. yer oğluşş
hadi ben mutfağa kaçar gelririm yine
saol eminecim...

cnım benimkide 1 dk falan süt dolu geliyo sonra boş boş emiyo ama bebişler büyüdükçe sütün miktarı azalıyo ama kalitesi değişiyo biras daha doyurucu kıvamlı oluyo normal cnm üzülme ek besinleri aldıktan sonra sütü geldiği kadar içsin yeter ona ben dr a sormuştum ölee söyledi ama için rahat etmiyosa arada bebek sütüde ver cnm

ece canım bizim malesefr yemek konusunda çok fazla başarılı olmadıgımızdan süte dayandık. Allaha şükür devam sütü vs var bebekken içtiği kadar süt yine içiyoruz. 600-700 cc cıcıyor beyfendı

cnm şimdi sadece 500cc süt yetiyo diye biliyorum ek gıda almıyosa fazla tabi sütle tamamlamak gerekiyo kaanda pek yemiyo bi kaç lokma sonra istemiyo emmek istiyo bende senin gibi sütüm az yetmiyo diye üzülüyorum ama sağmadığım için bilmiyom ne kadar içiyo senin dediğin gibi yutkunma sesi 1 dk falan oluyo sonra sanki boş emiyo gibi geliyo banada dr a söyledim kilosu normal yetiyodur falan gibi laflar etti

Yok canım toplam tuketımı bu kadar. Bunun 400 u kadar benden coıkıyordu ama artık okadar cıkmıyor

tülaycım annenin mekanı cennet olsun..Allah rahmet eylesin...benim yakınımda annem ve kayınvalidem var ama oğluşuma tek bakıyorum ...o yüzden daha hiç bir yere bırakmadım nereye gidersem oraya gidiyor oğluşum...

o bunalmayı bende yaşıyorum. özellikle 2 çocukluyum ve ilgisiz bir baba olunca...herşeye tek yetişmeye çalışıyorum...

Zaman zaman mutluyum bazende bunalımdayım....alışmaya çalışıyorum napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…