2009 Eylül Anneleri

amin cnmcım öle çocuklarımızı iyi yetiştiirmeye adıyacağız kendimizi yapıcak bişi yok
t.şört aldım,çıtçıtlı badilerden aldım,soket çorap felan,şapka aldık.bide ablamlara hedayaa
ama oğlum dışarda uyumuyo artık yaaa bi dışar da rahattık artık değiliz
uykuya dalamıyo ağlamaktan şırkıldı ayakkabıda bakıyoduk ama eve nasıl geldik bilemedimmmohaoldumsmile

ahh canım tülay yaa sıcaklardan dır herhalde alışır belki..
gülegüle giyin cicilerinizi...oh...

iyi akşamlar kızlar bakıyorum ekip aynen devam :) beni unutmayın diye yazıyorum geçmişi okumadım henüz ilk önce slm vermek isteim.

tulaycim gule gule kullanin aldiklarinizi.ya ben sapka aldimdi bir ay once kuculmus simdi vay anam dedim ya.acik ayakkabi alicam insallah.corapla giydiririm tabi bu zamanda.kapali yakar ayaklarini terletiyor artik.hava superdi bozdu burada dunden beri yaff

ayrica bugun yatak olan degilde sadece oyun parki bakicam cunku yerde hali yok benim yere hic birakmadim cekyat aciyorum onun ustunde emekliyor ama simdi tutup tirmanma calismalarina girdi oyun parki yatakta tutacak yerleri yok ama bakacagim oyun parklarinda tutma yeri var bakayim fiyatlar nasilmis.kullanan var mi?

herkese günaydın.
nasılsınız annişler. bizz maşallah cok iyiyiz. kızımın şurupcukları sanki pek bi iyi geldi.
annesinin yaptıgı çorbişkoları cup cup yiyoruz artık.
annecik cok mutlu.
şurupları içirmek biraz zor ama artık olsun o kadar.
bugün arkadasıma gitcem cocuklar gibi şenim :))

ohh maaşallah cnm yarasın meleğine

günaydınn herkese

ayfer halımı yok evde? aaa neden halısız evmi olur yaww.. en güzel yerde olmaları bebeklerin geniş alan.. ben battniyeler filan açtım daha kalın olsun diye oyun parkı nasıl olur bilmem alan dar olursa sıkılabilir...

uğurböceğim afiyet bal olsun inş. yarasın kuzuya..,insan gerçekten bi arkadaş yüzü görmek istiyor iki lafın belini kırmak konuşmak bide böyle çoluklu çocuklu olduk ayrı bi güzel oluyo bi yere gitmek hevesleniyo insan çocuğuyla bi yere giderken :)

benimde çoook işim var şimdi ocağa yemek atcaktım salçam bitmiş herşey kaldı öyle eltim uyansında ondan isticem ...öğleden sonra annem gelcek o gelmişkende salonuma girişcem cam perde çekmece düzeni vss ..

teşekkürler canım.
benimde bi dünya işim var ama pc başına çakıldım kaldım. kızıyorum kendime kalk be kadın tembellik yapma :)
kız uyanmadan biterdi işler ama ben lak lak peşindeyim :)
hayırlı cumalar cemaat :)
hüsniye maşallah kuzuya
tülaaay gülü gülü kullanın cnm paşama aldıklarınızı
canım teşekkürler.

artık tek hiç bırakamıyorum halil ibrahimi
yatarak her yere gidiyo bi yere çarpmasın die
pofff yoruluyom peşinde olmaktan arka odalara gidemiyom iş yapmaya
bide sıkınca ağlıyo kucağımdan inmiyoo
yürüse rahatlarmıyım acaba?
resmen yapışıyo kollarıma bırakma beni die

ebru gelmedimi daha???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…