2009 Eylül Anneleri

fatooos leyn kac kilo senin velet de bakiiim
korkma yurumeye baslayinca kilo verir ama yine de dikkat etmek lazim tabi
cunku ilerde kilolu olup olmayacagi bebekligine bagli
kucuk yaslarda yag hucreleri cogaliyor ve bir daha da azalmiyorlar

gulaycim hosgeldin
aferin senin kucuk cicimeye kilosunu da bosver saglikli olduktan sonra kac kilo oldugunun hakkaten onemi yok
zaten artik cok fazla hareket ettikleri icin kilo alimlari cok azaliyor hem sen iyi yiyor diyorsun masallah

bu arada bende totalde 2 kilo verdim moralim yerine geldi biraz heveslendim de artik daha ciddi rejim yapiyorum aksamlari da yuruyorum mutlaka
sirkette de voleybol turnuvalarimiz basliyor hem sirket ici hem eczacibasinin sirketleri arasinda
ben iki takima da girdim onun antremaniydi felan derken biraz daha veririm insallah :)))

az önce aklıma geldi de sizinle de paylaşayım dedim
çookk önceden duyduğum bir bilgi
erkek çocuklar yeteneklerini yalnızca anneden alabilirmiş
yani babadaki bir yeteneğin erkek çocuğa geçme ihtimali yokmuş
çünkü yetenek genleri x kromozomunda taşınırmış
ve erkeklerde x anneden y babadan geldiği için de şayet erkek bebeğinizde bir yetenek varsa bilin ki sizin tarafınızdan gelmiştir anneler :)
yıllar önce okumuştum bu haberi
benimki erkek değil kız ama erkek anneleri bilsin dedim :)

evet ayşecim kilo önemli değil tabiki, canı içinde olsun yeter, zaten çok uğraştım kilo alsın diye, yapısı böyle demekki... küçükken kaynanama kızarlarmış beslemiyormusun bu oğlanı diye, demekki bizim kızda babaya benzicek....

elacım rüzgara kuşu 3 gün önce öğrettim, cama kuşlar konuyor bizim, o da merakla bakıyordu, ben de annecim kuş dedimn, cik cik dedim... kolarını da kuş gibi kaldırıp indirdim, 10 kez falan söyleyince, şimdi annecim kuşlar nerede diyorum, hemen camlara bakıyor, aslında bizim düşündüğümüzden daha zekiler, beyinleri sünger gibi, ama biz anlayamayacağını düşünüyoruz bazı şeyleri... en azından ben ....mesela ben kuşu öğrenecekmi acaba diye tereddüt ettim, ama hemen kaptı.....

11 kilooo buna baglı olarakk rahatsızlıgımız geç oturdu meselaa yuzustu yatırdıgımda cabalıyo ama ilerleyemiyoo ama cok hareketlii kucakta olsun yürüteçte olsun hiç durmuyoo yani öle hantal değilll ama evet aysecim kilo önemli değil saglıklı olsun yeterrr

ooo cok supermis eylulcum dicem ama bakalim benim neye yetenegim var CADIARZU
ezber yetenegim var super ezberlerim iyi voleybol basketbol oynarim yani spora da yetenegim var diyebiliriz.
bir de cok guzel taklit yaparim mimkler felan ayni olur yani tiyatroya da yetenegim var PP

babamizin ise acayip bir dil ogrenme yetenegi var ki bunun oglumda olmasini cok isterdim
birde muzige enstruman calmaya yetenegi olmasini cok isterim

artık ebrucum seni mill, takımda da görürüz belki, şirketi bırakıp transfer ederlermiş.... şaka bi yana, bi şekilde spor yapmak lazım... bizim arkadaşlar işten sonra bakanlıktaki spor salonuna gidiyorlar, 1 saatliğine, ama benim gözüm yemiyor...

bir de ilk dişlerle köpek dişleri çok ağrılı çıkarmış... kesinlikle o yüzdendir, alişin sıkıntısı.....

acaba kızlar yetenklerini kimden alıyormuş,yeteneğini benden, zekasını babadan alsın diye umut ediyorum....

fatoşcum maşallah kilosuna bizim kızın neredeyse iki katı....

ama hiç doktorla görüştünmü, sakın yanlış anlama lütfen ama belki özel bir beslenme şekli verebiliri. benim ustadımın kızı 9 aylıkken 11 kiloydu, doktor obezite sınırında demişti.....

ebru bizim için yeteneğin kimde olduğu önemli değil malum kız benimki
ama bizim de ne eşimde ne bende ses denen bişi yok
iki tarafta da yok :)
eda da elinde bişey varken ağzına dayayıp o şekilde konuşuyo sadece
yavrucum şarkıcı olmaya hevesli galiba ama altyapı yok malesef :)
belkim de sunucu olur diyorum ben de :)

gülaycım bizim hala aynı hatta dahada abarttıp ısırarark yemek istiyor. kaşık foıbisi devam yani. bende ısrarcı değilim. bi şekilde karnını doyurmuyor..

yürüteç konusunda bızım dr umuz en bastan almayın sakın kullanılmasını ıstemıyorumd edı. bizde almadık annemın tv de ızledıgınde bunu duymus. hatta yıgenımı koydukları ıcın baya bir vahlandı kadın

eylücüm çok güzel bi bilgi buu ye huu bana çeksin istiyorum zaten ben daha sosyalim babamız değildir...ama babamızım matemetiği ve ezberi çok iyidir bende çok çabuk isim unuturum ama görsel zekam çok iidir...
ebrucum yengeç kadınları süper taklit yapıyolar evet... bende oğlum futboola ilgilensin istiyorum halı sahalarda kuzumu görmek istiyorum....:)))))
maşallah fatoş 11 kiloo ne yediriyonuz kız ...

eylul eger gercekten doruysa supermıs:)
ama mesela atıyorum babası matematık ogretmenı annesı ev hanımı olan bır erkek cocuk da matematık ogretmenıyse bunu annesının sayısal zekası olup da okumamasına mı baglamalıyım yoksa babasının yetenegını de alabılmıs olabılecehıne mı?yanı bu kesın dımı:)

meryemcim ısrar etmemen en iyisi, rüzgarda da çektik kaşıktan çok sıkıntı, ısrar ettikçe durum kötüleşti.. eninde sonunda kabullanecek zten kaşığı..

ben de çıkıyorum kızlar malesef, kısa da olsa sohbet etmek çok güzel sizle, ama benim ayakkabı sorum arada kaynadı :)

fatoşcum alınmadın dimi tatlım, hani belki yanlış anlarsın diye tereddüt ettim söylemekte.

anowww benim oğlan dansçı olcak desenize. ebru ben de dil konusunda çok iyiydim bir de matematiği çok severdim. tarih hiç beceremem.
fatoşcum kilo konusunu dert etme. yürümeye emeklemeye başladığında yavaşlar zaten. ali efe de birkaç haftadır tek başına oturuyor.
gülayım az kalmış eşinin gelmesine hadi gözün aydın. face de okudum ama yazamadım hayatım.

ne kadar süre sonra kabullendi canım biz 2 haftayı devırdık ama hiç niyeti yok valla. yerlı muzu elıne dırek verıyorum ıthal olanıda enıne kesıp verıyorum yıyor. yer elması gibi seylerı haslayınca ıusırttırıyorum yanı külliyen arap usulu erol taş usulü bişeyler yaparak yıyor:)

ösel bişey yedirmiyorum vallaa cocugama su içse yarıyoo:)))))))) gülaycım doktor önemli bişey olmadıgını yürüyünce verirr diyorr bizim doktor kilolu bebişleri seviyooo maşallah cok iyi bakmıssınız diyip teşekkür ediyo bizeee:)))

canım bizim gelgitli 1 aya yakın sürdü... 1 ay sonunda tümüyle kabullendi kaşığı.... 2 gün yiyordu kaşıkla 2 gün yemiyodu mesela.

baharcım sağol tatlım.... az kaldı evet çok mutluyum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…