2009 Eylül Anneleri

herkese selam ben geldim..
oo hışgeldin ayfercim.. hayırlı olsun laptopun..nasılsın
sagol sekerimm sukur iyiyim buralara girdim daha iyi oldum sen nasilsin yavrun nasil
şu saate kadar ınternetım yoktu pofff ayfer hoşgeldın gecmıse bakamıyorum. ebru nasıl oldun??
sagol canim benimmmm ozledim yafff.bu arada kanama normal sicak havalarda artiyor mevsimsel.iki gun bi bak bakalim.
merhaba kızlar
ayfer kuşum hg
hosbulduk bacimmm valla diyomya oyle ozledim ki dedim bu hatunlar yok piyasada ben geldim nerde bunlar ama yavas yavas dusuyonus hatta oh yaf:)
masallah anam herif olmus seninkideee:)
selam kzlar ben 2010 eylül annesiyim
sizlere bişey danışıcam biberon ısıtıcısı gereklimi

ben kullandimdi sut sagdigim ve iyi ciktigi zamanlarda/tavsiye ederim ocakta cezvede zor oluyor.ama su anda kullanmiyos cok zamandir.

saol ebrucum.herkesın evladını hepımııznkını sakınsın rabbım.hepsıne once saglık sonra cook mutlu bı hayat nasıp etsın ıns.

ela maşallah bu ne şeker bişi olmuş yaaa
Allah nazarlardan saklasın
tepeler de dolmaya başlamış fiyaka o biçim
eşine benziyormu bilemiyorum ama sanki gittikçe sana daha çok benziyormuş gibi geldi bana

slm kızlar nasılsınız bakalım

ayfercim hoşgeldin canım sende

bende yaz temizliğine başladımn 3 gün oldu ama çok detaylı yaptığım için yavaş yavaş her gün 1 oda şeklinde yapıyorum giremiyorum bende bu aralar pek

eylul saol bacım.bana benzedıgını soyledıklerınde cok utlu oluorum cunku oglumu sızden baska kımse ana benzetmıo.burda herkes ela hanım kusura akmayın ama ayyynı baba dıolar.tepeler daha yenı yenı doluo dedıgın gıbı burda yıne koyu cıkmıs guneste temellı pısmanıye kafa oluo o zamn o olanlar da gorunmuo:)))

yaaa darısı başıma umarım bi gün kızım da bana benzer
pazar günü bi alışveriş merkezine gittik yaşlı bi teyze aaaa senin mi bu çocuk dedi yaaa
bakıcı gibi görünüyorum dışardan
yapıcam ben de bi erkek çocuk kendimin kopyası olucak :)

oo maallah ebru .bzımkı yıne ıraz saclı dgmustu sonra onlar dokuldu hesı hem de sonra yenıden cıktı ama hala az yani.ve acık renk oldugundan onlerınde yokmus gıbı duruo:)

sagol canim yaa sanada kolay gelsin.bizim bu ev bi oda bi salonya sen tek tek odalara giriyom diyince garibime gitti:)ya bu eve zor yetisiyom sizinde zor isiniz yaa.

bu arada bizimkininde pismaniye olan kafasi saclandi uzamaya basladi kivriliyor yanlardan.hele terliyorlarya islaniyor onlar ayy bide tatli bi kokulari amaninnn oyle guselkiii.

gecende wc ye gıderken yurutece koydum geldıgımde bu haldeydieyvahedigeldismile

Son düzenleme:
aaaa ela hakkını yemişsin sen eymenin
arkadan bakınca gayet de saçı var maşallah
rengi açık diye algılanmıyodur
büyüyünce göksel arsoy gibi olur

gecende wc ye gıderken yurutece koydum geldıgımde bu haldeydieyvahedigeldismile

ay masallahhhh kis bunlar iyice ayaklaninca sen gor halimizii:)
ya ben yuruteci sadece yikarken kullaniyorum baska care bulamadim.ayakli banyo kuveti vardi artik icinden cikmaya calisiyor.yerde havluda yikiyordum zip zip durmuyor donmekten.en sonunda yurutece oturtuyorum yikiyorum en iyisi:)

alinin dişleri zorluyor galiba. istersen calgel yada dentınok jel var onları sür dişlerine. yada aysenin face deki öenrisi taze soganın beyaz kısmını ver eline dişleri rahatlasın.

aaa ebruuuu senınkı resmen elvıs presley olmus:)ay masallah ne cok oyle sacları alişin ama nasıl da yakısıklı oy ben senı yırın yırın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…