2009 Eylül Anneleri

valla yaa nefes al varr püüüffff çocuk sıkıştıı huuuu....:mymeka:
tülaycım kolunda hafifif hafif salla istersen hafta sonu gezmedeydik ben hep öyle uyyyuttum uyumuyodu..
yok öle hayatta uyumaz , oyun oynuyo o pozisyonda

canım onun bebişi çıkınca rahat edenlerden boşver acıma. seneler önce ilk oğlunun bir ayakkabısının 300 lira olduğunu duyunca delirmiştim de ordan hatırlıyorum.
cnm çok normal alması baksana dikkat çekiyo yaptıklarıyla bi şekilde izlettiriyo kendisini
ama hamişken bunları yapması ..tuhafffffffffff

kızlar korktuğum oldsu hamıleymısıom ıkıncı bebeğıme ınsan ıstemıyor ama eldeb gelen bısey yoke yapalım hayırlısı olsun yavrum çok küçük 8 aylık allah aşukur ben hamıle olunca hayatım hıç degışmıyor ne bulantı ne baska bısey hersey yolunda çok sukur sadece ılk zamanlar bıraz pısıkolojik ytonden moralım bozuldu dıyecek bısey yok ne yapalım yıne doğum korkusunu nasıl atlatacağım yaaaaaaaa

Ben dün dolma yapmıştım efeye özel yememiş , sanırım alışkanlıklarını kolay kolay unutmayacak ya da ben evdeyken deneyeceğim ,taze fasulye nasıl verilir onu çözemediim onuda yapıp çatalla ezmek mi lazım acaba ben hala çorbalarını rondodan geçiriyorum kaşıkta pütürlü şeyi sevmiyor elde verdiğimi yiyor çiğneye çiğneye , mercimek , bulgur , prinç koyuyorum çorbalarına prinçleri biraz taneli bırakıyorum alışsın diye .
Çamaşırlara gelince ben en kısa programda yıkıyorum( 30 veya 40 derece ) günlük çıkartıyoruz her kıyafeti fazla kirlenmiyor hala ayrı yıkıyorum büyük ihtimalle de 1 yaşına kadar ayrı yıkarım zor olmuyor benim için .

cangema hayirli olsun
iki kardes beraber buyurler iste artik stres sıkıntı yapma
her iste bir hayir vardir
dogum korkusu niye yasiyorsun
sen normal mi dogurmustun?

eger bu kadar cok korkutuyorsa seni o zaman planli sezeryan ol cunku bu kadar korku ve stres hem sana hem bebege zarar verir

yasemin cim ben geçen taze fasulye verdim çatalla ezerek ama tadımlık
başka mamasının yanında ben 2 haftadır blendır rondo kullanmamaya çalışıyorum
ama tane gelince öğürüyo ama genelde çatalla ezip vermeye çalışıyom
su ile takviye ederek yediriyom sırf alışsın dieee

ama anlıyorum daha dişide yok acıyo damakları yavrumun

Hamilelik konusu yine gündemde sanırım ben eşimden ciddi bir veto yedim kesinlikle istemiyor ikinciyi (( Ben de kaza olursa kesinlikle aldırmam dedim bakalım hakkımızda hayırlısı , eskiden arada 5 / 6 yaş olsun diyordum şimdi 3 sene falan iyi gibi geliyor ama eşim istemiyor ((( Hamile olan arkadaşlar üzülmeytin ne güzel ikiz gibi büyüyecek hele de evdeyseniz süper bir şey hayırlısı olsun .

hayırlı olsun ilersini düşün arkadaş gibi olurlar mutlaka zordur ama allah nasip ettiyse yapacak bişi yok

cengame hayırlı olsun canım.. zor olur ama büyüyolar hızla.. ilerde rahat edersin..
ebru allah aşkınahiç canın kurufasulye çekmiyo mu?

ama 40 derece temizlemiyorki ve mikrobuplarınıda öldürmüyormuş onun için açık renkileri 60 da yıkıyorum hüsniyecim renklileri zaten elimde yıkıyorum ılık suda..
ebrucum tahıl yemeyipte napalım canım etin kilosu 35 tl iken.. anca haftada 1 et 1 kere tavuk balık yiyoduk oda bitti artık ama ben nohut mercimek kurufasulyesiz hayat düşünemiyorum yaa..
kuzumda alışsın tahıla zaten ben ara ara veriyorumm..

taze fasulye bende verdim geçen hafta küçük küçük doğrayıp ezdim ..z aten ben artık hiç rondo ve süzgeç kullanmıyom artık.. söylene söylene yiyo.. ama çok komik oluyo..

valla doyuyoruz meryemcim
sabah kahvaltimiz tereyagda iki yumurta bol salata(roka marul salatalık domates maydanoz)
zeytin cay -- ekmek peynir bal felan yok
oglen ve aksam et- etli yemek - balik ve yine bol salata
bazen yaninda zeytinyagli bir cesit yemek
ama yine ekmek pilav makarna patates baklagil yok
aksam yemeginden sonra da meyva

bu sekilde besleniyoruz
tabi ben bu kadar kati degilim arada tatli kaciriyorum ama esim hic yemiyor tatli
oglen sirkette de bazen patates baklagil yiyorum

Tülaycım bende başta rondo kullanmıyordum süzgeç kullanıyordum etler girince işin içine rondoya devam ettin , benim ki tane bişey kaçtımı boğazına öğürüyor ve kendini kusturuyor öyle böyle değil fışkırtır derecesinde kusuyor o yüzden çorbasını yedirirken elimle de başka şeyler veriyorum ama gün içinde nasıl emin değilim sadece akşamları muhalklebisini kayınvalidem yedirirken gördüm muzu çatalla ezip muhallebisine koyuyor cevizde eziyor içine o zmaan pütürlü oluyor onuda yiyor .

ali de artik taneli yiyor baligi direk parcalayip veriyoruz sebzelerini de yaninda catalla ezip veriyoruz cigniyor guzel guzel
ama bazen yine blendirdan geciriyorum disarda yedirceksem kolay olsun diye
tabi tamamen cekmiyorum yine taneli birrakiyorum blendirda da

valla canim bazen istiyor ama yemedikce evde de yemedikce yavas yavas aklina gelmemeye basliyor
bi tek pirinci dolmanin icindeyse yiyoruz o kadar

valla aysecim cok haklisin
bizimde tum paramiz mutfaga gidiyor para dayanmiyor ama elimden bisey gelmiyor bu sekilde yasicaz artik sanirim

cnm bnm oğlumda aynı ağız dolusu kusuyo hatta
bi önceki öğün bile dışarı çıkıyo bu yüzden bazen
boşver çek blendırdan ver diom ama
çok acı çekiyo kusarken yavrum ama
yine onun iyiliği için sonuçta alışması için...

ebru valla disiplininize hayranııımmmm
hele eşinin maaşallah hiç mi canı çekmez insanın vıyyy yazık adama yaaa

ayy yok canım bende çok etçilim ama pilavsız, fasulyesiz yaşayamam sanırım..valla bravo size... nasıl dirayetlisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…