Canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin....
aslında ben gün içinde sadece sabah kahvaltısında ekmek yiyorum ve çok da iyi yiyorum-tatlicadiarzu-onun dışında ekmek yemiyorum öğlen yemeğinde orta akşam yemeğinde ise çok çok hafif yiyorum oda ya meyva yada küçük atıştırmalar peynir sebze vs gibi ama sabahta akşamda aç karnına sirkeli su içiyorum yemeklerimden çok kısamıyorum maalesef çünkü direk sütüm azalıyorboshayallersmile valla kendiliğinden gitse kilolarımız ne güzel olırdum dimisempatiksalakcinni
gunaydin kizlar
feyza seninle ayni durumdayim 1 haftadir bogaz agrisi simdi de geniz burun akintisi var iyilesemiyorum(
gece bogazimdaki agri ve surekli oksurme hissinden uyuyamiyorum(
dun ali aksam uykusuna yatarken tam 1 saat katila katila agladi ama nasil aglamak
resmen sinir krizi gecirdi titriyor aglamaktan ogurmeye basladi felan
inat etti resmen ya cok moralim bozuldu o uyudu sonra ben oturdum agladim
boyle kotu uykuya dalinca da butun gece surekli aglayarak uyandi dogru duzgun uyuyamadim zaten hastayim
günyadınnlarrr..
esincim boğaz ağrısı çok fena bende yutkunamıyorum inş.biran önce atlatırız akşam 2 bardak ıhlamur içtim ama yok geçmedi .. Benim burun tıkanıklım 8-9 aydır var ayrıca hapşuruk var aylardır geçmiyo artık her yönde etkiliyo beni afedersiniz seks hayatımı bile etkiler oldu :) o anda bi hapşuruk başlıyo bi burun kaşıntısı öperken dersen nefes alamıyom burnum tıkalı.. bugün dr gidicem ben burnum ve hapşuruğum için poyrazıda alıcam yanıma kız kardeşimde gelcek bizle bakalım nolcak ..
poyrazada salıncak almamız ne iyi oldu uykusu gelince koyuyom sallana sallana uyuyo kendisi :))
Nur ertürk başladı yine gelmezsen gelme yi söylüyo yaa her sabah her sabah bıkmadımı :)
fatoş seninki kaç kiloki...:)) gülay hoşgeldinn naber...aman boşver kilo önemli değil sağlıklı olsunlarda kızlar benim oğlan hep ağlayarak uyanıyo yaaa üfff
ay gamze yeni gordum memlekete geliyon mu demissin bacim yazin ama haziran temmuzs agustos belli bile deeel.kusadasinada gidecik gorusuruz insallah yaa.
Bircan bacim ise nmi basladin sen yoksam nasilsin kusun nasilll
günaydın larrrrr
herkese sağlıklı bir gün diliyorum
ya son 1-2 gecedir halil ibrahim emmiyor beni
yani mememi ağzına alıyo ama ölesine sonra uykuya dalıyo ben yatırıyom o uyanıyoo
bu 3-4 kez tekrarlanıyo sonuç olarak 1 kez tam ya emiyo yada emmiyo
böle giderse sütüm azalcak nie böle yapıyo kii pofff
ağlıyarak uyanlamalarımızda tam gaz devam ediyooo
neyse cancanlar ben kaçıom
ablam aradı şimcik
hıdırellezi kutlucaklarmış mahallede
kekler poğaçalar börekkler bizide çağırdı
eşim bırakçak hazırlanalım
akşam da ateş yakıp üstünden atlarız artık hihihhhhhiiiiii
öpüyom sizi kocumannnnnnn
neyse cancanlar ben kaçıom
ablam aradı şimcik
hıdırellezi kutlucaklarmış mahallede
kekler poğaçalar börekkler bizide çağırdı
eşim bırakçak hazırlanalım
akşam da ateş yakıp üstünden atlarız artık hihihhhhhiiiiii
öpüyom sizi kocumannnnnnn
tulaaaaaaaaaaay atesın ustunden ben de atlamak ıstıoooom.benı de gturun:))
Naber şeker
Tatlım mailimi aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?