2009 Eylül Anneleri

baharcım ben sana adresini yollayayım, teyzemlere gidip bırakırım, bir de acaba para mı versem yoksa mama ile bezmi alsam kızlar ya, akıl verin bana.....

gülayım sen kendi adresini ver canım. haftasonu toparlar pazartesi yollarım. çok kötü hissettim kendimi ya. şu 3 düğün belimi bükmese daha neler yapmak isterdim.
benim şuan sinirden tüm vücudum buz gibi ve titriyorum gülay.

gülay cım içim kötü oldu yaaaaa ufff şükürler olsun binlerce
ayşe ciim zamanı hesaplamamıştık ama çok iyi oldu valla
nasıl huysuz anlatamammm
h.g eloşşş nerlerdesin yaaa ösldk seni ve eymeni

aslında baharcım burada duyulsun diye de yazmak istemiştim, ama böyle şeyleri pek dile getiremem, belki kıyafetlerinizi vermek istersiniz diye, şimdi bir üstad da var oda kıyafetleri hazırlamıştı, ben teyzemle konuşayım, bakalım ne ihtiyaçları varmış, eğer çocukları esirgeme yurduna vereceklermiymiş, bir de ben 6 aylık bebeği nasıl görecem, görmeye dayanamam ya..... Allahım inşallah yüzleri güler....

gülay yazdıklarını bi okuyorum bi okuyamıyorum
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o anneyi
ben de birşeyler yollamak isterim
istersen şöyle de yapabilirim bi paket yapar otobüsle otogara falan yollarım
hani herkese adresini vermek istemeyebilirsin diye dedim
ya da başka bi yol da söyleyebilirsin
hem giysi hem maddi yardım yapmak lazım gibi geliyor bana
elimizden ne gelirse yaparız
hiç olmazsa esirgeme kurumuna kadar iyi beslenebilse
bünyesi de zayıf düşer şimdi onun yaa

gülay alşitunanın tum kıyafetlerını verdım ama 2 3 yasındakıler için ayarlamaya calısıcam. ablamlar kımseye vermedıyse onlar için adres ısterıms enden

bak eylül gibi arkadaşlarımız var gülay. o evlatlara hepimiz bişiler yapacağız elimizden geldiğince.
bir de o kadına anne sıfatını yakıştırmayın rica ediyorum. annelik kim o kim...

selam güzel hatunlar.. azcık geçmişe göz atayım dedim.. boğazım düğümlendi.. nasıl bir anne daha altı aylık yavrusunu bırakabilir hiç aklım almıyo yaaa..hele anne olduktan sonra böylelerine daha çok kızıyom..
gülaycım elimden ne gelirse bende yardım etmek isterim..keşke yakın olsak benim dolapta bir sürü sütüm var onlardanda yollardım

kızlar teyzemle konuştum, 6 aylık bebek çok bakımsız kaldı diyor, küçücükmüş, kıyafet gönderirsem alırmı dedim, teyzem nasıl almazmı diyor, nine alinde bez yıkıyormuş, hazır bez kullanmıyormuş, tabi alabilecek durumları olsa....

ay ben bunları götürürken yüreğim dayanacakmı acaba görmeye o küçük bebeğe, şimdiden çok kötüyüm....

ben herkese adresimi gönderirim, sonuçta bir yardım, çekinmem kızlar, ben bez de almıcam, direk mama alacam bebeğe, belki de esirgeme kurumuna vermiceklermiş, teyzem diğerlerini bir görsen diyor, bütün gün kapıdalarmış, birileri bişey verirse yiyorlarmış.....

canım sen bana hesap numarasıda yollasan ben direk para yollayayım sen mama bez falan alsan olur mu?

Şimdi okudum gülaycım hakikaten zor bir durum , ben tv de görünce bile fena oluyorum şimdi düşününce içim parçalandı , eğer uygun olursa önümüzde kji bir hafta içi seninle buluşalım bende elimden geldikçe bir şey yapmak isterim , bende mama alma taraftarıyım . 1 kutu mama hiç değilse idare eder o bebeyi yazık ya , büyükler içinde çevreme sorarım kıyafet falan olursa ama şu an en acil maalesef bebek bence .

gülay şimdi hepimiz kıyafete yumulursak gereksiz yere giyemeyeceği kadar kıyafeti olabilir
başka ihtiyaçlarını da düşünelim
bez çok mantıklı mesela
hatta ıslak mendil de olabilir
mamayı güzel düşünmüşsün
şimdi kıyafet dışındakileri zaten olanlardan göndermek olmaz yeni alıp göndeririz
bu durumda burdanpaketlerle cebelleşmek yerine sana para olarak yollasak da ihtiyacı olduğu kadar açıkları kapatılsa
hem büyüklere de yemek falan alınır ayaklarına ayakkabı falan alınır
tabi seni de bu külfetin altına sokmak da istemem ama aklıma başka yol gelmiyor
dediğin gibi görmeye dayanamayacaksan teyzen yapsın bence bunları

Ben kadının bırakma sebebini bilmediğim için hüküm vermek istemiyorum ama bu kadar kadın var bebek olsun diye çırpınıyor , işte takdir yapacak bir şey yok .ınşallah o çocuklar için düzgün bir gelecek yazılıdır alınlarında .

kızlar yardım yapmak isterseniz kıyafet falan ben annemlerde kaldığım için annemin adresini sizleri gönderirim, teyzemle konuştum ben mama almayı düşünüyorum, rüzgarın biberonu da var hiç kullanmadığı onu falan da verecem..... neneye de nasıl yapılacağıntarif ederim....

Allahım bahtları açık etsin

6 aylık için evet bol bol kıyafet olur. gülaycım cocukların cınsıyetını bılıyormusun;? bı kaç bişey alıp gondermek ıstıyorum bende

kızlar nasıl yapalım bilemiyorum, ben size hesap numaramı versem acaba olurmu, ya çok da çekiniyorum yanlış anlaşılmaktan aslında, dediğiniz gibi giysi de çok önemli ama en önemlisi bebeğin beslenmesi, tam gelişme döneminde, en azından mama alsak yer , ek gıda zaten onun için hayal..... ama eğer bu şekilde bir şey yaparsak gönderdiğiniz miktar toplam ne kadarı bulursa aldıklarımın faturasını size maille gönderecem, yoksa içim rahat etmez, ellerine para vermek istemiyorum aslında, çünkü bebeğe ve kardeşlerin beslenmesine harcansın istiyorum toplanan paranın....

kıyafet göndermek isteyenlere adresimi vereyim, eğer gönlünüzden ne kadar koparsa kopsun bişeyler göndermek isteyenlere hesap numaramı yollayayım, bunun için bana özelden yada facebooktan mesaj atın... ben de hafta içine kadar bana ulaşan kıyafetleri ve ne kadar meblağ toplanırsa onlara mama , çocuklara yiyecek falan alıp gidip hafta içi bırakayım. olur mu ne dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…