yok öle hayatta uyumaz , oyun oynuyo o pozisyondavalla yaa nefes al varr püüüffff çocuk sıkıştıı huuuu....:mymeka:
tülaycım kolunda hafifif hafif salla istersen hafta sonu gezmedeydik ben hep öyle uyyyuttum uyumuyodu..
cnm çok normal alması baksana dikkat çekiyo yaptıklarıyla bi şekilde izlettiriyo kendisinicanım onun bebişi çıkınca rahat edenlerden boşver acıma. seneler önce ilk oğlunun bir ayakkabısının 300 lira olduğunu duyunca delirmiştim de ordan hatırlıyorum.
aaa nasıl bişeyolmuyo yaa.. ben 60 c de yıkıyorum açık renklileri renkliler açık renklileri bozmuyormu..
kızlar korktuğum oldsu hamıleymısıom ıkıncı bebeğıme ınsan ıstemıyor ama eldeb gelen bısey yoke yapalım hayırlısı olsun yavrum çok küçük 8 aylık allah aşukur ben hamıle olunca hayatım hıç degışmıyor ne bulantı ne baska bısey hersey yolunda çok sukur sadece ılk zamanlar bıraz pısıkolojik ytonden moralım bozuldu dıyecek bısey yok ne yapalım yıne doğum korkusunu nasıl atlatacağım yaaaaaaaa
Tülaycım bende başta rondo kullanmıyordum süzgeç kullanıyordum etler girince işin içine rondoya devam ettin , benim ki tane bişey kaçtımı boğazına öğürüyor ve kendini kusturuyor öyle böyle değil fışkırtır derecesinde kusuyor o yüzden çorbasını yedirirken elimle de başka şeyler veriyorum ama gün içinde nasıl emin değilim sadece akşamları muhalklebisini kayınvalidem yedirirken gördüm muzu çatalla ezip muhallebisine koyuyor cevizde eziyor içine o zmaan pütürlü oluyor onuda yiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?