2009 Eylül Anneleri

ya abrucum 4 kullaniyordum cis sizip durunca 4 + gectim o da ayni.kaka dedigin gibi yogun artik.benim derdim cisi kenardan akitiyor yaaa.

bizde de sızdırdı bir kere.. akşam erken yatmıştı 8 gibi bende gece tekrar değiştirmedim sabah tulumu ıslak uyandı..ama başka da olmadı.. bende değiştirmek istemiyom pişik falan olmasın diye ama birkeç kerede daha tekrarlerse başka bez denerim o zman

ya simdi yurutec erkek cocuklar icin ekstra zararli diyorlar ya hani kisirlik felan yapabilirmis oraya yuk bindirdigi icin
peki bu hoppala icinde gecerli degil mi sonucta yine oraya yuk binmiyor mu

ebru hoppalada daha fazla riskli cunku hopladıkca daha fazla sıkısıyor. bu arada ben doıgdugundan buı yana uyurken kaka yapmadıgı surece bezını değiştirmedim. ama bu gece ben banyo yaparken kaynana altını almadan uyutmus. gece huzursuzdu acaba dedım bezını bı aldım taa akşam 7 de değiştirdiğim bez çok üzüldüm iyiki farkettım

ayferim ayferim hele sen bi zara gap felan yap dunya pahasi resmen yaaa
60 tl den asagi bisey yok
cocuk kiyafetleri cok pahali

yok anam yok alamam zara,gap falan.cabucak buyuyorlar yazik o paralara ya.burada zara kids outlet var.oradan 15.90 a hirka aldim kapusonlu firsatti resmen.hadi oyle denk gelse neysede diger turlu belli yasa kadar almam ya.ama sagolsun babaannesi hediye alinca mother care,zara alir oradan yirtiyom bazen:)

dedigin gibi kilo boy heralde farkettiriyor ama bel kismi bol geliyor normal baglarsam.bende dogdugundan beri prima.hicbaska bisey kullanmadim icim rahat etmedi pisik olur diye.memnunumda ama bu sizdirma cok oluyor.gece muhakkak bez degisiyor.sabahta kalkar kalkmaz.
anacim burada yapmamislar adiler indirim demek ki:)gule gule iyi gunlerde giysin cok iyi almissin.;
benim sayisini bilmiyorum sizdirmanin.
şu hoppala gerçekten çok mühim birşeymiş ya.. içinde nasıl mutlu anlatamam..
masallah ya ne guzel ama yurutec etkisi yapar diye almadim ben.dondolinosunda kendini sallamaya calisiyor bizimki bazen:)
ben gece bezini hic degistirmiyorum
cok uzun zamandir boyleyiz
aksam yatarken bezini degistiriyorum bir daha sbaha uyandiginda degistiriyorum
gece kesin degisiyoruz ve sabah kalkinca.az once yine sizdirdi bak sabah 8 de degistim ve saat 11 bucukta islakti bodysi pantolonu.ve tabi benim pantolonum.kucaktaydi cunku:)

Nennesine Nelediğim
Ak kundağa beledim
Hak Mevladan Diledim
Nenni yavrum Nenni

Annesi onu korur nenni yavrum nenni
yat dizime dizeme
bak yüzüme yüzme
sütüm sana helal olsun
sen anneyi hiç üzme
sütüm sana helal olsun
sen babanı hiç üzme

selam kizlar
nasilsiniz bebisler nasil
anneler gububuz nasil gectiiiiiiiii
benimki azilarini cikardigi icin huysuzdu yaaaaaaaa
birde kizlar ilk disi cikdikdan sonra dis firxcasi kullaniliyor burda bebeklere ozel dis macunlariyla beraber .ilk disden itibaren basliyormus agiz temizlidgi haberiniz olsun sonra gec kalmayinnnnnnn.

Ben yavruma yeterim yavrum beşikte uyu
çalı çırpı yuvası
mama getir babası
atta götür halası
uyusunda büyüsün
tıpış tıpış yürüsün
nennniii :))

yemek yedim geldim
nasilsiniz bakalim
benim rejim dunden itibaren yalan oldu yine
dun sabah kahvalti aksam balikci derken yemegi abarttim
simdi de oglen cok yedim ya bu kilolar kesin gitmicek benden

kızlar öğle tatili de çalıştım bir gireyim dedim....

baharcım aklına takılanlar benimde aklıma geliyor, ama soramadım, kadın hatta yozgatta evimi bırakıp geldim dedi, ama soramadım geri dönün niye dönmüyosunuz diye....

bir de apartman kapıcılığı zor iş o yaştaki insanlar için, acaba neden dönmüyorlar vardır bir nedeni kesin.....

ebrucum ben abur cuburu kestim biraz kilo veridm, ama iki hafta sonra mersinde olcaz, orada +2 kilo kesin garanti, ben hala bikini giyerim, çünkü yazlığımız çevresinde sadece 4,5 ev var, onlarda genelde boş oluyor.....

hafta sonuna kadar beklerim, sonra ne derseniz onu alırım çocuklara biriken meblağla, çamaşır makinesi inşallah bulunur bir yerlerden.....

sağolun kızlar destekleriniz için, teyzemizin sizlere bol bol duası var.

demetcim erdenay kopek dislerini cikardi mi
nasil oluyor cok zorluyor mu kopek disleri
bizimki simdi onlari cikariyorda

gulaycim allah senden tekrar razi olsun
sayende bizim de bir faydamiz oldu kendimizi biraz daha iyi hissettik
camasir makinasini da insallah bulabiliriz

demetcim iyi oldu dedigin bi arastirip bulayim ben burada.

sude ne guzelmis ninni ama biz uydurcaz besteyi dimi bu durumda:)

gulaycim Allah razi olsun senden ne iyi oldu fayda faydadir.

canim eminmisin kopek disleri olduguna cunku bebekler en son kopek disleri cikarirmisda dr dedi erdenaxy ust dislerde ve azilarda zorlaniyor canim suan 8 disi var 2de yolda..

demetcim iyi oldu dedigin bi arastirip bulayim ben burada.

sude ne guzelmis ninni ama biz uydurcaz besteyi dimi bu durumda:)

gulaycim Allah razi olsun senden ne iyi oldu fayda faydadir.

canim ben burda olanlari sizle paylasiyorum

demetcim bizimde 8 disimizvar ve kopek disleri cikiyor alinin
ikisi de kabarik kabarik ve surekli kasiyor
simdi baktim internette de alt ve ustte 4 dis ciktiktan sonra sira kopek dislerdeymis sonra ilk azilar diyor

Eklentiler

• $cocuk_disleri.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 50
bu resimde ayni zamanda diye gostermis ama diger yerlerde ilk kopek disi sonra ilk azilar diyor ama heralde bu da bebege gore degisiklik gosterebilir
bizim kopekler once cikcak sizin azilar :)

bizim ilginctir ilk cikan dis yan kesici dis (goz diside diyorlar) oldu ust taraftan.normalde hep alttan on disler cikar ama bizim oyle oldu.sonra alt disin biri falan derken su anda ustte 4 tane altta iki tane var.henuz alt yan kesiciler cikmadan sanirim kopek yada azi disine gecemicez.daha cook calismamiz lazim cok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…