tülayım hoşbulduk ..
esin uyanıkken yapmıştım azcık bide uyudu devamını getirdim işte .. napcaz bilmem pc tv konusunu yaabiz yapamıyoruzki tvsiz pcsiz nasıl kapatalım... bizimkide aynen çoraplarını çıakrtıyor hep genelde ağzıyla :)
tülay demek ciceler alcaksınız ayyy en güzel şey işte alışveriş hemde bebeğimize almak ayrı bir zevk bende yakında çıkcam yazlık alışverişe inş.. anneler günü için üzülme tatlım artık sende bir annesin oğluna dört elle sarıl Allahım bize uzun ömürler versin yavrularımıza bağışlasın inş.
๒คl๒öςєğเ๓;13091755 .!.:herkese günaydın.
nasılsınız annişler. bizz maşallah cok iyiyiz. kızımın şurupcukları sanki pek bi iyi geldi.
annesinin yaptıgı çorbişkoları cup cup yiyoruz artık.
annecik cok mutlu.
şurupları içirmek biraz zor ama artık olsun o kadar.
bugün arkadasıma gitcem cocuklar gibi şenim :))
bende iyiyimn canımiyi çok şükür sen nasılsın
günaydın canım.günaydınlar, hayırlı cumalar olsun
amin canım. teşekkür ederimohh maaşallah cnm yarasın meleğine
teşekkürler canım.günaydınn herkese
ayfer halımı yok evde? aaa neden halısız evmi olur yaww.. en güzel yerde olmaları bebeklerin geniş alan.. ben battniyeler filan açtım daha kalın olsun diye oyun parkı nasıl olur bilmem alan dar olursa sıkılabilir...
uğurböceğim afiyet bal olsun inş. yarasın kuzuya..,insan gerçekten bi arkadaş yüzü görmek istiyor iki lafın belini kırmak konuşmak bide böyle çoluklu çocuklu olduk ayrı bi güzel oluyo bi yere gitmek hevesleniyo insan çocuğuyla bi yere giderken :)
benimde çoook işim var şimdi ocağa yemek atcaktım salçam bitmiş herşey kaldı öyle eltim uyansında ondan isticem ...öğleden sonra annem gelcek o gelmişkende salonuma girişcem cam perde çekmece düzeni vss ..
canım teşekkürler.hayırlı cumalar cemaat :)
hüsniye maşallah kuzuya
tülaaay gülü gülü kullanın cnm paşama aldıklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?