2009 Eylül Anneleri

merhaba kızlr
esım hastalndı kc gundr onla ugrasmktan bı gıremedım.hepınızın ılk anneler gununu kutluyorum.gec kldı ama ıdare edın..bnım anneler gunu hedıyem oglumun agzından yazılmıs bır mektuptu.en anlmlı hedıyeydı bnım ıcın.
ebrucum sana özelden msj attım cnım.cok teskkur ederım.

selam kizlar
nasilsiniz
bebeler nasil
ahamda bir nhamile dahami var topikdeeeeee ne guzellllllllllllllllllllopuyorumnanaktan
kizlar gulayin yardima muhtac aileden bahsetmisde ya hani acaba o bebek asilarini oldumu o aklima geldi yaaaaaaaaa

Herkese tünaydınnn nasılsınız?
Tüm hasta olan bebişlere Allah,tan acil şifalar dilerim...Ebeveynlerine de sabır...
Konu yemekten açılmış benim kızımında dişleri yok halen çıkamadı gitti küçük parçalar verdiğimde alıyor bir güzel çiğniyor damakları ile sonra püskürtüyor yani halen yutma kısmına gelemedik artık alışkanlık yaptı göğüs uçlarımıda ilk aldığında ısırıyor o an ölüceğimi sanıyorum artık korkarak ağzına veriorum((

Bu arada Ebrucum tahıl bebeğe arada da olsa verin Allah korusun gut hastalığı var biliyorsun kırmızı et aşırı tüketiminde oluşuyor...eşini azda olsa dinleme çok karışıyor size o henüz bebek kıyamam ya...iyice araştırsın kendiside görür...
ben bebeğime bulgur pirinç tel şehriye her gün deiştiriyorum... bir parmak büyüklüğünde et kıyma olarak ...sebze olarakta bal kabağı ,t fasulye,normal kabak,kereviz(zamanı geçtı bir haftaya kadar veriyordum)havuç semiz otu,enginar vs karışık yapıyorum enz dört sebze oluyor öyle karıştırıp hepsini veriyorum ...
yiyormu diye sorucaksınız 5 kaşık en fazla 10 kaşık((

benimki de diş dolayısıyla hiç birşey yemiyordu...şu son günlerde artık normale dönmeye başladı..yumurta ve peyniri minik ekmek parçalarına koyup veriyorum ağzınde çevirip yutabiliyor..bazen midesini bulandırıyor ama tekrar yutuyor...artık yavaş yavaş alıştırmaya başladım..hiç blender de kullanmadım...

benımde fazla et tüketiminde tek korkum gut hastalığı zaten..

Allah korusun bebeklerimizi...Bizleride korusun ki sahipsiz kalmasın bebeklerimiz...Aminnnn...
bu arada haftaya kayınvalidem geliyor:)))stresten bir giriştim ev işlerine her yer pırıl pırıl oldu 2 saatde bitirdim:)ama bende bittim hafta sonu elden geçirmiştim aslında ama bu haberden sonra motive oldum daha bir temizledim yorgunluktan stres kalmadıDD
kızımda babasında ama arada emzir altını değiştir derken kendimi buraya attım:)))

herkese merhabalar,
öncelikle diş çıkaran bebişlerimize inşallah ağrısız ateşsiz inci gibi dişler dilerim,

hafta sonu izmite gittik otobüsle, ilk bir saatten sonra elif çıldırdı, uyku bunalttı, tabi kucakta ve gezerek uyumaya alışık olduğu için, gece otobüste zor oldu, bir ara uykuya daldı yarım saat sonra tekrar ağlamaya başladı, yavrum çok ağladı, bu bizim ilk yolculuğumuzdu, dönüşümüzde aynısı oldu , bu sefer gündüz bindik otobüse, yine ilk 1 saat ses yok, sonra yine otobüsü yıktı, yaz tatilinde eşimin memleketine gideceğiz samsun 8 saat, şimdiden korkusu düştü, 4 saatte yolculuk edemeyen biz 8 saat otoüste ne yapacağım bilmiyorum, sizlerde okadar uzun yolculuğa çıktığınız ama hiçbirinizde galiba böyle sorun olmamıştı,

bircanim 8ayiniz kutlu olsun meryem seninde .
yaaaaaa kizlar gece cok kotu ruya gordum aglayark uyandim daha dogrusu esim uyandirdiiii
anne babanin gorecegi en kotu ruyadir yani allah kimseyi yavrusuyla sinamasinnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bebek hazırlığı yaparken süt sağma makinesi almaya gerek varmı sizce..lazım oluyormu...belki bebeğim emer acaba bebek emmezse ozamanmı almalıyım......siz neyaptınız acaba bukonuda...

mopsy evdesin sanırım .çalışmıyosun , çalışıyosan mutlka lazım olcak da evdeysen eğer yine lazım olabiliyo . mesela ben ev hanımıyım şükür bebeğim emdi ama bi süreç yaşadım göğsüm yara oldu 1,5 2 ay emzirmedim sağdım verdim makinayı bi arkadaşımdan almıştım ödünç. onun haricinde sağma makinam yoktu ama ilk zamanlarda çok süt oluyo fazla fazla oluyo onuda sağıp ddondurucuya atmak çok iyi olur ben yapamadım elimle sağdım ve zorlandım ayrıca ek gıdaya geçincede sütüne karıştırıp bişeyler yediriyosun bunuda yapamadım makinam olmadıgı için. ama hala emiyo şükür

sudecim çok teşekkürler..gerçekten difrize atma fikride çok güzel..ek gıdalara falan karıştırmak falan gerçekten iyi fikir..ozaman önemli gerçekten..
ben çalışıyorum ama kendi işimiz olduğundan işe pek geleceğimi sanmıyorum bebişime kavuşunca..teşekkürler tekrar

bide difrıze nasıl atıyorsunuz??difrizden çıkarınca donmuş olan sütü nasıl eritiyprsunuz???kendi kendinemi ısıtarakmı?

aslında mutlaka lazım olacağı bi dönem yaşıcaksın buna eminim karar senin inş. hayırlsıyla kucağına alırsın bebişi kaç aylık ?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…