günaydınnlar
hyaırdır mankenlerimi çekiştiriyonuz :))
dün gece çok güzel uyuduk nazar değmesin.. yaa poyrazla resmen laptop kavgası yapıyoz şimdiden o diyo ben oynucam ben diyom ben nasıl ağlıyo illa vurcak eliyle bide nasıl vuruyo pat pat pat diye tuşlara bide ekrana bakıyo gülüyo napcaz bilmem şimdiden böyleyse ilerde nolur bu ... çocukda napsın doğdugundan beri bizi pc başında görüyo içinden diyodurki bu annemle babam hep bunla oynuyo demekki bu çok öenmli bişey
kızlar sız ıslak mendıl olarak ne kullanıosunuz.bız pampers kullanıoruz.ama gecenlerde okudum canbebe kullanan bırınınn 2.5 yasındakı kızında tuylenme sorunu olunca dr a gttıklerınde dr ıslak mendılden olabılecegını soylemiş sıze de soylemek ıstedım.ne kadar dorudur bılmıorum ama soylıyım ddım.bılgınıze..
hüsniye bunların hepsi bilgisayar uzmanı olcak bence bunların zamanı nasıl olcak çok merak ediyorum:)
erkek çocukalrı hakkattn daha yaramaz oluyolar bencede .geçen bi çocuk programı izliyorum 3-4- yaş civarı çocuklar dans ediyolar kızlar böyle hanımefendi hanımefendi kibar kibar oynuyolar erkekler ise kendilerini yerden yere atıyolar koşuyolar zıplıyolar güya dans ediyolar :))
canbebe kullanıyorum ben ama o yapışık yapışık oluşu beni rahatsız ettiği için hep bi lavobada sıcak suyu açıp o mendili suya tutarım suyunu sıkar öyle silerim bende böyle alışkanlık oldu .. ılık suyla silin derlerya bende böyle bi çözüm bulmuştum o yapışıklığı gidiyo
iyiyim seker ya isler vardi yazamadim yeni baktim.ya sunu duydum bebekler guven duygusu isterlermis bu donemde.emmese bile meme pozisyonunda bile kalmak isterlermis uyurken falan.bence mahrum etmemek lazim iyi etmissin.ayfercim meryemcim gunaydin nasilsiniz bakalimben bu gece aliyi uyuturken yaninda durdum cikmadim odasindan 10 dakikada kendi kendine aglamadan uykuya daldi
bundan sonra hep uyuyana kadar odasinda durcam
ilk baslarda alisir gece de uyaninca ister diye yapmiyordum ama aglamasindan iyidier di mi
demekki cocuk uykuya dalarken yaninda birini istiyor
hayirli olsun canim sevindim bak is bulamicam diyordun sukur Allah bir kapi acti.masallah hepsine bizimkide alkis yapiyor ama bas bas gel falan yok anam.evet canım işe başladım ama çok yoğun fazla bakamıyorum size
oğluşumda iyi ananesinde alkış yapmayı öğrenmiş baş baş yapıyor gel gel yapıyor dil çıkarıyor
pampers kullaniyorum parfumsuz sensitive olandan.hatta mendil kutusunda basiyom tik aciliyor cok sik kullaniyorum masanin ustunde duruyor onumde dusun yani.kızlar sız ıslak mendıl olarak ne kullanıosunuz.bız pampers kullanıoruz.ama gecenlerde okudum canbebe kullanan bırınınn 2.5 yasındakı kızında tuylenme sorunu olunca dr a gttıklerınde dr ıslak mendılden olabılecegını soylemiş sıze de soylemek ıstedım.ne kadar dorudur bılmıorum ama soylıyım ddım.bılgınıze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?