2009 Eylül Anneleri

mehtapcımmm sen nasılsınnn kızını komşuyla birlikte vakit geçiriyormusunuz alışsınn ..

sağol canım...ağrı kesici falan aldım..nane limon da birazdan içicem..kuzu keşke uyusada uyusam en fazla yarım saat uyuyor..ben uykuya dalmadan o uyanıyor ...dediğin erkekler için herşey çok normal...kendisi hasta olduğunda ben merak edip kendini bir çok kere arıyorum nasılsın ilacını iç vs. diye...

aynen öyle ve kendimizi üzmekten başka bişey geçmiyo elimize.. canım uyumasanda vücudun dinlenir en azından sende uzan...
mehtapp haberlerde vana kar yağdığını gördümm bacım durum nedir... valla ne kötüü yaa aylardır kıştan çıkamadı millett..

ben G.antep teyim ya burda havalar güzel ama yinede tam yaz havası değil...tek bir ince kıyafetle çıkılabiliyor...ah birde eski fiziğim olsa...ben ne giycem yaaa.....yine geldi kilolarım aklıma..

boğazlarım ağrıyo benim de ((

türk malı nı izliyom kuzum uyuyo kocamda yattı uykum var ama uyuyamıyom..

stresliyim yaa uykusuzluk yorgunluk var, boğaz ağrısı burun tıkanıklığı var, adetde olmadım 8 ay oldu evde canım sıkıldı artık offfff off

herkese iyi geceler
tülaycım annenin mekanı cennet olsun.
kızlar eylülün ilk dişini gördüğümde hiç huysuzlanmadan çıkardığı için sevinmiştim.ama şu 2 gündür sanki sakin kızım gitti yerine bambaşka bir çocuk geldi.öyle acı çekiyorki kuzum sürekli ağlama mızıldama eksik olmuyor.8 aydır ağlamadığı kadar çok ağladı.inş tüm bebişlerin sıkıntısı azalır kızlar.ne zor iş diş çıkarmak canım kıyamıyorum.
bu arada ilk dişini çıkaranlar acaba ikinci diş de ardındanmı çıkar yoksa daha sonramı.gerçi her bebekte değişiyordur ama yinede yanıtlarsanız sevinirim.
izmir çok güzel kız iyi olduğu zamanlarda biraz geziyoruz.

birde bugün tüp bebek tedavisi gören bir arkadasım vardı sonucu bugün öğreneceklerdi ama ne yazıkki negatifmiş çok üzüldüm.inş en kısa zamanda çocuk sahibi olurlar ,

günaydın günaydınn günaydın herkese......kaydirigubbakcemile5 herkese iyi bir gün diliyorum...
sibelcim inşallah arkadaşından hayırlı haberler alırsınn... kuzumun kahvaltısını ettirdimm şükür bugün itiraz etmeden yedi.. ton balığı yediren varmı yavrusuna hani konserve olanlardan eşimle dün aldık ama vermeye cesaret edemedim...

Günaydın hatunlar...

benimde 2 gündür boğazım ağrıyor ..dün oğluşum 11 de uyudu bende uyayım dedim ama yutkunamadığım ve nefes alamadığım için uyuyamadım..her yerim kırılacak gibi ağrıyor...

bende ilk regl mi 2 hafta önce oldum..çok yoğun du...adet olunca göbeğim iner diye düşünmüştüm ama halen aynı...

canım benim tickerin süper görünüyor kaç günde verdin kilonu ben 2 kilo verdim halen devam ediyorum zemuszemus ama yediklerimden çok çok az kısıyorum

ya ben de yediklerim kısmaya başladım ama hala kilolarım aynı..fazla da yemiyorum artık...yaz geldi çabuk gitse şu 5 kilo yeter bana ya...

ya ben de yediklerim kısmaya başladım ama hala kilolarım aynı..fazla da yemiyorum artık...yaz geldi çabuk gitse şu 5 kilo yeter bana ya...

Canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin....
aslında ben gün içinde sadece sabah kahvaltısında ekmek yiyorum ve çok da iyi yiyorum-tatlicadiarzu-onun dışında ekmek yemiyorum öğlen yemeğinde orta akşam yemeğinde ise çok çok hafif yiyorum oda ya meyva yada küçük atıştırmalar peynir sebze vs gibi ama sabahta akşamda aç karnına sirkeli su içiyorum yemeklerimden çok kısamıyorum maalesef çünkü direk sütüm azalıyorboshayallersmile valla kendiliğinden gitse kilolarımız ne güzel olırdum dimisempatiksalakcinni

gunaydin kizlar
feyza seninle ayni durumdayim 1 haftadir bogaz agrisi simdi de geniz burun akintisi var iyilesemiyorum (
gece bogazimdaki agri ve surekli oksurme hissinden uyuyamiyorum (

dun ali aksam uykusuna yatarken tam 1 saat katila katila agladi ama nasil aglamak
resmen sinir krizi gecirdi titriyor aglamaktan ogurmeye basladi felan
inat etti resmen ya cok moralim bozuldu o uyudu sonra ben oturdum agladim
boyle kotu uykuya dalinca da butun gece surekli aglayarak uyandi dogru duzgun uyuyamadim zaten hastayim

günyadınnlarrr..

esincim boğaz ağrısı çok fena bende yutkunamıyorum inş.biran önce atlatırız akşam 2 bardak ıhlamur içtim ama yok geçmedi .. Benim burun tıkanıklım 8-9 aydır var ayrıca hapşuruk var aylardır geçmiyo artık her yönde etkiliyo beni afedersiniz seks hayatımı bile etkiler oldu :) o anda bi hapşuruk başlıyo bi burun kaşıntısı öperken dersen nefes alamıyom burnum tıkalı.. bugün dr gidicem ben burnum ve hapşuruğum için poyrazıda alıcam yanıma kız kardeşimde gelcek bizle bakalım nolcak ..

poyrazada salıncak almamız ne iyi oldu uykusu gelince koyuyom sallana sallana uyuyo kendisi :))

Nur ertürk başladı yine gelmezsen gelme yi söylüyo yaa her sabah her sabah bıkmadımı :)

canım benim tickerin süper görünüyor kaç günde verdin kilonu ben 2 kilo verdim halen devam ediyorum zemuszemus ama yediklerimden çok çok az kısıyorum

canım sağol
ben 25 nisandan beri yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
bikaç günde hemen gitti 1,5 kilo
ama nedense bi zamandır duruyorum
bi de ben işyerinde daha güzel dikkat edebiliyorum
evde rejim çok zor
dediğin gibi sadece biraz dikkat edebiliyorum
aslında çok kararlı başladım rejime ama hepten de aa bunu yemem onu yemem yapamıyorum
porsiyonlarımı çok azalttım bi de abur cuburu kestim

hala iyi degilim ama bugun ogleden sonra cok onemli bir toplantim var
sirket disindan gelecek misafirler
o yuzden gelmek zorunda kaldim ((
bir de ustune uykusuzluk eklendi hastaligin degme keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…