merhaba canım nasılsın :)
kızım var ama ilerde olabilecek oğlum adına vereceğim yetenekler açısından sevindim şahsen :))))
iyi bir aşçı olabilir enn basitinden..
ama babasına çekerse iyi bir yiyici :)))))))))))))))))
bak bu hasarini bilmiyordum Allah muhafaza ayy.ayfercim uzun vadeli hasarlardan dolayı ıstenmıyor annem gecen tv de izlemi,ş erkek bebeklerde kısırlık yapabılıyormus. ne kadar dogru bılemem ama ben almadım yurutec.
yok doktor madem kotu dememis masallah yavruna.boydan kurtariyor demek ki.haklısın canım cok koymuyorum ama nerden baksat gunde 1 saati buluyodurr durmuyoo çünkii yatmak istemiyooo ya buarada sizinkilerrin kilosunu duyunca ben şüpheye düştüm obezmi olcak benim oglum diyee
ay sagol kusum sonunda yani laptop alindi bana hee.bu arada kocanada saglikla kavus insalah.senin yavru masallah cabuk kapmis ya bizimki kendi oturuyor tirmanmaya calisiyor bana tutunup.hepsinin motor gelisimi farkli hep iyi olsunlar canlarimm.ay herkesçikler nerede kendim çalıp kendim söylüyorum.....
ayfer hayırlı olsun yeni laptopun....
meryemcim kaşığa yaklaşımı nasıl oldu oğluşunun....
kızlarrr ben geldiiiimmm herkes nasıl bakalımm :))
vallaha geçmiş okuyarak şu anı kaçırmak istemiyorum önemli bi durum varsa maddeler halinde bildirirseniz sevinirim :))))))))))))
ayyy 15 gun birz fazla eger hep duzenliyse ama hormonlar tavandayken olabiliyor boyle haller.kızlar aklım çok karışık 15 gun gectı adetım bırı 5 gun bırı 15 gun olmak uzere test yaptım dun akşam yaptım testı yoktu sabah baktım 2 çizgi hafıf sılık çıkmış çok karışık dusuncelerdeyım yarın kan testı verecem 8 aylıkm oğlum var daha çok kuçuk doğum korkusu ne yapaçam ben yardım edın boyle oluyormu hıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?