esincim inan bütün erkekler aynı onlara herşey normal geliyor bizimkide öyle bak saatlerdir uyuyoo çocuk yanında ağladı getirdim duymuyo bile.. biz kendimize bakmadıkça kimseden fayda olmuyo canım bunu en iyi ben bilirim diyebilirim hemen kendine bir ilaç hazırla nane limon vs. kuzun uyuyuncada sende uyu canım evi bırak yapılır önce sen kendini iyi hissetmelisin.. benim kuzumda yutamıyordu hemen su veriyordum öyle öyle alıştı...
aynen öyle ve kendimizi üzmekten başka bişey geçmiyo elimize.. canım uyumasanda vücudun dinlenir en azından sende uzan...
mehtapp haberlerde vana kar yağdığını gördümm bacım durum nedir... valla ne kötüü yaa aylardır kıştan çıkamadı millett..
günaydınn
boğazlarım ağrıyo benim de((
türk malı nı izliyom kuzum uyuyo kocamda yattı uykum var ama uyuyamıyom..
stresliyim yaa uykusuzluk yorgunluk var, boğaz ağrısı burun tıkanıklığı var, adetde olmadım 8 ay oldu evde canım sıkıldı artık offfff off
canım benim tickerin süper görünüyor kaç günde verdin kilonu ben 2 kilo verdim halen devam ediyorumzemuszemus ama yediklerimden çok çok az kısıyorum
ya ben de yediklerim kısmaya başladım ama hala kilolarım aynı..fazla da yemiyorum artık...yaz geldi çabuk gitse şu 5 kilo yeter bana ya...
canım benim tickerin süper görünüyor kaç günde verdin kilonu ben 2 kilo verdim halen devam ediyorumzemuszemus ama yediklerimden çok çok az kısıyorum
eylul bende 1 kilo vermisim 3 gunde cok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?