2009 Eylül Anneleri

daylong sanirim eczacibasinin
bizim sirket calisanlarina indirimli satiyorlar
simdi baktim 50 faktorlu kremi 62.50 tl
bunda indirim var mi emin degilim ama

evet eczacıbaşının..50 faktörlü krem kids olan.
1 yaş altına "baby"olanı kullanmak gerekiyor..diğer kremler gibi sürekli yenilemek gerekmiyor ve içinde kimyasal olmayan tek krem..internet sitesinden girip bakabilirsiniz..

nasıl bu kadar emin konusabılıyorsunuz kı?? yani tek bu demek bana dogru gelmıyor bunda yok dersın o ayrı. benım jınekologum aynı zamanda cocugumun dr unun eşi oda bana kesınlıkle mustela kullan dedi. ıkı bılınclı ınsan nasıl olurda kanser yapan bişeyi kullanır o zaman ben anlamıyorum..

evimi süpürdüm ,parkeleri sildim kendi ellerimle vileda değil, toz aldım, balkon sildim, poyraza çorba içirdim geldiimmmmm..

yaa şu tv konusunu hala aşamadık biz üzülüyorum ister istemez izliyo ..Hergün Anne olunca Anladım da söylüyolar 2 yaşa kadar izletmeyin diye en güzeli ninni açın dinlesin onun dünyası şuan buna müsaitmiş.. şuan kapattım ninni açtım pc den bu seferde gözü bilgisayrda :) sizler ne durumdasınız ?
Ayrıca 9 aylık bebeği olan bir izleyici aradı eğitici cd izletiyomuş dr.da dediki 9 aylım bebk için eğitci cd diye bişi olmaz onlara ninni açın şimdiden bilgi yüklemesi yapmayın bu gdo gibi bişey dedi :)

tebrik ederim canım..ne kadar hızlısın böyle...ben sabahtan beri bi evi süpürebildim...eymen bey durmuyor ki...tv açınca kesin bakıyor...bilgisiyarı açıncada klavyeye vuruyor..ekrana bakıyor...yani engel olamıyorum malesef...Şimdide ayağına çorap giydiremiyorum ..ben giydiriyorum o çıkarıyor...

öğleden sonra çıkıp yazlık bişiler alıcam oğluşuma
şöle cicili bicililerinden:)
ablamlara anneler günü hediyesi alıcam
öğle yemeği pişiyo oğluşun şimdi evi topladım accıkk
öle işteee

tülayım hoşbulduk ..

esin uyanıkken yapmıştım azcık bide uyudu devamını getirdim işte .. napcaz bilmem pc tv konusunu yaa biz yapamıyoruzki tvsiz pcsiz nasıl kapatalım... bizimkide aynen çoraplarını çıakrtıyor hep genelde ağzıyla :)

tülay demek ciceler alcaksınız ayyy en güzel şey işte alışveriş hemde bebeğimize almak ayrı bir zevk bende yakında çıkcam yazlık alışverişe inş.. anneler günü için üzülme tatlım artık sende bir annesin oğluna dört elle sarıl Allahım bize uzun ömürler versin yavrularımıza bağışlasın inş.

tv isine gelince bizimki reklam hastasi ozellikle turkcel 55 dermiiniz , bizim cilekli margarin reklamina guluyor falan.onun disinda bakmiyor sirf reklam seviyor.laptopa vuruyor falan iste.tvsizde olmuyor ki yaa.

selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
ya ben iyi degillim hava cok kotu is yapamiyorum offffffffffffffffffffffffffffff
erdenay yemiyor sabahdan beri sadece60gr kahvaltiyedi 5dk emdi o kadar.
bebislerinize ne corbasi yaptiniz

tabi tercih meselesi..ben araştırdıklarım üzerine söylüyorum.
mustela biraz abartılmış bir marka..fransada niveadan farkı yok öyle söyleyeyim..

herkes fikrini söylüyor burda..ben de fikir belirteyim dedim..

ewet vcanim zaten fransiz ilac firmasinin urettigi bir krem....

selam güzel hatunlar...geçmişe bir göz attım yaramaz birşey yok çok şükür.. ben güneş kremi sebamed aldım..
demetcim benim kızda yemedi bugün ama bizimki dişten sanırım.ben bugün taze fasulye yaptım ilk defa bakalım sevecek mi

demetcim meyve puresi yapsan

yok kizlar yemiyorya disi geliyor azilari herhalde offfffffff
cok zor oluyor ya istahsiz bebek
zaten kucukken dis cikardi o yetmemis gibi simdide boleeeeee
cok SIKILIYORUM YA:çok üzgünüm:

yok kizlar yemiyorya disi geliyor azilari herhalde offfffffff
cok zor oluyor ya istahsiz bebek
zaten kucukken dis cikardi o yetmemis gibi simdide boleeeeee
cok SIKILIYORUM YA:çok üzgünüm:

canım yaa evet insanın morali çok bozuluyo bade de sabah hiçbirşey yemedi kahvaltıda ama onların da canı yanıyo demek ki yiyemiyolar.. biraz daha sabredelim büyüecekler.. bak seizin dişlerin çoğu çıktı bitmek üzere biz daha yani başladık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…