2009 Eylül Anneleri

asıl catlaklar 8.aydan sonra oluo dıe catlamamak ıcın aldrdı cocugu 8.ayda nasıl dogrcak hakkaten ya.ha sezodan sonra normal oluo evet ama bunu o kasar yaparmı tartısılır guzellıgınden odun vermemek pahasına

günaydınnlar

hyaırdır mankenlerimi çekiştiriyonuz :))

dün gece çok güzel uyuduk nazar değmesin.. yaa poyrazla resmen laptop kavgası yapıyoz şimdiden o diyo ben oynucam ben diyom ben nasıl ağlıyo illa vurcak eliyle bide nasıl vuruyo pat pat pat diye tuşlara bide ekrana bakıyo gülüyo napcaz bilmem şimdiden böyleyse ilerde nolur bu ... çocukda napsın doğdugundan beri bizi pc başında görüyo içinden diyodurki bu annemle babam hep bunla oynuyo demekki bu çok öenmli bişey

ya bilmiyorum kizlardan boyle olan var midir ama erkek bebekler cok merakli boyle seylere kesinlikle ellerinden bisey kurtulmuyor herseye saldiriyorlar
kendi oglum ve diger erkek bebek sahibi arkadaslarimdan gozlemim boyle
heralde erkek olduklari icin elektronik esyaya daha bi ilgili oluoylar bebeklikten itibaren

kızlar sız ıslak mendıl olarak ne kullanıosunuz.bız pampers kullanıoruz.ama gecenlerde okudum canbebe kullanan bırınınn 2.5 yasındakı kızında tuylenme sorunu olunca dr a gttıklerınde dr ıslak mendılden olabılecegını soylemiş sıze de soylemek ıstedım.ne kadar dorudur bılmıorum ama soylıyım ddım.bılgınıze..

bade de yapıyo aynısını.. ekranın altını üstüne geitiriyo vuruyo.. fareyi çekiştiriyo az daha büyüsünler hiç bize fırsat vermeyecekler bilgisayrda..

bende duymuştum bunu..içindeki maddeler çocuklarda erken ergenliğe sebep olabiliyomuş ben o yüzden hala gül suyu pamuk devam esdiyom ve hiçde pişiğimiz olmadı çok şükür

ebru bilmiyorum kız erkek bebek böyledir şöyledir diyemicem kız bebeklerde meraklıdır bence değişik şey görünce istiyolar ama nasıl yetiştirmemiz gerekiyor onu merak ediyorum her istediğinde vermek doğrumu? ben laptopu oynatıyorum içinde kalmasın diye ne kadar kısıtlarsan o kadar meraklı olur herhalde. sabahda eşimin gömleğini ütülücektim ütüyü istiyo ağlıyo al dokun dedim dokundurttum hemen o ağlayan surat gülen surata dönüveriyo :) bazende mutfak eşyalarımı istiyo...

eltimin çocugu vardı hem çaydanlık tava tencere kaşık oynardı özellikle çaydanlık bize gelirdi ça ça ça derdi :) çok yadırgardım eltimi çocugu nasıl alıştırmış diye ama başıma gelince anladım ...

hüsniye bunların hepsi bilgisayar uzmanı olcak bence bunların zamanı nasıl olcak çok merak ediyorum:)

erkek çocukalrı hakkattn daha yaramaz oluyolar bencede .geçen bi çocuk programı izliyorum 3-4- yaş civarı çocuklar dans ediyolar kızlar böyle hanımefendi hanımefendi kibar kibar oynuyolar erkekler ise kendilerini yerden yere atıyolar koşuyolar zıplıyolar güya dans ediyolar :))

canbebe kullanıyorum ben ama o yapışık yapışık oluşu beni rahatsız ettiği için hep bi lavobada sıcak suyu açıp o mendili suya tutarım suyunu sıkar öyle silerim bende böyle alışkanlık oldu .. ılık suyla silin derlerya bende böyle bi çözüm bulmuştum o yapışıklığı gidiyo

ee bilgisayar başında büyütürsek çocukları olacağıda o zaten..
evet sanırım erkeler daha yaramaz oluyo ama bazı kızlardam hiç erkekleri aratmayabiliyo.. herşey çocuğun potansiyeline bağlı..
bende hiç sevmem ıslak mendilin yapışıklığını.. kendi elimi bile silsem temizlenmiş hissetmiyom niyeyse illa suya değicem.. o yüzden hiç kullanmıyom.. sadece dışarda pratik oluyo o kadar

iyiyim seker ya isler vardi yazamadim yeni baktim.ya sunu duydum bebekler guven duygusu isterlermis bu donemde.emmese bile meme pozisyonunda bile kalmak isterlermis uyurken falan.bence mahrum etmemek lazim iyi etmissin.
evet canım işe başladım ama çok yoğun fazla bakamıyorum size
oğluşumda iyi ananesinde alkış yapmayı öğrenmiş baş baş yapıyor gel gel yapıyor dil çıkarıyor
hayirli olsun canim sevindim bak is bulamicam diyordun sukur Allah bir kapi acti.masallah hepsine bizimkide alkis yapiyor ama bas bas gel falan yok anam.
pampers kullaniyorum parfumsuz sensitive olandan.hatta mendil kutusunda basiyom tik aciliyor cok sik kullaniyorum masanin ustunde duruyor onumde dusun yani.

bu arada dediginiz gibi kumanda hastaligi var.bende dvdnin kumandasinin pillerini cikardim veriyorum oynuyor kusum.
tulaycim dislerdendir o uyanmalar aglamalar ayy bilirimmm.calpol ver yatmadan ve agzina calgel sur o sirada derim.eti yarip cikiyor dis aciyor tabi yaa.

mankenlere gelince acayip derecede katiliyorum denilenlere.hanim oldular ayy bide sade giyinmeler ebru bende aynini dusunuyodum bi haller edalar ayyyy uyuslarrrr.

bende bugun arkadasa gidicem ki bir tane var zate:) oturcaz kek pogaca ye sisindirik ol durumu:)

hidirellez demek ayy iyi oldu tulayin hatirlattigi yaa.tastan evler yapardik kagida dilekler yazip gul agaci altina koyardik kirmizi kese dikip icine koyarak ayy ne gusel.asure yapmali bide dimi.kiz evladi olanlar yapmaliymis ha bilginize.tabi erkek evladi olanlarda yapsin ama du bakalim becerebilirsek deneyek belki.

huhu nerdesiniz.....

maşallah ebru alişe ilk yürüyenlerden olacak, görümcemin oğlan 10.5 aylıkken yürüdü , o da bu aylart sıralıyordu....

bu arada en az kiloyla doğum yapma rekoru bende, ebru şallı kendi kendine havalara girmesin, 5,5 kilo aldım ben.....

güneş krem mustela alacam kesinlikle, başka marka düşünmüyorum...

ben güneş gözlüğü de aldım rüzgara, barbienın, 80 küsüre aldım, koruması çok iyi, çiçek şeklinde, rüzgar çıkartmıyor taktığımda, çok yakışıyor, çok gerekli değil ama, hep çok özenmişimdir.

öğlen yine full yürümeye başladım, lcw uğradım bu öğlen, anne kız tshirtler elbiseler vardı, aynı model, çok güzellerdi, alıp almamak arasında kararsız kaldım, ama kesin yaza öyle bişey alacam, kızımla takım giyinecem, belki beyaz lacoste yaka bir tshirt ve kot olabilir mesela ikimizde de.... bunu da hep hayal ederdim:)

gulay cok komiksin
demek cocuga gunes gozlugu aldin hayal edebiliyorum ruzgari :)

cocuklarin gunde en az 15 dakika gunes gormeleri gerekiyor dvitamini almalari acisindan
o yuzden biz aliyi cikardigimizda gunes kremi surmuyoruz cunku o engel oluyor
ama tabi 15 dakikadan sonra tentesini cekiyoruz ya da sapkasini takiyoruz ki yuzune direwk gelmesin
yalniz baya bi bronzlasti bu sayede ali

bende baba ogul ayni giyinsinler istiyorum aliye mavi beyaz cizgili gomlek aldim altina da krem rengi kargo pantolon
babasinda da aynilari var giydircem ikisine de

evet ebrucum oğlum olsaydı kesinlikle babayla takım giydirirdim, bir ara güneş gözlüklü gelininin fotosunu koyayım buraya, bu kıza para dayanmaz gerçekten, bakalım aliş nasıl yetişecek rüzgarın masraflarına.... benim kız kesin çok süslü olacak.....

aliş bronzlaştı demek, biz de 20 gün sonra mersine gidiyoruz, rüzgar da bikinisiyle plajlarda fırtına gibi esecek.....

geldimm bütün evin kapılarını iki kat sildim ama poyrazla savaş halindeydik ben hangi odaya girersem oda ağlıyor bende gelcem diye.. elma portakal karışımı meyvesini yedirdim salıncağına koydum uyudu şuan.. daha çok işim var ama hergün bi temzlik yapcam ..

evt ebru d vitamini için güneş iyi kafasınadamı şapka takmıcaz sence ?

yok yuzunu kapatmazsa takabilirsin tabi kafasina gunes gecmesin diye
ama mesela kollari bacaklari yuzu acik olsa en guzeli yeterince alir

gulaycim biz simdiden kenara para koyuyoruz alisle ruzgar harcasin diye
yatirim yapiyoz yani geline
haberin olsun

keske bizde mersine gelebilsekte hem gorusebilsek hem bebeleri tanistirabilsek :)
yalniz sen nasil bu kadar sık izin alabiliyorsun
baya bi mersine gittin cunku dogumdan sonrada

canım ben genelde rapor alıyorum, söylemesi ayıp izinlerim duruyor:)

keşke gelebilseniz, taze taze balıklarımızı yeriz, yüzeriz, bebişleri denize sokarız, eğer rejimi sallarsak gelsin künefeler gitsin tantuniler deriz.... yine de bekleriz.....

aliş ve rüzgarın geleceğini iyi düşünmüşsünüz canım, biz de kız tarafı olarak üzerimize düşeni yapacaz

ben kızıma gidiyorum..

sude güle güle kirlet evi, çocukla herşeyi beceriyorsunuz maşallah, ben de daha tık yok annemin evinde.... bakalım evime geçicince ne yapacam.

Ebru bende esımle ogluma aynı t shırtlerı aldım. ıkısınınde aynı renk kotları var havalar azdaha ısınsın gıyındırıcem ıkısınıde zaten babasına benzıyor hos olacak:)

rüzgarın annesi ( nickini yazmaktan daha kolay geldi ) sağol cnm yapılıyo yaa yeterki isteyelim bi şekilde oyalıyosun inş. sende vakit bulursun da yaparsın bir an önce ama sen çalışıyosun sanırım biraz daha zor olur tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…