2009 Eylül Anneleri

herkese öğle ağırlı çöktü sanırımmmmm
bende çamaşır yıkadım,yemek yaptım oğluşu doyurdum uyuttum
çamaşır katladım daha da accık işim var bi bakem dedimmm

ya arkadaşlar bnm oğlumun gözlerinin altı taneleniyo bazen
arada kayboluyo
sıcaklamı alakalı acaba???bide gözlerini ovunca daha da artıyoo
varmı böle bişi sizdee

ayy tülay bu ne yaa yerim ben bunu hele hele o seccadedeki resmi çok tatlı maşallahh minik hoca :))

saçlarıda bayağı var maşallah..

taneleniyo derken ter mi?

yumurta dokunsa veya başka bişey dokunsa vücudunun değişik yerlerindede etki gösterirdi bence sadece göz altında diyosun sıcaktan olabilir çok terliyosa eğer

kis tulay ne fotosu yok ki gormedim.hatlarda bisey var heralde.gonder yine yaa.
tanelenme yagli yiyeceklerden olabilir sanki.

sude sorma plastik oyuncaklarla kanatiyor.

slm kızlar bugün fazla yazmamışsınız...bütün gün temizlik yaptım üstüne birde reglm çok fena ... kuzumunda dişleri fena zorluyo artık..

Günaydın kızlar.. direk konuya dalıyorum ama canım çok sıkkın..adetim iki gün geçti hiç sekmezdi..ve spral olduğu halde çok korkuyorum..yani eğer bebek varsa kesinlikle doğururum ama inşallah yoktur..çok kafam karışık..hatırlarsanız 3 ay önce boş gebelik geçiripi kürtaj olmuştum çok kötü bişey ya..Allahım olmayanlara versin tabi varsa yapıcak hiçbirşey yok..eşim doğurursun dedi..kafayı sıyırıcam iki dakkada bir lavabo kontrolü gelen gidende yok sancı da yok..çok tırsıyoruuummm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…