ya abrucum 4 kullaniyordum cis sizip durunca 4 + gectim o da ayni.kaka dedigin gibi yogun artik.benim derdim cisi kenardan akitiyor yaaa.
şu hoppala gerçekten çok mühim birşeymiş ya.. içinde nasıl mutlu anlatamam..
ayferim ayferim hele sen bi zara gap felan yap dunya pahasi resmen yaaa
60 tl den asagi bisey yok
cocuk kiyafetleri cok pahali
dedigin gibi kilo boy heralde farkettiriyor ama bel kismi bol geliyor normal baglarsam.bende dogdugundan beri prima.hicbaska bisey kullanmadim icim rahat etmedi pisik olur diye.memnunumda ama bu sizdirma cok oluyor.gece muhakkak bez degisiyor.sabahta kalkar kalkmaz.yok ayfercim bayadir basimiza cisin sizma olayi gelmedi
ama bence sen yine 4+ kullan seninkinin boyu da uzun kilosu da bizden cok
rahat eder kuzu zaten kucukte de siziyormus baksana
peki primami kullaniyorsun
ben bastan beri prima kullandim memnunum bi ara bizde de kakasi siziyordu surekli ama digerleri pisik yapar belki diye degistirmeye cesaret edememistim
simdi iyi allahtan
anacim burada yapmamislar adiler indirim demek ki:)gule gule iyi gunlerde giysin cok iyi almissin.;orayı bilemem ama burdaki öyle pahalı değil hatta diğer mağazalara göre gayet uygun geliyo bana..8-9 tl tişörtler,13 tl ye şortlu takım aldım mesela.. 26 tl çok güzel beyaz bir elbiser aldım başka mağazan alsam 50 tlden aşağı değildir.. btabi bunlar yüzde elli indirimli hali birde üstüne yüzde 10 anneler günü indirim yaptılar.. çok iyi olduu
benim sayisini bilmiyorum sizdirmanin.bizde de sızdırdı bir kere.. akşam erken yatmıştı 8 gibi bende gece tekrar değiştirmedim sabah tulumu ıslak uyandı..ama başka da olmadı.. bende değiştirmek istemiyom pişik falan olmasın diye ama birkeç kerede daha tekrarlerse başka bez denerim o zman
masallah ya ne guzel ama yurutec etkisi yapar diye almadim ben.dondolinosunda kendini sallamaya calisiyor bizimki bazen:)şu hoppala gerçekten çok mühim birşeymiş ya.. içinde nasıl mutlu anlatamam..
gece kesin degisiyoruz ve sabah kalkinca.az once yine sizdirdi bak sabah 8 de degistim ve saat 11 bucukta islakti bodysi pantolonu.ve tabi benim pantolonum.kucaktaydi cunku:)ben gece bezini hic degistirmiyorum
cok uzun zamandir boyleyiz
aksam yatarken bezini degistiriyorum bir daha sbaha uyandiginda degistiriyorum
canim eminmisin kopek disleri olduguna cunku bebekler en son kopek disleri cikarirmisda dr dedi erdenaxy ust dislerde ve azilarda zorlaniyor canim suan 8 disi var 2de yolda..demetcim erdenay kopek dislerini cikardi mi
nasil oluyor cok zorluyor mu kopek disleri
bizimki simdi onlari cikariyorda
gulaycim allah senden tekrar razi olsun
sayende bizim de bir faydamiz oldu kendimizi biraz daha iyi hissettik
camasir makinasini da insallah bulabiliriz
demetcim iyi oldu dedigin bi arastirip bulayim ben burada.
sude ne guzelmis ninni ama biz uydurcaz besteyi dimi bu durumda:)
gulaycim Allah razi olsun senden ne iyi oldu fayda faydadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?