2009 Eylül Anneleri

işte asıl mesele testi yapmaya korkuyorum..ama nafile korkunun ecele faydası yok rabbim yazmışsa yapıcak birşey yok kabulümdür..sadece korkum bugüne kadar adetim hamileliklerde gecikir yani mesela 3 aydır ayın dokuzunda adet olurdum..bakalım birkaç gün bekliyim belki hava değişimindendir..:Saruboceq:

hoşgeldin baharcım
ama doğum yaptık ufak sekmeler falan olacak. ben hayatımda hiç 28 gunu gecırmedım. genelde 26 gunde olurdum 30 gun oldu dogumdan sonra

hoşgeldin baharcım
ama doğum yaptık ufak sekmeler falan olacak. ben hayatımda hiç 28 gunu gecırmedım. genelde 26 gunde olurdum 30 gun oldu dogumdan sonra

inşallah dediğin gibi olur canım..eşim sabah diyorki hani spiral varya aceba dr takmadımı diyor saçmalama dedim..o da diyorki o zaman doğurursun sonrada tüplerini kördüğüm yaptırırsın ablamda ikinci kızına spiralle hamile kalmıştı..oofff offff rabbim hakkımızda hayırlı olanı ver..

hayırlı sabahlar hanımlar.. çamaşırlarımı astım kuzumu uyutucam.. yaa iştahsız çocuk şu dişler gelsede artık rahatlasak.. dizimide kaldırmışlar sinir oldumm...didemcim hiç telaş etme hastalanırsın benimde 36 gün geçmişti 2 ay önce çok korkmuştumm.. spiralin varsa korkma derim çünki spiralle hamilen kalan inan okadar azkii aklına bile getirme bence.. bendede spiral var ama çok refl oluyorum sanki çeşme takılı...:))

günaydın Ayşecim evet bende de çok aşırı kanama yapıyor..aman gelsinde ben ona razıyım..ya aslında korkum etraf ne der diye biliyormusunuz ne saçma dimi ailem ve eşimin ailesi hiçbirşey demez çok sevinirler ama dış çevre işte..

günaydın ben ekim annesiyim.bizim topik biraz sessiz.bende genelde sizi takip ediyorum ve çok şey öğreniyorum.oğluma kahvaltı vermeye başladım.ama ne vereceğimi şaşırdım.sizler neler veriyorsunuz.şimdiden teşekkürler.

valla topiklerde genel sessizlik basladi hele bazen in cin top oynuyor:)
yediverencim 90 cc hazirlanmis aptamil,rondoda cekip hazir bulundurdugum 3 olcek cicibebe biskuvi(cicibebe ekmegide rondoda cekip aptamil akilli kutulara koydum olcekle aliyorum ezme muhabbeti olmuyor)yarim yumurta sarisi karisimi.ama cok sulu olur ise milupa meyveli koyuyorum icine.

hoşgördük kızlar. demetcim benim sürekli aksıyor. normalde de ağır aksak giderdi. sürekli gecikirdir. sadece hap kullanırken vakitlice gelirdi o yüzden ali efenin geleceğini 1 hafta sonra yok canıııım diyerek öğrenmiştim :) bu yüzden ben bişey yoktur diyebilirim :) hem ne demek çevre canım alla alla doğurup komşularının kucağına vermicen herhalde çocuğu...kime ne...

ben kahvalttı olarak hero baby organik muhallebisinden veriyorum azcık yumurta sarısı ve labne peyniri veriyorum üstüne cila olarak ta sütünü içiyor :)

günaydın güzel hatunlar..didemcim umarım gönlüne göre olur. dahah iki gün geçmiş bu kadar telaş etme.. hem olsa bile bırak kim ne derse desin ..
yediveren ben kahvaltıda peynir (labne veya tuzu alınmış) tahin pekmez, yumurta, domates , tereyağ veriyorum..canm ama biz kahvaltıya başlayalı çok oldu..

doğru söylüyorsun baharım kime ne..bakalım bugün olmazsam yarın test yapıcam..

Bircan canım sanırım sende de spiral vardı gecikmen oluyormu tatlım..

didemcim bence de milleti hic takma valla benim kocam he dese ben su an kesin hamile gezerdim o kadar istiyorum 2. cocugumun hemen olmasini ama iste sartlar ((
insallah senin de gonlune gore olur. zaten birsey oldugunu da sanmiyorum dedigim gibi gecikme cok normal vucut yavas yavas kendini toparliyor hormonlar ancak kendine geliyor.

yediveren biz cicibebe ve tahil vermiyoruz. o yuzden alternatif olabilir

bir kibrit kutusuna yakin keci peyniri 1 yumurta sarisi 1 tatli kasigi kuru kayisidan yaptigim marmelat 1 cay kasigi tereyag 20-30 cc anne sutu katip yediriyorum. Sonra ustune yine kalan anne sutunu iciyor.
Eger doymadigini dusunursem kalan anne sutune muz ya da baska meyvadan dograyip onu dayediriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…