2009 Eylül Anneleri

ya bu kadının cocuguna kordon mordon nasıl dolanmıor ya kadın resmen ıkı buklum sekılden sekıle gırıo

annem gelcek kahvaltı hazırlıyorum azcık gecmişe göz attım
selam vermeden edemedim :))

husnıye bence bu kadın cok rahat cunku 5 aylık olmus hala hamıle platesı deıl normal karın sıkılastırıcı egzerszler yapıo manyak karı.acaba ıkıncıde rahat oluo ınsan derlerken bu kadar rahatlıktan mı bahsedıolardıkaydirigubbakcemile3

nasl bi nefes almaktır o yaa rabbim.
2 hafta platese gittim 2 hafta gidemicem
kayınvalidem yok benim kıza bakıcak kimsede yok onun için gidemiyorum evdeyken bu kadınla yapım dedim sinirlerimi bozuyo.
platesle degil snirden zayiflatır bu beni :))

ya birakin osapsali ya onun icin onemli mi ki
sirf nasil gorunduguyle ilgili kendini begenmisin teki
ben bunlarin hepsine sinir oluyorum
ebru salli demet sener ozlem yildiz
demek istiyorum ne mal oldugunuzu biliyoruz oyle zengin kocayi bulunca hanfendi olunmuyoooo

ne beş aylık mı ben de üç aylık diye biliyodum.. bencede hamile bir kadın nasıl kendini böyle bir tehlikeye atıyo anlamıyom...
ayy evvet benime canım çıkıyo kadın zorlanmıyo bileee

haha sınırden zayıflarsın kız doru valla.ben snır oluom nefes alll veeerr ıyy gebertıverıcem.zaten yuzustu yattı cocuk nerde ya.bız nıe yatamıoduk yuzsustu allam sana gelıorum.ebrunun bebe benı gerdı evet evet soleyın :)

ayy evet bende katılıyom .. zengin kocayı bulunca hepsi hanım oldu..hatta listeye gülben ergenide ekliyom

gel agzını opucem.yemınle hepsı kaşardı hem de cıftınden.ama zengın kocayla hanımefendı oldular güya.valla cok haklısın alkisalkisalkis

ay evet kizlar yaaa fitil oluyorum resmen
simdi havalarindan gecilmiyor

google da bi aratsan hepsinin nasil pozlari cikiyo kimlerle gezmisler tozmuslar
simdi hepsi masallah evinin hanimi bebelerinin annesi modunda
hele demet sener
oyle ceket felan sade de giyiniyor ya iste ben cok kaliteliyim gibisinden
hepsinin yuzler joker gibi cekik cekik botokstan dolgudan ama onlara baksan ay cok dogaliz cok guzeliz cok inceyiz cok hanimiz kaliteyiz

ay yemesin beni normal mi dogurccakmis
o degil mi bebegi 8 aylik olunca yeterli buyukluge ulasti diye sezeryanla aldiran
sirf daha kilo almiiim diye
sonra da az kilo alma rekoru bende diye anlatti durdu hamileyken nasil saglikli beslenir

bunda nasil 9 ay dayancakmis mal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…