2009 Eylül Anneleri

pekı mısafır gelınce o ccuklar da oynuo o oyuncaklarla ve agzlarına alıolaronlar gıdınce ben onları yıkıorum ıllakı yıkamıcam mı yanıakannehir.

ela dur seni mutlu edecek bişey daha söyliyim
eymen bu başı bağlı resimde tam senin fotokopin olmuş
kız güzelliği var maşallah

hijyen konusunda da ebruya katılıyorum
ben de evde yere düşen her oyuncağını alıp hemen yıkamıyorum
mikroptan fazlasıyla sakınılan çocuklar okul döneminde mikropla yeni yeni tanıştıkları için sürekli hasta oluyorlar
alışsın vücudu bence
hem her düşeni alıp yıkama lüksüm de yok ki bazen elindekini ben görmeden yere atıp tekrar alabiliyor

selammmmm kızlar. babane izmire firar etti oğlumla başbaşa ofisteyiz... hiç iş yapamıyom yaaaa çok fena. buraya da yazamıyom eskisi kadar yA çok üzülüyom.
aaa yeni arkadaşlar var sanırım. ayfersmu diye bi hatun yazmış kim ki o? kardeeeş bi tanıt kendini hele :)))))

banyodan cıkınca basınızda havlu mu haha eymenın kuş tüyü sacları 2 dk surmeden kurudugundan bzı havluyu sımdılık sadece bedene sarıoruz:))evet ekle de gorelım mutlaka.

selam kızlar. yine yemek konuşulyor. kanayan yaram oldu bu yemek meselesi (

ben malesef manyaklik derecesinde el yikama ve oyuncak emzik giysi akliniza ne gelirse yikiyorum.hele disardan birisi yuzune dokunsa cildiriyom icimden.bazisida disine bakmaya calisiyor ya cus artik elini bi yika dimi ben saysan yemin ederim 100 kere el yikiyorum gunde.bizimkini 3-4 sefer.o da seviyor ama temiz olsun bosver.takinti olmasinda ya.

yemek yerken cok silmiyorum bitince siliyorum Allahtan.sonrada yikiyorum zaten biraz gecince.hemen yikarsam kusar diye.

bu arada ben herseyi rondodan geciriyorum pure halinde yoksa kusuyior azicik putur olsa.siz kofteyi nasil veriyonus

ek gıda demeyin kalbim acıyo.yarın tohtora götcem. hiçbişi yemiyo. iki ağız açıyo 3.ü de tıp...
temizliğe gelince ben de arada yıkıyom oyuncaklarını. artık biberonları bile eskisi kadar sık sterilize etmiyom. şükür sorun yok. emmeeee başka velet gelip ellerse temizlerim oyuncağını o ayrı.

sey ben sizi gec gordumde ondan yani sey benide araniza alsaniza .adiniz bahar galiba bende ayfer keh kehhh:)))))))))))
yaf laptop aldi kocem bana sukur sonunda bugun bismillah giriyom anammm nasilsin ozledim yaffff.
pekı mısafır gelınce o ccuklar da oynuo o oyuncaklarla ve agzlarına alıolaronlar gıdınce ben onları yıkıorum ıllakı yıkamıcam mı yanıakannehir.

aynen 3-4 yaslarinda iseler kis disarda surunuyolar analari bi temizlemiyo bide elliyolar oyuncaklari cildiriyomm.disarda ellemedikleri yer yok eve girince hem anne hem cocuk ellerini yikamali bence.ama nerdee.yemek yeniyo hala el yikayan yok.anca cisleri gelirse tobe ayy sinir oluyom.

baharim hosgeldin demek ali efe ile calisiyorsunuz yardimci oluyor mu sana annesi

ela baska cocuk gelmiyor ki eve yaw ama oyle bisey olursa tabi bende yikiyorum
eve gelenlere de mutlaka ellerini yikatiyorum kimse el yikamadan aliyi sevmiyor
ama bunlar haric pek titizlenmiyorum acikcasi zaten her buldugunu agzina goturdugu icin imkanda yok

ayfercim bizde cogu yedigini blendirdan geciriyoruz ama en dusuk ayarindan geciriyoruz baya puturlu kaliyıor artik
ali alisiyor yavas yavas puture meyvesini baya taneli taneli yiyor dun mesela malta erigini kucuk kucuk dogradim oyle yedi
sende cok hafif hafif puture basla
ilk basta cok oguruyorlar ama sonra alisiyorlar

kızı doktora götürdüm bugun. ilk kez gittik bu dra cok ilgilendi sag olsun. malum kabızlıgımız+ iştahsızlıgımız var. ee tabi yemeyinde kabızlık otomatik olarak devreye giriyor. şimdiye kadar cok gevşek davrandım gecer elbet diye ama baktım iyice çıgırından cıkıyo hiç yapamaz hale geldi kaptım gittim dra. bi şurup verdi bagırsakları için adını bilmiyorum eczacımızda yokmuş getircek adını unuttum eminim kullananlar olmuştur inşallah bizimde işimize yarar. vitamin ve kan şurupu verdi bakalım inşalah faydasını görürüz.

selam kizlar elaaaaaaaaa masallah eymene
disi cikan arkadaslar ewet yesil sogan iyi geliyor hatirlarsaniz bende erdenaya vermisdim
sogan havuxc.

bizim dr aç bırak dedi. :) kıyamıyorum aç kalmasına dedim cıx kıyacaksn memeyi kurtuluş olarak gösterme dedi. acıktıgında meme degil yemekle karnını doyur dedi :) birde vitamin verir muhtemelen :)

şimdi uyuyor uyansın bende kıymalı tarhana corbası yapcam bakalım bu seferr yicekmi. çünki bayaa bayaa aç.hiç bişe yemedi. sabah 7 de emzirdim 9 bucuga kadar uyudu uyandıgında emmedi. dr gittik geldik 12 de uykusu gelmişti iki fırt çekti yani doymadı uyuyor hala.

ayferim ben de özledim be ya. ne zaman dönüş?
ebru çok yardımcı oluyor canım. anasının işleri asası vardı oğlu da yardımcı oldu ::)
hüsniyecim şu ara aç bırakamam ortalığı yıkıyor zira. haftasonu denerim bakalım.zaten sütüm yok devam sütüne dayandık biz
elaaaaa tü maşallah o ne güzellik ay parçası bu eymen

bizim dr ac bırak demedı nasıl yıyorsa oyle ver yemıyorsa ısrar asla yok sut ver içsin dedi.. zaten zamanla kendısı belırlıyor beslenme seklını. bu akşama erişte deniyim bende ela bakarsın yer:) bizimkine ben vermıycem onune tabakla koyarım kafa kulak batar yer napıyıım

kızlar bişe sorcamm sizin bebeler kaç kilo? benimki 8 bucuk kilo..

balbocegi suyuna zyagi koy iyi geliyor ben oyle yapiyorumm.
ebrucum ogurup kusuyor fena helde ama dur bakalim disler uzasinda belki yer.
baharcim ya isin zor ama seninki kucukten isadami olacak desene.
biz dis bugdayi yaptigimizda aspirin kutusunu tuttu birakmadi demek eczaci olacak deduk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…