๒คl๒öςєğเ๓;13036729 .!.:kızlar bişe sorcamm sizin bebeler kaç kilo? benimki 8 bucuk kilo..
canim kg dert etme burda herkesin bebegi ayni gun dogmadi,aynikg dogmadi ,anne suttunu bazisi alodi bazisi almadi,her bebe farkli seker kg saglik demek degil bebegin saglikliysa bos ver kg olmasin ne guzel masallah senin kine.
aynen katiliyorum demetcim.bizimki 8 ayi gecti 4 kilo dogdu e simdi 10 kilo masallah ama kistas degil kilo yani.canim kg dert etme burda herkesin bebegi ayni gun dogmadi,aynikg dogmadi ,anne suttunu bazisi alodi bazisi almadi,her bebe farkli seker kg saglik demek degil bebegin saglikliysa bos ver kg olmasin ne guzel masallah senin kine.
๒คl๒öςєğเ๓;13036829 .!.:ayfercim suda içmiyor.hanımefendi. ama son iki gündür bin takla atarak birer tatlı kaşıgı z.yagı verdim ama hala tık yok. toplasan gün içinde 5-6 kaşık su içirebiliyorum.
๒คl๒öςєğเ๓;13036892 .!.:canım elbette farkındayım zaten kilo ile saglık ölçülmediginin ama merak ettigim için sordum. zaten kilo takıntım yok ama son zamanlarda kendimi cok yıpratıyorum bebegimi besleyemedigim düşüncesi beni delirtiyor bu sebeple sordum.
ayfercim uzun vadeli hasarlardan dolayı ıstenmıyor annem gecen tv de izlemi,ş erkek bebeklerde kısırlık yapabılıyormus. ne kadar dogru bılemem ama ben almadım yurutec.
haklısın canım cok koymuyorum ama nerden baksat gunde 1 saati buluyodurr durmuyoo çünkii yatmak istemiyooo ya buarada sizinkilerrin kilosunu duyunca ben şüpheye düştüm obezmi olcak benim oglum diyeevalla sut olayi bende gunde toplasan 60 cc heralde gitgide azaldi.bizimki emerek uyuyor ama keske bol bol gelsede yarasa ama ne gelse kar ya.
bu arada yurutece cok koyma fatos hep soyleniyor erkekler icin iyi degilmis.hos ablam hem erkek hem kiz cocuk sahibi Allah bagislasin.ikisinide koydum bisicik olmadi diyor simdi biri 10 biri 11 yasinda masalah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?