2009 Eylül Anneleri

ben kaçar kızlar (cümleye bakın hele! )
kendinze iyi bakın azcık evi toparlayım.
görürşürz anacım bayy :))

sana zaten hiç kıyamıyorum baharcım yaaa
valla ben evde başedemiyom 2 gündür cozuttu böle
ay avunmuyo hiç bişi le

sana zaten hiç kıyamıyorum baharcım yaaa
valla ben evde başedemiyom 2 gündür cozuttu böle
ay avunmuyo hiç bişi le

ay canım yaaaa. kıyamam paşam diş çıkarıyo kolay değil tülayım ya... annelik zor tatlım ama çok ta güzel napalım. tarlalarda bebecikleri sırtlanıp çalışan anneleri düşünüp şükrediyorum. biz ne yapıyoz ki herşey elimizin altında şükürler olsun rahattayız.

ay eskiden bebeler usluymuş
bak şimdi arkamı döndüm
pc yi kucaklamış yürüteçten düşün
yandık yaaffff

hg.gülay

ay eskiden bebeler usluymuş
bak şimdi arkamı döndüm
pc yi kucaklamış yürüteçten düşün
yandık yaaffff

hg.gülay

ali efe ofisteki masaları alt üst etti. pazartesi genel müdür gelecek. o zaman kadar işleri dosyalarımı ve masamı nasıl toparlıcam bilmiyom walla. eski telefon klavye ne varsa beyfendinin emrine verildi :)
tatlım ya yürüteci doktora yine sordum asla dedi biliin mi

günnaydın hanımlar ..kuzuların yaramazlıkları başladı valla... uff tülaycım sen temizliğini bitirdin negüzel düşün ben akifeymenle iş yapcamö daha...:)))
keşke emeklemeden yapsaydık..
baharcım öldüm gülmektenn yaa halini gözüme getirdimde:)))))))))))))))

baharcım yürütece yasak demeseydi doktor, en azından yürüteç rahatlatırdı sizi,
ay çok komiktir ali efenin hali, gözümün önüne geliyodu, her yere atlıyordur şimdi,
eli falan durmuyordur.

tülaycım gerçekten büyüdükçe işleri zorlaşıyo,
annem olmasaydı ben ne yapardım bilemiyorum....
size gerçekten maşallah, tek başına bakan anneleri tebrik ediyorum...

meryemcim aktarıyım bilkgisayara rüzgarın gözlüklü resmini buraya eklicem,
gerçekten çok kokoş olcak benimn kızım,
biliyorum çocukların yediği helal giydiği haram derlermiş eskileri,
ama kızlar dayanamıyorum,
rüzgara sürekli bişeyler almak istiyorum,
engel olamıyorum kendime,
o kadar çok şeyi olduki, yazın giyecek, dur demem lazım kendime.....

bu arada gülcancım sağol rüzgar için yazdıklarına, ya valla rüzgar çok akıllı geliyo bana,
büyümüş de küçülmüş gibi,
annem saati falan öğretmiş, saat nerde diyince kafasını kaldırıp direk duvarda saat aramaya başlıyo, saati görünce bize bakıp gülüyo,
hele kuşlara taktı şimdi,
camı gösterip ağlıyo, kuşlara bakacakmış,
annemle de tam gezenti olmuşlar zaten,
yemeğini tam bitirince annem ona ödül olarak 30 dakika dışarı çıkartıyor,
dışarıdan eve girince evin dış kapısına tutunup ağlıyomuş,
annem gözünden akan yaşın haddi hesabı yok diyo, tam gezenti oldu ya....

gecen yıl buzamanlar aman okul bitsin dinleneyim azcık diyodumm.. zaman çok hızlı geçiyo..şimdi kuzunun peşindeyim hep kablolar kumandalar bilgisayar tv cep tel en büyük ilgi alanlarımız

tülaycım Allah yardım etsın zor valla evlat sıkıntılı olunca.

Gülay maşallah rüzgara. resımı beklıyorum. bu gıyındıgı haram muhabbetıne kıl oluyorum. evlatlarımız işte onlara istediğimiz herseyi alabilmek için calısıyoruz. hem iyi aldıgım bır kıyafetı benım dısımda ınsanlarada verdığıme gore degerlendıogıne gore bu lafga asla katılmıyorum. bende gördüğüm seyleri alıyorum. ama çok pahalıysa etmez diyorsam almıyorum o ayrı:)

kızlar ya teyzemler gitmiştik geçen hafta,
teyzemlerin kapıcı dairesine bir yaşlı dedeyle nine sığınmış 4 tane torunuyla birlikte, anneleri bırakıp kaçmış... 3 erkek bir kız,
6 aylık 2, 3 ve 5 yaşındalar,
psikolojim etkilenir diye ilk önce bakmaya cesaret edemedim,
sonra teyzemlerin kapısının önüne geldiler, teyzem sanırım bişeyler veriyormuş, alışmışlar, 6 aylık dışında hepsi sabahtan akşama kapının önündelermiş,
6 aylık olanda başta hiç biberon falan almamış,zar zor mamaya alışmış, çok kötüymüş başlarda, şimdi mama içiyormuş.....
durumları çok kötüymüş,
çok üzüldüm ya dayanamadım, bir görseniz, nasıl güzel çocuklar, 1 haftadır uyuyamıyorum, gözümün önüne geliyor,
6 aylık olanına dedeyle nine bakıyormuş,
nine zaten bel fıtığıymış,
etraftan yardım gelirse bi şekilde bezini falan alıyorlarmış,
babada köyde çalışıyormuş,
heralde 6 aylık bebeği görseydim şimdi ne halde olurdum bilemiyorum,
önümüzdeki hafta eşim gelince rüzgarın adına gidip bir miktar yardımda buluncam onlara,
sanırım çocukları çocuk esirgemeye vereceklermiş...

gülay o anne nasıl can vercek acaba? evlatlarını bırakıp gitmiş namussuz... deliriyorum böylelerine ya. ben de alişin kıyafetlerinden gönderiyim canım. adres versene bana.

meryemcim haklısın, ben de rüzgara beğendiğim uygun fiyatlıları alıyorum,, pahalı çok bişey almadım diyebilirim, ama ben özellikle bir önceki mesajımda bahsettiğim çocukları görünce vicdan azabı duydum, mesela bu sene için o kadar çok kıyafet almışımki, ve asıl kendime kızdığım olay almaya da devam etmem.... bir tanesinin çorabı vardı ayağında çorabının önü kalmamış, tüm parmakları dışarıdaydı, ben kendi adıma artık rüzgara bişeycik almıcam kıyafet olarak, çünkü şuan ki kıyafetleriyle rahat rahat yazı çıkartır. kendime bu konuda dur demeliyim.

ay baharcım zaten kaç gündür sinir sistemim bozuldu, gözümün önüne geldikçe gözlerim doluyorum, işyerinde bile hakim olamıyorum kendime, anneleri bırakıp gitmiş, bir de 6 aylık olanı emziriyormuş, biberona alışamamış bir türlü....

valla kadının Allah onun cezasını versin, ben çocuklara çok üzüldüm, şimdi çocuk esirgemeyi gittiklerinde 4 tane kardeş belki bir daha hiç bir araya gelemicek ailelere verilince. inşallah hemen evlatlık edinilir de iyi bakılırlar... yoksa dedeyle nine zaten bakacak durumda değilmiş, ay bilmiyorum düşündükçe zaten daha da kötü oluyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…