2009 Eylül Anneleri

merhabalar kızlar, 100 yıl oldu, burayı hem özlemişim hem de ne kadar faydalı muhabbetler döndüğünü umutmuşum nerdeyse:) umarım herkes ve bebişler çok iyidir

Gülay Mersine geldiğinde görüşelim olur mu? ben adanada otoruyorum ama 30 mayıstan itibarem mersine geçiyorum. sen ne kadar kalacaksın??

slmlar

ay masallah sanada bkizinada ya gozlugu bende dusundum ama bu kadar kucuk bebelere var mi diye dusundum ve gozunde tutmaz dedimdi ama demek oluyor iyi yaa.erkekler icin nerden bulurum acep arastiriiim bi.
baba oğul aynı gömlekleri filan nerden buldunuz yaa bende alıcam düğün var haftasonuna kadar alim diyom

ya ben kareli gomlek kot mesela giydirmistim.kot mavi gomlek kirmizi ama kisinin renkleri ayni valla model bulmak zor olur ama uydurulur bence.

ebrucum dedigin gibi bronzlasiyorlar ama kurumasin cildi nemlendirici sur gunesten 3-4 saat sonra.

burada gorseniz ayaklar acikta gezdiriyolar cocuklari.bi ayakkabili bizimki.ben bide hirka giydiriyodum baktim bunlar t-shirt sorta gecmisler ama hava burada cok guzel su anda.gunesi gordulermi disardalar.ben multitabs d vitamini vermiyorum su anda gunesten alsin dogal yoldan dedim.

ya kizlar su anda reglim 2 gun oldu ve az once tuvalete gittim cisimi yaptim soylemesi ayip ama nasil bir yanma aman acayip derecede cisi yarim kesecek gibi oldum zor dayandim ya neden oldu bu basina gelen var mi yaa

ben normal halımle bıle bacagımı o kadan acamiiom sempatiksalakcinni

canım aslında alışınca oluyor galiba...bilemiyorum ama...benim eşimin motorsikleti var..ben doğuma bir hafta kalana kadar binerdim çok hoşuma giderdi..hiç de rahatsızlanmadık...aksine normal doğum yaptım..vede dikişsiz çok kolay oldu...:):)...

evet canım ya bende lcw de gördüm çok tatlı tişört...ama anne oğul neden yapmamışlar ki üzüldüm ona....ama kızım olmasada o tişörtten kendime almayı düşünüyorum ...

canlarımmmmm

herkesn sabah şerifleri hayr olsun :)

oğluşum maaşallah uyanmadı bu gece kısa kollu yatırdım

sıcaktan mı uyuyamdı daha önce ne anlamadımki sanki ağustos ayındayız

benim uykum kaçtı deli olcem uyu demiiiii.. hep böle olur zaten

ben uyumayı deniyim bakalım

umarım hepiniz güzel haberler alırsınız bugün...............

günaydınn nasıl gidiyor rejim ben 2 kilo verdim ama öle sıkı bir diyet yapmıyorum süt verdiğim için

sana da günaydın filiz
ya ben 63,8 de takıldım kaldım
gün içinde ben de çok rejim yapıyorum denemez ama akşamları çok dikkat ediyorum
eskiden akşam az tediğimde sabah hemen inmiş olurdu kilom
ama kaç akşamdır salata yiyorum yine de aynı

gunaydin herkese
sabah sabah sag elimin parmaklarini acilir kapanir camasirliga sıkıstırdım
ustunde camasırlarda olunca agırlıktan acılmadı baya bı agladım esım kalktı kaldırmaya calısıyor o elledıkce daha bır sıkıstı felan
neyse ucuz atlattım sanırım en azından kırılmadı sisti morardı iki parmak
buz torbası sarılı duruyorum
bunları sol elimle tekel yaziyorum zor oluyor epey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…