evet ebrucum oğlum olsaydı kesinlikle babayla takım giydirirdim, bir ara güneş gözlüklü gelininin fotosunu koyayım buraya, bu kıza para dayanmaz gerçekten, bakalım aliş nasıl yetişecek rüzgarın masraflarına.... benim kız kesin çok süslü olacak.....
aliş bronzlaştı demek, biz de 20 gün sonra mersine gidiyoruz, rüzgar da bikinisiyle plajlarda fırtına gibi esecek.....
ay masallah sanada bkizinada ya gozlugu bende dusundum ama bu kadar kucuk bebelere var mi diye dusundum ve gozunde tutmaz dedimdi ama demek oluyor iyi yaa.erkekler icin nerden bulurum acep arastiriiim bi.huhu nerdesiniz.....
maşallah ebru alişe ilk yürüyenlerden olacak, görümcemin oğlan 10.5 aylıkken yürüdü , o da bu aylart sıralıyordu....
bu arada en az kiloyla doğum yapma rekoru bende, ebru şallı kendi kendine havalara girmesin, 5,5 kilo aldım ben.....
güneş krem mustela alacam kesinlikle, başka marka düşünmüyorum...
ben güneş gözlüğü de aldım rüzgara, barbienın, 80 küsüre aldım, koruması çok iyi, çiçek şeklinde, rüzgar çıkartmıyor taktığımda, çok yakışıyor, çok gerekli değil ama, hep çok özenmişimdir.
öğlen yine full yürümeye başladım, lcw uğradım bu öğlen, anne kız tshirtler elbiseler vardı, aynı model, çok güzellerdi, alıp almamak arasında kararsız kaldım, ama kesin yaza öyle bişey alacam, kızımla takım giyinecem, belki beyaz lacoste yaka bir tshirt ve kot olabilir mesela ikimizde de.... bunu da hep hayal ederdim:)
baba oğul aynı gömlekleri filan nerden buldunuz yaa bende alıcam düğün var haftasonuna kadar alim diyom
ben normal halımle bıle bacagımı o kadan acamiiom sempatiksalakcinni
öğlen yine full yürümeye başladım, lcw uğradım bu öğlen, anne kız tshirtler elbiseler vardı, aynı model, çok güzellerdi, alıp almamak arasında kararsız kaldım, ama kesin yaza öyle bişey alacam, kızımla takım giyinecem, belki beyaz lacoste yaka bir tshirt ve kot olabilir mesela ikimizde de.... bunu da hep hayal ederdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?