ayfer gecen tv de sabıha paktuna dıo kı cocukların sureklı ellerını yıkayıp sılmeyın burakın bıraz kırlı dursun hem bagısıklık kazanır.tabı bu bahsettıgımız sokak cocukları deıl evde oynayan cocuklar.ama en onemlısı sureklı el yıkayıp sılerek takıntılı cocuklar yetstrmeyın.ben de cok sılerdım sureklı.sular soguk oldugundan yıkayamadıgımdan.ama sımdı azaltmaya calısıorum.en azından normal sekılde yapmaya calısıorum.onceden evham derecesındeydım.sen ılırsın de yıne de solım dedım:)
sey ben sizi gec gordumde ondan yani sey benide araniza alsaniza .adiniz bahar galiba bende ayfer keh kehhh:)))))))))))selammmmm kızlar. babane izmire firar etti oğlumla başbaşa ofisteyiz... hiç iş yapamıyom yaaaa çok fena. buraya da yazamıyom eskisi kadar yA çok üzülüyom.
aaa yeni arkadaşlar var sanırım. ayfersmu diye bi hatun yazmış kim ki o? kardeeeş bi tanıt kendini hele :)))))
pekı mısafır gelınce o ccuklar da oynuo o oyuncaklarla ve agzlarına alıolaronlar gıdınce ben onları yıkıorum ıllakı yıkamıcam mı yanıakannehir.
ek gıda demeyin kalbim acıyo.yarın tohtora götcem. hiçbişi yemiyo. iki ağız açıyo 3.ü de tıp...
temizliğe gelince ben de arada yıkıyom oyuncaklarını. artık biberonları bile eskisi kadar sık sterilize etmiyom. şükür sorun yok. emmeeee başka velet gelip ellerse temizlerim oyuncağını o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?