Neden kız niye tuhafına gitti ki benim ayakta sallamam, anne olacak tip yok mu bende kaydirigubbakcemile3
Defne çığlığı basınca ne yapacağımı dahi şaşırıyorum ne yapayım zafere giden her yol mübahtır:)))
ayyyyyy kiyamam ya ama yediginede bagli suttun kalitesi canim canini sikima oda sicakliginada bagli.tuhhhhhhhhhhhh annen neden oyle bir dikkatsizlik yaptiki neysen gulllum bir daha yapmaz insallahcanım 10 saat falan geçmiş üstünden henüz bir rahatsızlığı yok... kendi annem maalesef
ya ne biliyim kötü anlamda değil ...herşeyi prosedürlere ve okunanlara göre çoğu şeyi tek uygulayanlardansın o yüzden normalde de ayakta sallama tıp a göre sakıncalı ya ama elbette yavrularımız için en uygun durum ve mutlulukları bizim için ilk sırada canım arkadaşım....
ya ne biliyim kötü anlamda değil ...herşeyi prosedürlere ve okunanlara göre çoğu şeyi tek uygulayanlardansın o yüzden normalde de ayakta sallama tıp a göre sakıncalı ya ama elbette yavrularımız için en uygun durum ve mutlulukları bizim için ilk sırada canım arkadaşım....
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrr
ayyyyyy kiyamam ya ama yediginede bagli suttun kalitesi canim canini sikima oda sicakliginada bagli.tuhhhhhhhhhhhh annen neden oyle bir dikkatsizlik yaptiki neysen gulllum bir daha yapmaz insallah
bende cok sasirdim dilegin sallamasina kaydirigubbakcemile3
Ayyy alemsiniz kızlar. Tülaycım kötü anlamda söylemediğini çok iyi biliyorum canım evet çoğu şeyi prosedürlere göre yapmaya çalışıyorum ama işte bazen büyüklerimizin bildiklerini de yabana atmamak lazım annemler sallıyorlardı baktım benim kız susuyor ohh dedim ne rahatmış aynen devam ondan sonra:)) Evet önermiyorlar ama teorikteki bilgilerin tümünü pratiğe uygulamak o kadar kolay değil işte, o bilgiyi veren insanlar bebek büyütmek zorunda kalsalardı biraz zor yazarlardı o tavsiyeyi :roflol:
merhaba güzeller... bugün kalan zatüre aşımızı vurulcaz. pofff. şimdiden telaş sardı. tek aşı ateşi yükseltirmi acaba yaaaa. kıyamam nasıl ağlıcak oğlum yine yaaaa.
dilek valla ben de ayağımda sallıyorum arada canım. öyle hönkür hönkür sarsmıyoruz yani sorun olmaz bence.
Sallanmadan büyüyen kaç çocuk vardır ki??? Canım bildiğim kadarıyla pnömokok aşısı ateş yapmıyor inşallah birşey olmaz canım çok kötü oldu bu durum senin için yaa iki kez farklı zamanlarda aynı stresi yaşamak... İnşallah Ali Efe bu gece huysuzluk yapmaz canım benim kıyamam ona ya..
ya evet canım ben de çok sinir oldum hepsi bitecekti geçen hafta ne güzel. pnömokok zatürre oluyor o zaman dimi? geçen hafta gündüz azcık huysuzlandı gece uyumuştu inşallah öyle olur.
canım aklıma bişey takıldı. doktor 8 aralıkta rotavirüs aşısı için çağırdı. ama arada 30 gün olması gerekiyormuş aşıların. e şimdi bizim aşı takvimi kayacak mı yani?
Evet canım arada 30 gün olmalı hatta rotavirüs aşısını yaptırmayacaktım aşı yüklemesi olmasın birgünde diye ama 30 gün beklemem gerektiğini söylediler aslında verem aşısı ve rota aşısı kardeş aşılarmış ikisi aynı günde yapıldığında daha etkili oluyormuş.
hay allahım görüyormusun yaaaa. sağlık ocağında aşı bitmişmiş. hayret bişey yaaa. peki bu rotavirüs aşısı tartışmalıydı hayatım hatırlarsan vurdurmıcam diyenler falan olmuştu. yanlış mı hatırlıyorum?
Evet canım hatırlıyorum aslında bende vurdurmamayı düşünüyordum sonra onun hakkında pek çok yorum okudum insanların %90 falan vurdurma taraftarı işte bu hastalığı geçirmiş bebekleri olan annelerin yorumları falan çok etkiledi beni, birde komşularımız geldi geçen kendi veteriner karısı hemşire işte bu rota virüsü çok tehlikeli direk bebeği öldürüyor falan dedi o nedenle allah korusun birgün keşke dememek için vurdurmaya karar verdim.
hoyyy allahım korusunnnn... vurdurcaz canım tabi. ne gerekiyorsa sağlıkları için onu yapıcaz. ben çok ta gerekli değilse oğluşum ağlamasın diye bir umut sormuştum işte akannehir
yok canım o zaten vurdurulmuyor , bebeğe içiriyorsun ağızdan yani...
bu arada bu sabah sağ göğsümde berbat bir acıyla kalktım patlıcak gibi şişmişti ve çok acıyordu sütümü hemen sağdım ama yinede düzelmedi hala çok acıyor göğsümün sağ alt tarafı ayrıca o göğüste sütümde azaldı bunun sebebi ne olabilir ki yaaa(( acaba sütüm yine eskisi gibi olur mu canımı sıkmak istemiyorum ama elimde de değil (
bu arada bu sabah sağ göğsümde berbat bir acıyla kalktım patlıcak gibi şişmişti ve çok acıyordu sütümü hemen sağdım ama yinede düzelmedi hala çok acıyor göğsümün sağ alt tarafı ayrıca o göğüste sütümde azaldı bunun sebebi ne olabilir ki yaaa(( acaba sütüm yine eskisi gibi olur mu canımı sıkmak istemiyorum ama elimde de değil (
geçmiş olsun canm..peki sağ alt trafında yani o acıyan yerinde eline kütle gibi bişey geliyor mu?sert bir cim varmış gibi
canım geçmiş olsun.yeterince sağmamış olabilirmisin? ben 6-7 saat emzirmediğim göğsüm öyle oluyor. hatta o kadar sert oluyor ki ali efenin ağzına zor dayıyorum. çok ta acıyor. göğsüm boşaldıktan bir süre sonra da devam ediyor o acı geçiyor sonra canım. öyle olabilir mi acaba?
gulum
aynısı bendede oldu bugun ben emzırıyorum bebeğımı ama sıktığım halde hala o acı gecmedı değince acıyor bıde hafıfı sert bı yuvarlak var nedır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?