2009 Eylül Anneleri

dişimiz çıkmadan ayrı huysuzdu eymen...dişimiz çıktı löpür löpür yiyen çocuk gitti yerine hiçbişey yemeyen aç kuzu geldi..sadece beni emiyor...kaşıkla ne versem ağzını kilitliyor açmıyor ...her yer yemek oluyor..napıcam ben ya...sadece anne sütü ve devam maması verebiliyorum...:1no2:

bu çocuk niye emmiyo yaa deli oldum.. oturttum peteğin önüne yemek yediriyorum kafasını geri yaptı hafif kafayı çarptı peteğe hoşuna gitti sanırım oyun gibi geldi ona yemek yedircem kafayı bilerek geriye atıyo çarpınca da gülüyo :) bende oğlum kafan acıcak diye kendimi yırtıyorum bi yandan kaşık elimde döküldü dökülcek .. iyice fena oldu bu..

aaa maaşallah de kıs
bizimki halıya hafif şeilde düşsede ağlıyo
canı kıymetli olcek herhalde

esincim güzel duan için çok saol cnmcım

alem bunlar yaa hibrahimde acıdığından değil de işte mızmızlığından yapıyodur annesi hemen gelcek nede olsa öpcek sarılcak noldu oğlum dicek oda işini biliyo :)

bizimki valla kafayı küt diye ses çıkararak düşüyo halıda etrafına bakıyo bende izliyorum napcak diye biraz ıııı ııı yapıyo sonra devam ediyo yuvarlanmaya :)

havada çok güzel ama poyrazın hala burun akıntısı var sümüklü sümüklü dolanıyo evde dışarı çıksam bişey olmaz dimi yaa

pazara gidip geldik eşimle hepimiz duş aldık kuzumla eşim uyudu bende çay yaptımm dinlemelim azcık çok yoruldumm yavv meryemcim kuzum yatmadan biber dolması etli yedirdim ama yarısını yedi şimdi kalkınca meyvemi versem yoksa çorbamı karar veremedim...(

canım eymenin dişi çıktı çıkalı hiç bir şekilde ağzına kaşık almıyor....benim oğlum biraz nazlıdır...azıcık sesin yüksek çıksa ağlıyor...:)

havada çok güzel ama poyrazın hala burun akıntısı var sümüklü sümüklü dolanıyo evde dışarı çıksam bişey olmaz dimi yaa

Bİzdede burun akıntısı var tum haftasonu gezdık..

eymen de burun akıntısı var ya..hemde 2 hafta oldu arada hep akıyor...

esincim bu burun akıntısı hırıltısı çocuklarda çok oluyo zaten hastalarmı yoksa sadece öyle burunlarımı akıyo anlayamıyorum .. neyse zzaten yeni uyandı dışarı çıkmaktan vazgeçtim üşeniyom yaa bazen herşeye bugünde öyle birgün..

bende öğlen türlü yedirdim poyraza az bişi 2-3 kaşıkda yoğurt şimdide meyve yedircem..

assos pazar alışverişide başka oluyo dimi herşey yeşil yeşil taze taze ne güzel. ben hiç. gidemiyorum keşke gitsem . eşin evdemi oluyor gündüzleri senin ne güzel beraber gitmişsiniz ..

yabancı damat dizisi başlamış gene ...

canım eşim bu hafta izinli çok iyi oldu normalde eşim iş çıkışı giderdi pazar gibisi yok valla hem ucuz hem taze.... valla kuzunu koy arabaya git canım en nazından poyrazın sebzelerini alırsınn..

valla bizim ev 5.katta o arabayı bebeği indirmesi bide pazar nerdeyse 15 dklık yol gözümde büyüyo gerçi poyraz olmadanda gitmezdim alışmışız markete biz. ama nadiren pazara denk gelirsem de gözüm kalıyor valla .. şuan biyere giderken poyrazı kucağıma alıyom ama ağırlaştı artık bebek arabası şart nasıl yapcam bilmem indir çıkar . tek başıma bi yere gitmek sorun oldu benim için oysa ben arabayla fıldır fıldır gezcektim .. eşin akşamları gidiyor alışmışsınız işte siz bizde haftada bir büyük markete gider alırız...

5848BL iyiyiz cnm napalım yuvarlanıp gidiyoruz poyrazla işte hergünümüz ayrı yoğun hepimizin öyle tabii. bide bu net takıntısı var facee gir kk gir zaman alıyo başını gidiyo. bi bakıyom sabah bi bakıyom akşam... Senin nsl gidiyor ?

canım keşke asnsör olsaymış tabiki öle çok zor indir çıkar...
demetcim sen nasılsınn ku zun nasıll..

esincim elinle versene hayatım aç kalmasın kuzu..

canım elimle bişeyler veriyorum ama daha tanecikli yemiyor...sulu bir yemekle verirsem yiyebiliyor e ona da kaşık lazım...yine biraz sabır lazım ..bende dün soğuk aldım galiba..bugün çok kötüyüm...dün gece hem eymen uyutmadı her zamanki gibi guguklu saat gibi çabuk kalkıyor...hemde ben her yerimin ağrısından uyuyamadım..bugünde boğazım iyice dolmuş yutkunamıyorum...ama tüm ev işi yemek bana bakıyor....offf bayan olmak ne zor..üstelik böyle hasta olduğumu bilen eşim merak edip hiç aramadı bile ona da canım sıkılıyor...evlilik eskidikçe eski ilgi neden kayboluyor ki...kendine söyledim sadece özür diledi...sadece özür ile olmuyor ki ama...klava:

çok doluyum ya ben...senağlama

esincim inan bütün erkekler aynı onlara herşey normal geliyor bizimkide öyle bak saatlerdir uyuyoo çocuk yanında ağladı getirdim duymuyo bile.. biz kendimize bakmadıkça kimseden fayda olmuyo canım bunu en iyi ben bilirim diyebilirim hemen kendine bir ilaç hazırla nane limon vs. kuzun uyuyuncada sende uyu canım evi bırak yapılır önce sen kendini iyi hissetmelisin.. benim kuzumda yutamıyordu hemen su veriyordum öyle öyle alıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…