2009 Eylül Anneleri

valla benımde zamanım olmuyor. saclarımı boyamak için aldıgım boyayı bıle 1 ay sonra yapabıldım. sımdıden hesap yapıyorum haftasonu hangı ara kuafore kaöçarımda kaş bıyık hallederım dıye poff

herkese günaydın kızlar.. sanırım bade nin ikinci dişi geliyo dün çok huysuzdu..uyuyamadı bir türlü.. uykusudan ölüyo ama çığlık atarak kalkıyodu.. en son arabayla gezdirdik de öyle uyudu kzuum.. ilk dişini bu kadar zor çıkarmamaıştı.. acaba başka bir şeyimi var kuzumun

keşke kendiliğinden gitse..bir yerde okumuştum doğumda alınan kilolar aslında ödem miş..onunda vücuttan atılması bir yılı buluyormuş yani kendiliğinden...:)

benim eymen de uyurken ağlıyor uyanırken ağlıyor artık her sabah oyun oynayarak aydırıyorum...

annem bal ile zencefil karıştırıp verdi hergün 2-3 çay kaşığı ondan yiyorum boğazımı yumuşattı biraz..

fatoş seninki kaç kiloki...:)) gülay hoşgeldinn naber...aman boşver kilo önemli değil sağlıklı olsunlarda kızlar benim oğlan hep ağlayarak uyanıyo yaaa üfff

aynen canım..benim oğlum yatarken ve uyanırken sürekli ağlıyor..birde beyfendi emerek uyumaya alıştı dün tüm gece boyunca emerek uyudu ...

ay gamze yeni gordum memlekete geliyon mu demissin bacim yazin ama haziran temmuzs agustos belli bile deeel.kusadasinada gidecik gorusuruz insallah yaa.

Bircan bacim ise nmi basladin sen yoksam nasilsin kusun nasilll

evet canım işe başladım ama çok yoğun fazla bakamıyorum size
oğluşumda iyi ananesinde alkış yapmayı öğrenmiş baş baş yapıyor gel gel yapıyor dil çıkarıyor

mesaj yazalı 15 dk olmus asagısı full ama mesajımın ustune msj yazılamamıs acaba benım pc mı gstermıo yenılemıo dedımdı denem yaptım sorun benım alette deelmıs.nıe konusmuosunuz

neyse cancanlar ben kaçıom
ablam aradı şimcik
hıdırellezi kutlucaklarmış mahallede
kekler poğaçalar börekkler bizide çağırdı
eşim bırakçak hazırlanalım
akşam da ateş yakıp üstünden atlarız artık hihihhhhhiiiiii
öpüyom sizi kocumannnnnnn

canım ya kıyamam sana. ama düzelir sanırım bizimkide ağlayarak uyanıyor

İyi eğlenceler canımmm benim bizim yerimizede ye

ohh ne güzel yiyin için eğlenin.. bizimde okulda kermes var bende şimdi gidip pasta börek alcam :)))

elacim ben bilgisayar basinda degildim gunaydin sana daaaa
o tulay git ye borekleri kekleri sonra da niye kilo veremiyom deee
biz kac gundur rejimdeyiz bogazimizdan ufacik bir lokma dahi unlu bisey gecmedi ayip deeel mi

benim kardeste bu aksam ahirkapi daki hidirellez senliklerine gidiyor cok ozendim
daha once bende gitmistim cok eglenceli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…