2009 Eylül Anneleri

selam gamze cimmmmm

behlül uyurken nihal geldi sevdi sevdi öptü dudağından sonrada kaçarak gitttiiiiii ve bitttiiii kaşarlı yaaaff bunların hepsi çolul çocuk kız dünden razıymış hemen daldı behlüle heheheeee

dilek çim ben sana bişi sorucam araştırmacı anne olarak şimdi rotarix aşısından başka özel aşı yokmuş demi diğerlerini devlat karşılıyormuş bi bilgin varmı ölemi????

iyi geceler hanımlar yine geldim bakalım kaç dk durabılırım bılmıyorum
tubacım canım çok büyük geçmiş olsun çok üzüldüm inan yarına sonuçlar güzel çıkacak için ferah olsun melekler yavrularımızı koruyo bugece yavrun iğçin dua edecegim :Saruboceq::Saruboceq:
dilekcim sende haklısın annenin durumunda ama onlar bızım gibi ınce düşünmüyolarbazı şeyleri bılmıyolar onlarda yavaş yavaş alışcak onların zamanında öle degıldı hiçbişey bakalım yavrularımızın zamanında nasıl olcak dünya değişiyo hergun yenı bılgıler çıkıyo neyse zaten sende annenin gönlünü almışın sorun yok uzatmayada gerek yok bak bende annemı özledim şimdimafoldumben

dilek canım hepimiz anlık sinirlerle en sevdiklerimizi kırabiliyoruz önemli olan sonucta senin yaptıgını yapabılmek. defneye bişey olmaz merak etme canım.

tubacım inşallah duru kızımıza ameliyat falan gerekmeyecek ben inanıyorum. dr lar en kötüyü söylemeyi severlr biliyorsun hazırlıklı olunması için. büyük ihtimalle olagan bişeydir o kemik

tülayım gülcanım meryemcim hepinize selamm.. birazdan kızı yıkıcaz haala kurtlar vadisi açık deliricem yaaaa şu polatı bi bulsam kırıcam beynii kafasını gözünü bidaha dizi mizi çekemicek bende rahat edicem bu ne yaaaa :))))))))))

dilek çim ben sana bişi sorucam araştırmacı anne olarak şimdi rotarix aşısından başka özel aşı yokmuş demi diğerlerini devlat karşılıyormuş bi bilgin varmı ölemi????

Birimizden birimizin sıkıntısında tek bir yürek oluyoruz yaa burayı en çok ondan seviyorum.. Hepiniz çok iyisiniz kızlar inanın hepinizin bebeklerini kendi bebeğim gibi seviyorum...

Annem konusunda da haklısınız önceden böyle şeyler yoktu tabi inanın annem çooo..k seviyor torununu bunu çok iyi biliyorum sonuçta tek ve ilk torun benim kızım, çok şükür ki gönlünü aldım içim raprahat yatacağım bu gece yatağa...

Tülaycım şimdi 2 tane rota aşısı var : rotateq ve rotarix. İkisinden birini tercih edip yaptırıyorsun. rotateq 3 dozda , rotarix 2 dozda yapılıyor ikiside aynı işlevi görüyor önemli olan başladığın aşı ile devam etmek yani ilkinde rotateq ikincisinde rotarix yaptırayım diyemiyorsun. Evet başka özel aşı yok geri kalanların hepsini devlet karşılıyor geçenlerde emel yazmıştı menenjiti dışardan aldım sağlık ocaklarında yapmıyorlar diye demişti ama yanlış bilyor sağlık ocaklarında artık menenjiti de yapıyorlar.

Bende Defneyi yatırdım şimdi son günlerde saat 10:30 oldumu defnenin uyku saati gelmiş oluyor zorla süt içiriyorum 50ml içiyor içmiyor o şekilde sızıp kalıyor kendi kendine bana sadece yatağına yatırmak kalıyor.:lepi:

topik bu saatte ne kadar kalabalık oluyomuş böyle...:)
bi sorum olucak içinizde yastıkla yatıran var mı?

ben gündüzleri ayağımda sallarken yastık kullanıyorum ve uyuduğunda da o şekilde bırakıyorum yatacağı yere ama gözümün önünde oluyor gece ise kullanmıyorum

kızım polat ın ne suçu var eşin bi gece kızı için izlemesin çokmu yaneee (hehe bende seyrediyom polatı napimmm

canım ben yerim onu Allah ım rahat sağlıklı uykular versin defne bebeğe ve tüm bebeişlere inş.gece bende genelde yastık kullanmıyorum gündüz uyumadığı zmanlarda bazen kusabiliyo çünkü başını yüksek tutuyorum..vayyyyy dilek çim sen ve ayakta bebiş sallamak tuhafıma gitti neden bilmiyorum...ama bu bebişler her haltı yaptırıyor annelerine bi şekilde ya bravo valla

neyse canlarım ben kaçar paşam uyumuşken bende yatıyım düşçem yoksaaa...
hepinizi çok öptm iigeceleeerrrr

ben yatırıyorum ya yastıksız yatrıan varmı ki sert olur yastığa bütün vucuduna koyuyorum sadece başına değil.

ben gündüzleri ayağımda sallarken yastık kullanıyorum ve uyuduğunda da o şekilde bırakıyorum yatacağı yere ama gözümün önünde oluyor gece ise kullanmıyorum

teşekkürler kızlar yanıtlarınız için..bende ayağımda sallarken sadece yastık kullanıyordum ama bu son zamanlarda yastıksız uyumamaya başladı öyle yatırdığım zaman çok geçmeden hemen uyanıyor...gerçi belinden yukarısı yastıkta ama insan yinede korkuyor..Allaha emanet artık bebeklerimiz....
birde ağzından salyalar akıtmaya başladı..onlarda bazen boğazına kaçıyor boğulcak gibi oluyor...sizdede var mı bu durum....birde rezene çayı verenler ne kadar veriyosunuz bebeklerinize

hoşgeldin gülcan cım nasılsın paşamız nasıl bizimki şimdiiii uyudu...
kusura bakma tülaycım ya girip girip çıkıyorum bizim beyfendinin uykusu git gide azalıyo ayy bıde bu çocugun iştahı açıldı napcam ben çok mama yesin istemiyorummafoldumben önceden 3-4 defa 90 lık mama verirdim şimdi ölçüyü azalttık sıklaştırdım 60ml 7-8 defa veriyorum

selam gamzecim bu saate banyomu kalır yaw bıraksın diziyi ala ala sanki polatı onlar kurtarcak benım koçişte seviyo maalesef

kızlar bişe dikkatimi çekti..sizlerlede paylaşmak istedim...oğlum akşam 9 dan beri ağlayıp duruyodu..sürekli ya memede kalmak ya emzik emmek yada mama yemek istiyodu...ne yaptıysam durmadı..en son 2 ölçek rezene çayı içirdim ve biraz uyumasını sağladım...uyandı ve yine aynı sorun...sürekli ağlıyor..susmak nedir bilmiyodu....burnuna deniz suyu damlasını damlattım...ve şu anda kedi gibi sessiz sakin:) ağlaması falan kesildi.....Burdan anlıyoruz ki bebekler burnu tıkalı oldukları zamanda huzursuzluk çıkartıp sürekli emmek gibi bir arayış içine girerlermiş

Geçenlerde birinden duymuştum aslı varmı pek bilmiyorum ama gerçek gibi bebeklerin stres atma saatleri olurmuş. Benim ki gece 9da başlıyor 1e kadar susmuyor susarsada fön makinasıyla, ayakta sallamayla veya memede. Aç olmasada emmek istiyor sebebini anlayabilmiş değilim.Ben kolikler böyle olur diye biliyorum.Benim bebeğim sallanmadan 2 dk durmaz allahtan şu titreşimli puseti var onda biraz sakinleşiyor.

Canım bebeği sallayıp uyuttuktan sonra belinin alt kısmına destek koysan ya.Ben önceden yatırıcağım yere yastık koyuyorum belinin alt kısmı için alta üstte yastık olunca rahatsız olmaz beli.

Neden kız niye tuhafına gitti ki benim ayakta sallamam, anne olacak tip yok mu bende kaydirigubbakcemile3
Defne çığlığı basınca ne yapacağımı dahi şaşırıyorum ne yapayım zafere giden her yol mübahtır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…