2009 Eylül Anneleri

hala iyi degilim ama bugun ogleden sonra cok onemli bir toplantim var
sirket disindan gelecek misafirler
o yuzden gelmek zorunda kaldim ((
bir de ustune uykusuzluk eklendi hastaligin degme keyfime

oy oy oyy Allah yardımcın olsun
umarım kısa ve bayıcı olmayan bir toplantı olur
toplantı biter bitmaz evine gidebilsen bari

selam hatun kizlaaar!
artik bi laptopum var cok mutluyum yafff.uzun sure bekledim alsin kocis diye ama anneler gunu hediyesi oldu oh sukur yaa.masallah adam isi biliii:)
en cokta sizede kavusmus oldum ona seviniyorummm.
ebrucum gecmis olsun diyeyim ve sudeyonca sagolasin programi hatirlattin iyi odu actim hemen.

ayfer hosgeldin laptopun hayirli olsun
nasilsin
ne zxaman yolun bu taraflara dusecek varmi , yakinda turkiye plani
oglun nasil kocaman olmustur kesin

ah canim sagolasin ya valla bizimki herif oldu iyice ve su bir ay icinde 6 tane disi cikti dis bugdayini yaptimdi ama cikisini tahmin edersiniz artik her gece calpol agri kesicilerle.
turkiye isi malesef yazin ama haziranmi temmuzmu agustosmu belli degil bile isler yogunmus santiyede.bulustunuz mu senden sonra bakim aklim sizdeydi yaaaf.
ha bu arada bu aglama krizi disten olmasin ya alisin?

ayfercim bi daha bulusamadik
kimseden ses cikmiyor
ben yine bende blusalim dedim ama ona da kimse bisey dememis zaten farkindaysan eski taadi tuzu da yok buranin ((

alininde 8 disi oldu agzinda ustten 2 tane daha cikacak
ben agri kesici zararli diye hic vermedim belki de ondan agliyor kuzu ama 1 ondan sa 9 inattan yani cok inat benim oglum
istedigi sey yapilmayinca bir daha sakinlesmiyıor ((

bugünki konu çocuk eşler arasındaki ilişki nasıl etkiler ? eşler arasında problemler varsa büyüklere danışılmalımı?

ben eşimle tartışırken evde birisi olursa şişiyorum sinirden:) hiçbir derdimi anlatmam kimseye ne anneme ne kvalideme ... zaten kvalideme anlatsam oğlunu tutar hemen onu savunur hatda o gün pek keyifli olur. bigün eşimle onun yanında tartışmıştık da eltimin çocuguda bizdeydi biz kavga ettik ben odaya geçtim ağlıyorum kaynanamda beni gördü niye ağlıyosun ağlama dedi o kadar sonra oğlunun yanına gitti eltimin çocugu yani torunuyla bi oynuyo bi gülüyo kahkahalar atıyo resmen. Bizim derdimize bak kadının derdine bak torun seveceği tuttu kahkahayla o gün anlamıştım herşeyi. O günden sonrada hiçbir kavgamızı kvalideme yansıtmadım hatda onun inadına güldüm kocamla şaka şamata yaptım o zamanda onun suratı asılıyo nedense.. Kendi anneme gelince derdimi anlatsam sadece dinler ama oda hep yuvanda kal havası verir. Aslında bi derdimizde yok ufak tefek her evde olan şeyler .. Kimseye dert açmıyorum o yüzden sizler hariç :))

ya masallah subhanallah ne guzel yaa disler dolmuus:)inci gibi disleri olsun insallah.dedigin gibi zararli deniyor ama sadece bir sefer gece yatarken veriyorum cunku gece tutuyor ilginctir yani.
bu arada dedigin gibi kizlar nerde tadi yok kardesim eskiden daha baskaydi sanki.bir kac sayfa gecmise bakayim dedim rastgele bastim ama eski hava yok nerde bunlar yaf?

evet ben su gibiyi seviyorum konu beni sarmadi o yuzden ona gectim.bizimki reklamlari cok seviyor seninkide oyle mi? bu arada ismin ne sude mi?
ya kayinvalide olayina gelince bizim birak kavgayi suratimiz asik olsa o da oyle oluyor hatta bizden daha hassas.annem desen o benden cok uzuluyor.yani iki tarafada belli etmemek daha iyi:)

yıyorum canım süreklşi ama hal derman kalmıyor. benım 8. adetım hala ne bu kadar kanama anlamadım

Bence gereklı degıl canım ben kullanmadım ıhtıyacta duymadım.. Calısan bır anne olarak sutumu sagıp bıraktıgım halde ıhtıyacım olmadı.

meryem eh iste cok iyi sayilmam hala
ali de bu gece dogru duzgun uyutmadi beni halsiz ve uykusuzum da
ali artik gunduzleri pek emmedigi icin oglen eve gitmedim aksam kullanicam tum sut iznimi
artik sadece aksam ve gece emiyor bi bu sabah nasil olduysa emdi sok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…