kızlar bebek hazırlığı yaparken süt sağma makinesi almaya gerek varmı sizce..lazım oluyormu...belki bebeğim emer acaba bebek emmezse ozamanmı almalıyım......siz neyaptınız acaba bukonuda...
kızlar bebek hazırlığı yaparken süt sağma makinesi almaya gerek varmı sizce..lazım oluyormu...belki bebeğim emer acaba bebek emmezse ozamanmı almalıyım......siz neyaptınız acaba bukonuda...
5848BL hayırlara yoralım inş. rüyaların tersi çıkarmış r
uyuyo cnm huysuz ama şükür tuba cım dişlerden sanırım
prensesim nasıl bakalım büyümüştür yaaaaa
aman nasılda hızlı büyüyorlar demi yaaaaa
evt o keremlerden lasinoh muydu adı bi arkadaşım da aynen tavsiye etti canım sende söylüyorsun şimdi. 1ay önceden sürerim kesin .....Canım bende süt sağma makinası aldım ama elimde kaldı evdeysen pek yararlı olmuyor çalışıyor isen faydası var sağıp bırakabilirsin...
ama ilk 2 ay boyunca göğüs uçlarımdan çok çektim o yüzden son bir ay kala doğuma göğüs uçlarını hazırla krem vs var sanırım kimse beni uyarmamıştı maaesef ağlayarak emzirdim göğüs ucu için olan slikondan tut en pahallı kremler bile işe yaramadı süt sağma makinasını da o anlarda denemiştim göğüs ucumu daha çok acıttı...yinede herkeste farklı olabilir bende böyle olmuştu paylaşmak istedim...
bende lazım olursda alırım demiştim bayrama denk geldıgınde gögüslerim catladı okadar çok doldukı ve çocuk sertlıkten ememedi elle sagmak çok zor oldu. gec aldım ben malesef. benım düşüncem almanda fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?