2009 Eylül Anneleri

demet aynı iştahsızlık bizde de var bizimki diş mi çıkarıyor hayır. ek gıda istemiyor. Allahtan devam sütü var onunla idare ediyorum. tek tek deneyim çöpe dökmekten yoruldum kendi yemeklerimizi tuzsuz yapıyorum ondan yediriyorum walla yediği kadar. doktor da ısrar etmeyin dedi zaten.

slm hatunlar valla tam konunun üstüne gelmişim iştahsız bebişlerin anneleri
offf yagızda yemiyo ek gıdayı artık reddediyo ver mamayı memeyi alıyo başka bişey yemiyo ağzını kapıyo hiç tadına bile bakmıyo nerde benim eski yagızım ne versem yerdi
sabah 6 buçukta kalkttık 2 defa 120ml mama ve beni emdi okdar

siz nasılsınız bacılar ben dertlıyım

canim zaten en iyisi ole anne babaninn yemegini yiyince daha cok yiyolar bende simdi patates corbasi yaptim insallah icer uyaninca:Saruboceq:
dis hemencecik pirtliyo canim mesela bugun gormezsin yarin misir patlagi gibi patlamis olur disdendir kesin erdenayda ilk dislerinde cok huzursuzdu.

ewet canim yaaaa alt disler agri yapmiyorda ust disler ve azilar kopek disleri cok agri yapiyor benimki azilari zorluyor galiba kabarmisdi dun bakdimeyvahedigeldismile insallah atesi olmazzzzzzzzzz

baharcım ne oluyo bu sıpalara ya kendi yemeklerimizden bile veriyorum yemiyo deli olcam sinir küpü oluyorum aç aç duruyo mama mama nereye kadar
ayfercim notebook un gelmiş güle güle kullan
geçmişe yolculuga devam edeyim

demet sağlığı iyi şükür. kilo alımı boyu falan iyi dedi doktor. teee temmuz sonuna randevu verdi.
gülcan canım trip atıyorlar bişeye ama neye anlamadım

biz de sebze çorbası ve kahvaltıda sorunsuz yiyoruz ama yoğurt bi kaşık bile sokamıyorum ağzına
yanlışlıkla başarsam da tükürüyo
meyveyle de karıştırdım bisküviyle de karıştırdım ı ıh

napalım enınde sonunda yiyecekleri ömür boyu mama yicek halleri yokya((

gülayın rüzgarına maşallah akıllı bıdıgım benım neler yapıyomuş öle aferin valla fena olcak bu kız

Kızlar merhaba , işten giremiyorum çok özledim hepinizi inşallah ters bir durum yoktur , geçmişe bakacak vaktim yok maalesef , önemli bişey varsa biri desin bana :)

zeytingözlü hg çokda önemli bişey yok herzamanki konular .. bebeklerin iştahasızlığı , tvye ve pcye merakları , uykusuzluklar yine yine yine :) , ebru sabah elini çamaşırlığa sıkıştırmış çamaşırlarda oldugu için daha çok acımış ve ağlamış , tülay dışarda olması lazım anneler günü için hediye bakcaktı ve oğluna ciciler alcaktı aklımda olan bunlar :))

bizde her akşam oğlumla caddeye babamızı karşılamaya gider olduk hem hava alıyoruz eşim aradı yine gelin diyo alıştım diyo :)) neyse hazırlnak bari

Saol canım özet geçtiğin için, şu ara ofiste işler acayip yoğun işim azcık azaldı patronda çıktı bir gireyim dedim ama herkeş gitmiş :)

slm en güzel anneler dün çok gezdik bu günde temizlik anca bittii.. kuzuma yemek yedirip ütü yapıcam...
sizler iysiniz inşlhh..
ebrucum çok geçmiş olsun...öpelimde geçsinn.. oyy kıyamamm sana..:) Şeniz

selam kızlar bilmem hatırladınızmı beniii:)))) çok özledim giremedim bissürü şey oldu falan filan

saol baharcım ..
kuzuma kartondan bişeyler yapayım diyorum yaa.. tünel gibi falann..:)))
evde malzeme arıyorum..:)))))))))
sen nasılsın kuzu yanındamı yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…