2009 Eylül Anneleri

ya labneyi unuttum tabi ya.ama turkiyeden getirdimdi kucuk 20 grlik kutucuklarda olandan taze olsun hep diye ama bitti.baska marka krem peynir verdim tuzlu geldi gozaltlari sisti odemden.pekmezde yok burada malesef.turkiyeden biri gelirse is icin gidip gelen istiyorum ama bu ara beklemedeyim malesef eksik kaldi kuzumun yemesi.
bazen cicibebe sevmiyor sadece milupa meyveli kasik mamasi yapiyorum 120 cc suya yada meyve suyu sikiyorum onunla yapiyorum.

yediveren ben 1 yumurta sarısı haşlanmış 1 tatlı kaşığı labne peyniri bunları ayrı veriyorum sonra 3 cicibebe biraz tahıllı mama 2 numara devam sütü biraz . 1 çay kaşığı pekmez tereyağı bunları karıştırıyorum ..çünki bazen karışımı yemek istemeyince hiç değilse yumurtası ve peynirini yemiş oluyor..

kızlar ben kuzmun çamaşırlarını açık renklılieri biarada makineye atabiliyorum ama .. renkliler çok azoluyor onlarıda elimde ykıyorum siz napıyosunuz.. biriktirsem kıyafet kalmıyo..

dideeeeem demet yazmışım senin alıntıyı okuyunca fark ettim kusura bakma yaaaa. tek elle yazıyom bi yandan iş bi yandan ali efe uyutuyom bi yandan buraya laf yetiştir derken oluyor walla böyle hatalar :)

kızlar ben kuzmun çamaşırlarını açık renklılieri biarada makineye atabiliyorum ama .. renkliler çok azoluyor onlarıda elimde ykıyorum siz napıyosunuz.. biriktirsem kıyafet kalmıyo..

yavrum hepsini hoooop atiyorum birarada bisicikte olmuyor.

husniye demek yasakladi senin doktorda cicibebe ve tahili hayda sasirdim.

ben badenin bütün çamaşırlarını ayırmadan yıkıyom..hiçbirşeyde olmuyo

yavrum hepsini hoooop atiyorum birarada bisicikte olmuyor.

husniye demek yasakladi senin doktorda cicibebe ve tahili hayda sasirdim.

ben badenin bütün çamaşırlarını ayırmadan yıkıyom..hiçbirşeyde olmuyo

aaa nasıl bişeyolmuyo yaa.. ben 60 c de yıkıyorum açık renklileri renkliler açık renklileri bozmuyormu..

didemcim hakkında hayırlısı inş.
ama rahimlerimiz daha esk haline tam dönmedi
gecikme olabilir telaş etme bence

kızlar ebru şallı hamileymiş 5 aylık ve hiç karın yok bakın ayyyyyy inanılmaz..

Günaydın hanımlar , umarım keyifler iyidir .
Ben size dün yaptığım salaklığı anlatayım, oğluma gece mamasını hazırlarken termosa su koyup yanıma biberona hazırlıyordum devam sütü yerine tahıl karışımı kaoymuşum gece de bir güzel yarısını içirdim sonra dank etti , sinir oldum kendime emzirmek gibisi yokmuş bunu anladım su hazırla ağlamadan ver of of çok zormuş bu iş .

kızlar ben yemek konusunda çok yasakçı değilim artık. iştahsız bir oğlum var ve döktüğüm çorbanın mamanın haddi hesabı yok. kendi yemeklerimizden de tattırıyorum, hippin organik bisk. veriyom yiyo. ekmek içi yediriyorum. çilek verdim dışındaki pütürleri soyup bayıla bayıla yedi ve alerji olmadı.

valla yaa nefes al varr püüüffff çocuk sıkıştıı huuuu....:mymeka:
tülaycım kolunda hafifif hafif salla istersen hafta sonu gezmedeydik ben hep öyle uyyyuttum uyumuyodu..

aaa nasıl bişeyolmuyo yaa.. ben 60 c de yıkıyorum açık renklileri renkliler açık renklileri bozmuyormu..
yahu 60 derecede beyazlari yikiyom ben sadece.bebisinkileri 40 derecede bacim tabi bozulur 60 olursa.

yaa ben onu aylaaaardir yasiyom canim be.termos falanda degil direkt mutfaga gidip herseyini yapip gel o arada agliyor uykusu aciliyor ha acilmasi diye arada kalktigimda yapiyorum saat tahmin edip.bazen 2 saati asmis oluyor sure hazirlanmis mama 2 saatten fazla durmamasi lazim.bi daha yap falan.bazen unutup saati astigimda oluyor falaaan filan.

bu arada ebru salli hamile gibi degil ya olamaz boyle bisey.ama kendini bi b.k saniyor aha karnim yok aha hala pilates yapiyorum cart curt ayy uyuz yaa.bebek 100 gr falan heralde.
bide su nefes al ver sesi oyle sinirki fff fff diye bi kere oyle nefes alip veriim dedim nefes alinmiyor ki yaa.

ben alinin camasirlarini 40 derecede yikiyorum 60 cok degil mi yaaa
ayfercim cogu arkadasimiz belki yadirgiyordur ama biz aliye sekerli unlu gidalar ve tahil yedirmiyoruz
seker zaten 1 yasina kadar yasak ama doktorlar nedense icinde seker olan cicbebeyi veriyorlar bebeklere anlamiyorum
tahillarla ilgili daha once buraya bir yazi kopyalami,stim zararlariyla ilgili
biz inandigimiz icin vwermiyoruz ama tabi herkesin kendi secimi sonucta turk mutfagi tahil uzerine donen bir mutfak birakmak vazgecmek kolay degil
ama biz kendimiz yemedigimiz icin aliye de vermiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…