2009 Eylül Anneleri

ayyy 15 gun birz fazla eger hep duzenliyse ama hormonlar tavandayken olabiliyor boyle haller.

canım ya hep övünüp dururdum benım adetım hıç şaşmaz dıye çok çok 5 gun falandı insallahhayırlısı olur korkuyorum yaaaaa doğumdan 15 gundede sılık çıkmaz herhalde teste sorun olabılırmı acaba desem ben oğlumda 2 gun gectı test yaptım ıkısıde kıpkırmızıydı çızgıler sanırım benım hormonlar uctu:1no2:

ayferiiimm hayırlı olsun laptop un canıııımm tutta mouse unu kopar anacım bende yenisini bulsam berkeyi atıcam yataktan laptopumla yatıcam :))))))))))))))))))
nasılsın güzelimm daha memleketine gelmiyonmu yaaaaaaa....

tekrar bi test yap bakalim.kendi kendine nazar degdirmisin ya.ama bahar geldiya hormonlar etkileniyor.

ayfer bız mustela aldık
daha kullnmamı gerektrck gunesı grmedık ama.bu yaz onu kullanmayı dusunuyorm

30 koruma faktorlu olmasina ozen gostericem cunku d vitamini emilimini engelliyormus daha yuksek koruma faktorlu olanlar.yuzu icin istiyorum su anda.ama sprey olmasi tercihim .once elime sikar yuzune surerim.vucudu icin sprey daha kolay uygulanabilir en azindan ya.

yya ben güneş kremini avondan alsam olurmuki indirime girmiş hazır...

napayım tülaycım bazen denilen markalara bakıyorum çok pahalı :) bu tam keseme göre... :))

bugün bayağı kaynatmışsınız bende dışardaydım oğluşumla gezdik dolaştık.. amaan herkes karışıyo valla sinir oldum hastaneye gittik ama oğlum kapının önünde teyzesiyle ve bi arkdaşımla durdu içeri sokmadık kadın gelmiş bu bebeğin burda ne işi var diyo ee napim oda hava alsın diye çıkarttım dedim. sonra birisi geldi güneş çarpar diyo gölgeye geçiyoz esiyo diyolar:))))

evin önüne geldik oğlum uyumuştu bebek arabasında önü kapalıydı.. kaynanam da eltimle kapının önündelerd, tesadüf naber napıyosunuz dedim selam verdim kaynanam naber bile demeden o çocuk yüzü niye açık diyo gelde delirme önü kapalı zaten bebek arabsıyla bide yüzüne tülbentmi örtcem .. hem insan bi merhaba der dimi. yok bişey olmaz dedim eve çıktım direk daha fazla konuşmadan...

bu arada hastaneyede burun akıntım ve tıkanıklığım var aynı zamanda kaşıntı hapşuruk vardı o yüzden gittim alerjin var dedi neye dedim test yaapmak lazım dedi burun damlası verdi bide hap emziriyorum deyince hap iptal etti.. emzirme bitince gel test ol dedi bakalım inş. geçer .. sonrada bi güzel gezdik ohh rahatladım azda olsaa

ayşecimmmm krem konusunda keseme uygun demişsin tatlım ama avon un üretimini çine kaydırarak hammadde ve üretimde kaliteyi düşürmesinden ötürü çok fazla alerjik reaksiyon görülmeye başlamış vede birçok insan aldıklarını bile kullanmamaya başlamış.... açıkçası bugune kadar avondan aldığım hiçbir kremin etkisini gördüm diyemicem.... evet keseye uygun ama gözümüzden sakındığımız yavrularımızı ne yediği belirsiz bir katalog kremiyle korumak bana doğru gelmiyor... ayrıca avene ve vichy gibi kremler biraz pahalı ama hem koruması güzel hemde az miktar kullanıp çok koruma sağlıyosun avon vs gibi pehlivan gibi yağlanmana gerek kalmıyo... vede bu tür markalarda mutlaka yanında kampanyaya göre aynısından yada benzerinden hediyesi bişiyi oluyo ki bunuda ister kendin için isterde bebek için değerlendirebilirsin.... neyse fazla kaynanalık yapmiyim sadece fikrimi sölemek istedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…