2009 Eylül Anneleri

ben hiç blander kullanmadım bu yuzden su an elıne ne versem ısırarak yıyor. bazen buyuk ısırıncas öğürüyo falan ama çok gerekmedıkce mudahale ertmıyorum. kendını topluyo

aman ben çok sallamıyorum önünde sonunca yiyecek her şeyi ,katı gıda yemeyen çiğnemeyen insan evladı yok herkez yiyor ama eşim bana panik yaptırıyor verme öğürüyor verme kusacak diye diye .

kizlar kizimin atesi 3 gundur gecmiyor fitil veriyorum iniyor tekrar cikiyor 39 u buluyor diten olabilirmi olsada bukdar uzun surermi ?

diş okadar ates yapmazmıs bızımde oldu. 3 gunden sonra gectı. gecınce vucudu doktu. kızamıkcıktı. 6. hastalık yada kızamıkcık olabılıyor bu durumda. 3. gun ateslerın genelı gecermıs. ınsallah sızınde gcer. gecmıs olsun

sonradan değiebıldıysenız maşallah ebru. çünkü ben değişemem mumkun değil yaa ekmek yemeyınce ıcımde kocaman bır baloncuk olusuyor:)

Bu aralar işler çok yoğun bir yandan çizim yapıyorum bir yandan buraya bakıyorum ,ekşam en erken 8 de görüyyorum oğlumu dün patron cumarteside gelelim ofisi toplayalım dedi sinir oldum ben evi toplamıyorum efeyle vakit geçiricem diye ,süt iznimde yalan oldu çok buhranlıyım ,ama çıkamıyorumda kafam çok karışık depresifim yani .

kızamık değil canım kızamıkcık. merak etme onemlı bişey değil tum sıkıntısı ates zaten onuda gecırıyorsunuz

bende yeni yaptım kahvaltımı yataklar dışarı atmıştım alayım evi toplayayımm fırını çekip silmem lazım..( oğlumu dışarı çıkarayım azcık... öptük herkesi geliriz yine..

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar test yaptım negatif..yani iki gün geçti daha ama kızımda günüm gelmeden yapmıştım silik çizgi çıkmıştı bunda bembeyaz sadece tek çizgi çıktı..bir daha yapmama gerek yok dimi

selamlarr

cengama hayırlısı olsun ikiz gibi büyürler inş.

didem iyi gözün aydın cnm.. tabii senin günü gününeymiş adetin o yüzden muhtemelen test dogrudur benim ztn düzensiz oldugu için sürekli test yaaprdım emin olamazdım .. ben hala adetde olmadım doğumdan sonra ..

bende iş güç yaptım yemek yaptım bi banyoya gircem oğlum uyudu bi bakim dedim napıyosunuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…