2009 Eylül Anneleri

ayfer valla yurutecte yikama fikri cok supermis sirf bu yuzden yurutec alabilirim.
ben simdi onunla beraber yikaniyorum kuveti doldurup

valla ben sirf bu yuzden aldim acikcasi.burada oturak vardi banyo icin ama yere sifirdi.e topuklarini yere vuracakti bende ayni isi yurutecte gorur dedim en azindan bacaklarini rahat ettirir.35 levaya aldim ucuzundan sirf bunun icin.oturak bile 50 levaydi,1 leva 1 lira ayni para.

ayfer kendimize mi cocuklara mi
zira biz hala aliye ozel yemek yapiyoruz

ali dun pancar enginar semiz otu ve kuzu eti yedi
bugun de enginar havuc maydonoz ve kofte yer
bizim ne yiyecegimiz ise mechul belki tavuk sote yaparim aksama
bu arada carrefoura organik tavuk gelmis bilginize bebelere verilebilir

ben tavuk vermıorum esım zehırlendıgınden berı.onun yerıne hındı etı alıp verıorum.
ama ebru su alişin yemesıne hastayım masallah dıyeyım once de.yanı bzızım sıpalar ıcıne bı cımdık tuz da atmamıza ragmen ki sırf et yesın dıe,yıne de yemıolar.masallah aliye nasıl guzel yıyor.et yedıremedıgım cocuguma napmalıyım ki yesın????

kız yurutecte cocugun en onemlı organlarını nasıl yıkıyon sorması ayıpbilmiyorumkismile
en once bi sudan geciriyom koluma alip yavruyu muslugun altinda.sonra oturtuyom yikiyom falan sonra en son yine koluma aliyorum bi daha yikiyom sampuanla sudan gecirip cikariyom.bizimki alisik oyle durmaya ama cok sikmadan tabi karnini gogsunu.gun icinde 3-4 defa koluma aldigim gibi el yuz yikiyos:)
saolun ayfer ela :)
ayfercim bizde pasaport ve vize icin cektirdik :) saskin ordek karsisinda flas patlayinca bakakaldi

aynen yaa.siz gidiyonus dimi bu yaz tatule

elacim acaba biz cok erken basladik ete diye mi alisti biz 6 ayini doldurunca baslamistik kiymaya kofteye cok sukur yiyor ali o acidan sansliyiz
en son koydugun link bizde engellendi goremedim

ayfercim kismetse haziranin 19 unda gidiyoruz italyaya
simdiden heyecanlanmaa basladim

masallah ya ne guzel.burada cesitli sebze bulamamak kotu oluyor ya.ama menu guzelmis.bende gecen gun kuzu eti verdim haslama yaptimdi patates havuc vardi rondodan gecirdim sukur dokunmadi.bizim icin aksamane yemek yapacuk dedimdi .
bizimkinin yedigi belli armut suyu yada elma suyu yada muz suyu sikiyorum makinada icine milupa meyveli koyuyorum sevmesede biraz yiyor.tarhana verdim az once.yogurt seviyor kendim mayaliyorum.o kadar baska cesit yok bizde.arada haslama veriyorum bravo size ya bende zenginlestiriyim yemekleri.

ayfer gecen tv de sabıha paktuna dıo kı cocukların sureklı ellerını yıkayıp sılmeyın burakın bıraz kırlı dursun hem bagısıklık kazanır.tabı bu bahsettıgımız sokak cocukları deıl evde oynayan cocuklar.ama en onemlısı sureklı el yıkayıp sılerek takıntılı cocuklar yetstrmeyın.ben de cok sılerdım sureklı.sular soguk oldugundan yıkayamadıgımdan.ama sımdı azaltmaya calısıorum.en azından normal sekılde yapmaya calısıorum.onceden evham derecesındeydım.sen ılırsın de yıne de solım dedım:)

ebru ben de 6.ayı doldurunca et vermeye basladım.ama bu cocuk onceden yerdı sımdı neden tıksınıyor anlamıorum.cok uzuluorum yememesıne eti.hercesıt sezeyle cok karstrmadan denedım yemıo yemıo.gecende bahcede kendımıze mangal yaparken enım yedıgım koftenin en içinden denemek ıcın ona da verdım ama onu yedı.2 kere verdım emın olmak ıın yedi.mangal dıe vermedım devamını.o zaman benım yaptıgımı nıe yemıo yaw.ona da kofte yapıorum yagsız tavada yemıo sıpa.neyse ıns gecıcı bıseydır.

valla ben rahat anneyim
oyuncagi yere dusuyor direk agzina aliyor karismiyorum aartik
zaten imkan yok her an kontrol etmeye ellerini de sadece yemeklerden sonra siliyorum cunku batiriyor agzina sokup felan
yani ali pek hijyenik bi cocuk deil ama ben memnunum boyle olmasindan
zaten surekli hasta olsun istemiyorum bagisiklik kazansin biraz pislige toza mikroba
bi de cocuklarin yemek yerken surekli agizlarini silmekte kotu birseymis
cocuk sanki pis birsey yapiyormus gibi dusunuyorumus yemek yerken annesi surekli agzini elini silerse
o yuzden yemek yemek istemiyormus

elaaaa ay cok seker ve komik
cocugu ne hallere sokuyosun kizim ya
ama yakismis valla yuzu guzel ne de olsa

bizde anne ogul banyodan sonra saclarimiz havluyla sarili poz verdik cok komik cikti fotolar
aksam indirebilirsem yuklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…