2009 Eylül Anneleri

ay gamze yeni gordum memlekete geliyon mu demissin bacim yazin ama haziran temmuzs agustos belli bile deeel.kusadasinada gidecik gorusuruz insallah yaa.

bircan bacim ise nmi basladin sen yoksam nasilsin kusun nasilll

kızlar ya benim kızım gece çok terliyor
bir çıtçıtlı body bir de penye pijama giyiniyor aslında
hatta gece de üstünü açıyor
ama ne zaman uyansa sırtı sucuk gibi
var mı böyle bir durum yaşayan
sırf bu yüzden şu burnunun hırıltısını kesemedik
sürekli dolu burnu

canım burnu tıkalı olan cocuk terler. ben çok terlediği zamanlar sırtına baz koyup yatırıyorum. terkleyınce bezı alıyorum. soyup giyindirmek çocuk için zor cunku

gunaydin
eylulcum benim oglanda terliyor cok
ustude surekli acik en son oksuruk ve geniz akintisi baslayinca bende su uyku tulumlarindan giydirmeyebasladim
biraz direndi ama simdi alisti gibi
terlese bile ustunde bir kat daha oldugu icin yine de daha sicak oluyor hem de ustunu acmasi sorun olmuyor sana da oneririm
az kaldi zaten yazin artik sirf citcitli body ile yatiririz ustunu acsada farketmez

ayfercim meryemcim gunaydin nasilsiniz bakalimben bu gece aliyi uyuturken yaninda durdum cikmadim odasindan 10 dakikada kendi kendine aglamadan uykuya daldi
bundan sonra hep uyuyana kadar odasinda durcam
ilk baslarda alisir gece de uyaninca ister diye yapmiyordum ama aglamasindan iyidier di mi
demekki cocuk uykuya dalarken yaninda birini istiyor

poooof yarin hem aliyi 8. ay kontrolune goturcez hemde sonrasinda ben jinekologuma gitcem rutin kontrol icin
smear testi yapcakmis
of yaaa cokta uzun oldu o sekilde muayene olmayali kascam kesin

evet meryem biz de gece üstünü deeğiştirdik ama bu sefer de uykusu hiç oldu zavallımın

ebru uyku tulumu ben de düşündüm ama eda terlediğinde saçlarına kadar sucuk oluyor
yani terli halde uyku tulumunun içinde de tutamam saçları ıslakken bu sefer de yüzü buz olur
ama son çare onu da denerim napim

canım alitunada aşırı terliyordu. ben alıtunanın altına gerektıgınde yuzunu oırtmek iin incecık bır battanıye serıyorum. battanıye bıle değil aslında kundan gibi bişey. terlediğinde teri ona gecıyor.gece onu alıyorum bazen. uyku tulumu bende gıyındırıyorum çok rahatım o konuda da. benım avantajım benım evım çok serin. burnu tıkanmadıkca artık terlemıyor. bırde dr un soyledıgı burnu tyıkalıyken kafa daha çok terler.

poooof yarin hem aliyi 8. ay kontrolune goturcez hemde sonrasinda ben jinekologuma gitcem rutin kontrol icin
smear testi yapcakmis
of yaaa cokta uzun oldu o sekilde muayene olmayali kascam kesin

eyvahedigeldismile aynı dert bende de var
biz de pazartesi hem edayı götürcez kontrole hem ben gidicem
aynı streslerdeyim mafoldumben

günaydın larrrrr
herkese sağlıklı bir gün diliyorum
ya son 1-2 gecedir halil ibrahim emmiyor beni
yani mememi ağzına alıyo ama ölesine sonra uykuya dalıyo ben yatırıyom o uyanıyoo
bu 3-4 kez tekrarlanıyo sonuç olarak 1 kez tam ya emiyo yada emmiyo
böle giderse sütüm azalcak nie böle yapıyo kii pofff
ağlıyarak uyanlamalarımızda tam gaz devam ediyooo

gunaydin tulaycim
ayni derdin gunduz versiyonundan muzdaribim bende
ali de gunduz emmiyor gece emiyor sutumde azaldi tabi bu yuzden
ama napalim zaten artik neredeyse 8 aylik oldular bundan sonra bi aksam bi gece emse yeter
zaten sabah kahvaltisina anne sutu katiyoruz bir de bu ara emmedigi icin meyvesini de anne sutuyle karistirip yediriyoruz

günaydınn kızlar...
doğru söylüyorsun gamzecim bari kampanyalı bişey alayım:)))
tülaycım bizimkide öyle ağlıyarak uyanıyo..( sanırım dişler gelmek üzere hiç böyle olmamıştı..
nasıl laptopa koşuyo varya zor tutyomm. oyuncak döktüm önüne yinede lap top diyo:)))))))))

tuialy ınsallah bırakmaz emmeyı.
ebru ben dr a gıttım alkollu pamuk koyup yat dedı pedıkur yaptır her zaman guvendıgın bır yerde dedı

ayse bizimki de kumanda manyagi
kumanda gormesin baska hicbir seyi gozu gormuyor vvermezsem nasil agliyor kendini ordan oraya atiyor
unutturana kadar anam agliyor valla

ali simdi sehpaya ya da koltuga tutunup kalkiyor ve tutuna tutuna gozunu kestirdigi seyi almaya gidiyor buna siralamak diyorlar sanirim :)
ne zaman yurur acaba

meryem evet aslinda bu isin caresi 2 haftada 1 ya da en olmadi ayda 1 pedikur yaptirmak
kardesim bu sayede yendi bu sorunu :)
benim kendi manikur pedikur setim var ama bi turlu ayarlayip gidemiyorum pedikure
hem daha ucuza gelir aslinda

ne diiş miş yaaaaaaaaaaaaaaaaa
meryemcim memei emiyo ama ölesine anladınmı emzik niyetine
biraz ciddi emse sütüm gelcek...bakalım zaten15 ay en fazla emzirmek istediğim dönem

ooo maaşallah alişe
bizimkide emeklemesede ilerliyo istediği heryere

ama öle tek başına sıralayamıyo ben varken
küt die bırakıyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…