hala iyi degilim ama bugun ogleden sonra cok onemli bir toplantim var
sirket disindan gelecek misafirler
o yuzden gelmek zorunda kaldim((
bir de ustune uykusuzluk eklendi hastaligin degme keyfime
ayfer hosgeldin laptopun hayirli olsun
nasilsin
ne zxaman yolun bu taraflara dusecek varmi , yakinda turkiye plani
oglun nasil kocaman olmustur kesin
ya masallah subhanallah ne guzel yaa disler dolmuus:)inci gibi disleri olsun insallah.dedigin gibi zararli deniyor ama sadece bir sefer gece yatarken veriyorum cunku gece tutuyor ilginctir yani.ayfercim bi daha bulusamadik
kimseden ses cikmiyor
ben yine bende blusalim dedim ama ona da kimse bisey dememis zaten farkindaysan eski taadi tuzu da yok buranin((
alininde 8 disi oldu agzinda ustten 2 tane daha cikacak
ben agri kesici zararli diye hic vermedim belki de ondan agliyor kuzu ama 1 ondan sa 9 inattan yani cok inat benim oglum
istedigi sey yapilmayinca bir daha sakinlesmiyıor((
bugünki konu çocuk eşler arasındaki ilişki nasıl etkiler ? eşler arasında problemler varsa büyüklere danışılmalımı?
ben eşimle tartışırken evde birisi olursa şişiyorum sinirden:) hiçbir derdimi anlatmam kimseye ne anneme ne kvalideme ... zaten kvalideme anlatsam oğlunu tutar hemen onu savunur hatda o gün pek keyifli olur. bigün eşimle onun yanında tartışmıştık da eltimin çocuguda bizdeydi biz kavga ettik ben odaya geçtim ağlıyorum kaynanamda beni gördü niye ağlıyosun ağlama dedi o kadar sonra oğlunun yanına gitti eltimin çocugu yani torunuyla bi oynuyo bi gülüyo kahkahalar atıyo resmen. Bizim derdimize bak kadının derdine bak torun seveceği tuttu kahkahayla o gün anlamıştım herşeyi. O günden sonrada hiçbir kavgamızı kvalideme yansıtmadım hatda onun inadına güldüm kocamla şaka şamata yaptım o zamanda onun suratı asılıyo nedense.. Kendi anneme gelince derdimi anlatsam sadece dinler ama oda hep yuvanda kal havası verir. Aslında bi derdimizde yok ufak tefek her evde olan şeyler .. Kimseye dert açmıyorum o yüzden sizler hariç :))
yaf mkızlar asırı kanamam oluyor ve benı çok yoruyor
Bence gereklı degıl canım ben kullanmadım ıhtıyacta duymadım.. Calısan bır anne olarak sutumu sagıp bıraktıgım halde ıhtıyacım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?