tuba ya katılıyorum valla doğumdan beri tek lüksüm kahve içmek
duş yapmak tı koştura koştura yapıyom ya oğlan uyurken
ayyy oğlumda yerde oturuyo oyun oynuyo kendi kendine bi ara dönem vardı tam oturamazken geçti çok şükür şimdi çok sağlıklı oturuyo maaşallah bebelere yaaa
ama şurda taş çatlasa 1 ay belki daha az rahatız sıralamya başlıcaklar sonra yürümeye sonra hep paçamızda olcekler heheeeeeeeee
aynen tülaycım...ben duşu bile eşim evdeyken alabiliyorum..çoğu zaman duşum yarım kalmıştır eymen sayesinde..uykusu kısa ...
hala tek başına oturamıyor benim kuzu...
almakta fayda var..bende alayım o makineyi heran lazım olabilir...dediğin gibi bi dışarıya çıkarsam falan bırakırım sütümü...mopsy, bence sut sagma makinasi al
cunku evde olsan bile allah korusun insallah basina gelmezde mesela bebek ememiyor ya da memeyi reddediyor o zaman sagip vermen gerekiyor. ya da disari cikmak bi nefes almak istesen sagip sut birakirsin baska biri sen yokken bebegine verir. ya da ise baslayacaksan sutu depolamak gerekiyor ki sen calisirken bebegine versinler
birde sut her zaman ayni coklukta olmuyr bi azaliyor bi cogaliyor azaldigi zamanlarda bebegine yetmezse onceden sagip depoladigin sutlerden verebilirsin ben arada yapmistim
sutude sut posetlerine koyup direk difrize atiyorsun 6 ay orda bozulmadan kalabiliyor. eritmek icinde sutu cikarip ilik su altinda tutarak cozdurup ilitiyorsun. eritip isittiktan sonra 1 saat icinde tuketmen gerekiyor
gogus ucu icin ise bende dogumdan neredeyse 2 ay once krem surmeye baslamistim catlamasin acimasin diye ama faydasi olmadi
ilk baslkarda cok yara oldu cok acidi ama 1 ay sonunda gecti
eğer calışıyorsan bence elektırıklı.ama calısmıyorsan manuel olan işini görür bence. sana tavsıyemö ben 2. cocugu yaparsam sutunun bol oldugu zaman bol bol sağıp buzluga at üşenme.
meryemcim eridikten sonra defgilde isittiktan sonra dedim yanlis mi acaba
dün duş alırken ulan dedım onceden banyoya gırerdım cocugu yenı emzırmıs olsam bıle goguslerım akardı. şimdi sıka sıka cıkarıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?