kızlar herkese merhaba..
tubacım çok geçmiş olsun doğacık bir melek sen korkma rabbim onu korur evet bi doktora daha göster hem için rahat eder hemde belki gerek kalmaz.. gerek kalırsada rabbimin bir bildiği hayrı vardır diyelim üzülme nolur bebek onlar daha hep bişiylerden şüphe ettiler ama hiçbirindede bişiy çıkmadı biliyosun ferah tut gönlünü sen...
dilekçim sende annenin gönlünü almakla iyi etmişsin bilse yapmazdı hakikaten bencede...
bizde yie zortlar vadisi var ööfffff aşkı memnuda durum ne kızlar bi nilginiz varmı :))))
canım bu gece dualarım doğa kızımla olucak için ferah olsun inş.
ayyy dilekçim senden korkulur kıss kadına inmeler iner yyaaa ....emin ol dikkatli olucaktır bundan sonra üzülme canımcım senin yavrunu senin kadar olmasada emin ol annen de çok seviyor ...torunu canım sevmezmii...ama eski usuller de onlar haliyli şimdiki sağmalar,mamalar dan anlamamaları normal son 1 hafta beraber bakarsınız defne su ya oda alışır bölece...
aynı canım yaaa akşam valla bi ara örtünmeden uyuya kalmışım yatağımda bi kalktık heryerim tutulmuş...başım kazan gibi ... ama gel gör bu gün güzndüz doğru dürüst uyumadık yinee...şimdi uyuyor gece ne yapcez bakam:sinifsinif:
dilek çim ben sana bişi sorucam araştırmacı anne olarak şimdi rotarix aşısından başka özel aşı yokmuş demi diğerlerini devlat karşılıyormuş bi bilgin varmı ölemi????
iyi geceler hanımlar yine geldim bakalım kaç dk durabılırım bılmıyorum
tubacım canım çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm inan yarına sonuçlar güzel çıkacak için ferah olsun melekler yavrularımızı koruyo bugece yavrun iğçin dua edecegim :Saruboceq::Saruboceq:
dilekcim sende haklısın annenin durumunda ama onlar bızım gibi ınce düşünmüyolarbazı şeyleri bılmıyolar onlarda yavaş yavaş alışcak onların zamanında öle degıldı hiçbişey bakalım yavrularımızın zamanında nasıl olcak dünya değişiyo hergun yenı bılgıler çıkıyo neyse zaten sende annenin gönlünü almışın sorun yok uzatmayada gerek yok bak bende annemı özledim şimdimafoldumben
dilek canım hepimiz anlık sinirlerle en sevdiklerimizi kırabiliyoruz önemli olan sonucta senin yaptıgını yapabılmek. defneye bişey olmaz merak etme canım.
tubacım inşallah duru kızımıza ameliyat falan gerekmeyecek ben inanıyorum. dr lar en kötüyü söylemeyi severlr biliyorsun hazırlıklı olunması için. büyük ihtimalle olagan bişeydir o kemik
topik bu saatte ne kadar kalabalık oluyomuş böyle...:)
bi sorum olucak içinizde yastıkla yatıran var mı?
topik bu saatte ne kadar kalabalık oluyomuş böyle...:)
bi sorum olucak içinizde yastıkla yatıran var mı?
tülayım gülcanım meryemcim hepinize selamm.. birazdan kızı yıkıcaz haala kurtlar vadisi açık deliricem yaaaa şu polatı bi bulsam kırıcam beynii kafasını gözünü bidaha dizi mizi çekemicek bende rahat edicem bu ne yaaaa :))))))))))
Birimizden birimizin sıkıntısında tek bir yürek oluyoruz yaa burayı en çok ondan seviyorum.. Hepiniz çok iyisiniz kızlar inanın hepinizin bebeklerini kendi bebeğim gibi seviyorum...
Annem konusunda da haklısınız önceden böyle şeyler yoktu tabi inanın annem çooo..k seviyor torununu bunu çok iyi biliyorum sonuçta tek ve ilk torun benim kızım, çok şükür ki gönlünü aldım içim raprahat yatacağım bu gece yatağa...
Tülaycım şimdi 2 tane rota aşısı var : rotateq ve rotarix. İkisinden birini tercih edip yaptırıyorsun. rotateq 3 dozda , rotarix 2 dozda yapılıyor ikiside aynı işlevi görüyor önemli olan başladığın aşı ile devam etmek yani ilkinde rotateq ikincisinde rotarix yaptırayım diyemiyorsun. Evet başka özel aşı yok geri kalanların hepsini devlet karşılıyor geçenlerde emel yazmıştı menenjiti dışardan aldım sağlık ocaklarında yapmıyorlar diye demişti ama yanlış bilyor sağlık ocaklarında artık menenjiti de yapıyorlar.
Bende Defneyi yatırdım şimdi son günlerde saat 10:30 oldumu defnenin uyku saati gelmiş oluyor zorla süt içiriyorum 50ml içiyor içmiyor o şekilde sızıp kalıyor kendi kendine bana sadece yatağına yatırmak kalıyor.:lepi:
ben yatırıyorum ya yastıksız yatrıan varmı ki sert olur yastığa bütün vucuduna koyuyorum sadece başına değil.
ben gündüzleri ayağımda sallarken yastık kullanıyorum ve uyuduğunda da o şekilde bırakıyorum yatacağı yere ama gözümün önünde oluyor gece ise kullanmıyorum
kusura bakma tülaycım ya girip girip çıkıyorum bizim beyfendinin uykusu git gide azalıyo ayy bıde bu çocugun iştahı açıldı napcam ben çok mama yesin istemiyorummafoldumben önceden 3-4 defa 90 lık mama verirdim şimdi ölçüyü azalttık sıklaştırdım 60ml 7-8 defa veriyorumhoşgeldin gülcan cım nasılsın paşamız nasıl bizimki şimdiiii uyudu...
tülayım gülcanım meryemcim hepinize selamm.. birazdan kızı yıkıcaz haala kurtlar vadisi açık deliricem yaaaa şu polatı bi bulsam kırıcam beynii kafasını gözünü bidaha dizi mizi çekemicek bende rahat edicem bu ne yaaaa :))))))))))
kızlar bişe dikkatimi çekti..sizlerlede paylaşmak istedim...oğlum akşam 9 dan beri ağlayıp duruyodu..sürekli ya memede kalmak ya emzik emmek yada mama yemek istiyodu...ne yaptıysam durmadı..en son 2 ölçek rezene çayı içirdim ve biraz uyumasını sağladım...uyandı ve yine aynı sorun...sürekli ağlıyor..susmak nedir bilmiyodu....burnuna deniz suyu damlasını damlattım...ve şu anda kedi gibi sessiz sakin:) ağlaması falan kesildi.....Burdan anlıyoruz ki bebekler burnu tıkalı oldukları zamanda huzursuzluk çıkartıp sürekli emmek gibi bir arayış içine girerlermiş
teşekkürler kızlar yanıtlarınız için..bende ayağımda sallarken sadece yastık kullanıyordum ama bu son zamanlarda yastıksız uyumamaya başladı öyle yatırdığım zaman çok geçmeden hemen uyanıyor...gerçi belinden yukarısı yastıkta ama insan yinede korkuyor..Allaha emanet artık bebeklerimiz....
birde ağzından salyalar akıtmaya başladı..onlarda bazen boğazına kaçıyor boğulcak gibi oluyor...sizdede var mı bu durum....birde rezene çayı verenler ne kadar veriyosunuz bebeklerinize
kızım polat ın ne suçu var eşin bi gece kızı için izlemesin çokmu yaneee (hehe bende seyrediyom polatı napimmm
canım ben yerim onu Allah ım rahat sağlıklı uykular versin defne bebeğe ve tüm bebeişlere inş.gece bende genelde yastık kullanmıyorum gündüz uyumadığı zmanlarda bazen kusabiliyo çünkü başını yüksek tutuyorum..vayyyyy dilek çim sen ve ayakta bebiş sallamak tuhafıma gitti neden bilmiyorum...ama bu bebişler her haltı yaptırıyor annelerine bi şekilde ya bravo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?