2009 Eylül Anneleri

ebru çok geçmiş olsun diyor
ve azmini takdir ediyorum :)
her durumda yazarım diyosun

şaka bi yana inşallah ağrı yapmaz da geçer bi an önce

benimde uykum var
ogleden sonra sırayla aliyi ve beni kontrolr goturcez :)

kizlar ya aksam isten eve donunce yuruyus yapıyorum ama oglumla vakit gecirmek istiyorum aslında
acaba sabah 6 da cikip 1 saat yuruyebilir miyim
ondan sonra dus alip ise gelirim
kendimde o iradeyi goremiyorum pek ama

Tatlım biraz zor olabilir bence. Sabah. İstersen bir kaç gün dene ama sen bilirsin

gunaydin kizlar.
tulay bak cocuk sicaktan uyumazmis meger bende hep t-shirtle yatiriyom .

ebruu kizimk ayni sey basima gelmisti felaket oluyor ve yalnizdim evde kivranarak kaldirdim diger elimle ama sikisiyor cok gecmis oplsunn.
bu arada ben gozumu acamiyom uyku oyle tatliki sabah 6 da yuru dus al falan helal olsun yaparsan yaf masallah.

Ebru koy alıŞıde arabasına beraber yuruyun. Yada o zaten erken yatıyor o uyuyuncada cıkabılırsın. Ben 6 da yurumek ıcın hayatta kalkamam

selamssssss
biz yeni uyandık
ayfercim ne bilem canım yaa belkide bana öle geldi maaşallahh mışıl mışıl uyudu
ama el insan 2,5 haftadır öle huysuzdu belki bi süreçti ve geçti
ebrum geçmiş olsun cnm
ay onu bende yapıom hep çamaşırlığı açarken
çok canı yanıyo insanın, kontrolden güsel haberlerle gelin inş.

selam kızlaaarr...
ebrucum geçmiş olsun canım. herkes o deneyimi en azından bir kere yaşıyor demek ki. ben de kendimi kapana yakalanmış fare gibi hissetmiştim çat diye kapanınca :) bi de bu 6 da kalkıp 1 saat yürüyüp duş alıp işe gelme fikrini elinin acısıyla ne dediğini bilmemene bağlıyorum yoksa kendi miskinliğimden tiksinicim :)))

merymecim aliyle cikiyorum bazen ama onunla tempolu yuruyeemiyorum cok fazla
o uyudugunda da yemek ye topla felan derken saat 9 oluyor insanin cani istemiyor
su sabah isini bi denicem bakalim yapabilirsem devam ederim
daha onceden oyle tecrubelerim var cunku
hafta sonlari sabah 7 de kalkip spor salonuna giderdim :)

baharcim tulaycim hosgeldiniz
tulay oglusun uyumus masallah
agzini kontrol et elinle belki disi patlamistir da ondan rahat etmistir kuzucuk

Kalkıpta yapabılırsen helal ebru ne dıyım;:) bu sabah alıtuna 6 da uyandıda donÜp duruyor esek gozunun ıcıne bakıyordum:) uyusunda azcık bende uyuyım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…