2009 Eylül Anneleri

eğer calışıyorsan bence elektırıklı.ama calısmıyorsan manuel olan işini görür bence. sana tavsıyemö ben 2. cocugu yaparsam sutunun bol oldugu zaman bol bol sağıp buzluga at üşenme.

tuba ya katılıyorum valla doğumdan beri tek lüksüm kahve içmek
duş yapmak tı koştura koştura yapıyom ya oğlan uyurken
ayyy oğlumda yerde oturuyo oyun oynuyo kendi kendine bi ara dönem vardı tam oturamazken geçti çok şükür şimdi çok sağlıklı oturuyo maaşallah bebelere yaaa

ama şurda taş çatlasa 1 ay belki daha az rahatız sıralamya başlıcaklar sonra yürümeye sonra hep paçamızda olcekler heheeeeeeeee

yok ebrucum erıdıkten sonra 1 saat içinde değil benım bıldıgım. ben cumaları sutumu p.tesı içiyor buzlukta bekletıyorum sabahtan çözülüyor alituna gun içerisibnde tuketıyor sorun olmuyor yanı

ben manuel pompa kullanıyorum.lansinohun. bir tanıdığın da medelasını almıştım ama manuel daha kullanışlı geldi bana. fiyatı da 40 lira falandı.çok işimi gördü.
meryem açalım walla o topiği gülüm.
tubacım gözüm görmüyor değil canım gözüm görüp içim darallanıyor şöyle dip temel temizliğe fırsatım olmuyor diye. ha evde olsam çocukla yapabilirmiydim bilemiyorum geçen sabah ali efeyle yalnız kaldık tuvalete zor gittim walla.

aynen tülaycım...ben duşu bile eşim evdeyken alabiliyorum..çoğu zaman duşum yarım kalmıştır eymen sayesinde..uykusu kısa ...

hala tek başına oturamıyor benim kuzu...

saolun kızlar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın.
tulay ya sıralıcaklar yurucekler o zaman napıcaz bılmıorum ben sımıden kendımı ck yorgunhıssedıorum.yetısemıorum evın ısı eymenın yıyeceklerı bıraz hava alsın derken gun bıtıo.oyy oyy..
ben rahatlıcam dıe dusunurken sanırım bzı daha yorgun gunler beklıorkaydirigubbakcemile3

aynen tülaycım...ben duşu bile eşim evdeyken alabiliyorum..çoğu zaman duşum yarım kalmıştır eymen sayesinde..uykusu kısa ...

hala tek başına oturamıyor benim kuzu...

kıyamam esincim sana
halil ibrahim in gündüz uykusu 2 defa yatıyo
3 defadan düşünce süresi uzadı biraz bayağıı uzun geliyo bana hatta
önceden 45 dk 3 defa uyurdu şimdi 1,5 saat olmak üzere 2 defa uyuyo
bi daha değişmez inş.

almakta fayda var..bende alayım o makineyi heran lazım olabilir...dediğin gibi bi dışarıya çıkarsam falan bırakırım sütümü...
verdiğin bilgiler çok iyi oldu benim için ....sağol canım
eğer calışıyorsan bence elektırıklı.ama calısmıyorsan manuel olan işini görür bence. sana tavsıyemö ben 2. cocugu yaparsam sutunun bol oldugu zaman bol bol sağıp buzluga at üşenme.

makineyi almışken difrizede atarım ..ya bizim bir akrabamız 2 yaşınada çocuğuna zor bıraktırdı sütü...demek 2 sene boyunca süttü gelmişş...ilgi alanıma girmediği için normal gelmişti bana..

benım pompam elektrıklı medelaydı son derece mmenundum.ama bılsetydım ıkı baslıklı olanı alırdım cunku bır memeyı sagarken otekınden hazır sut gelıo o zaman ona ayıracagım sure yarıya ınerdı.bebedor almıstım manuel kullanamadım hıc.elektrıklıyı tavsıye derım ama.

dün duş alırken ulan dedım onceden banyoya gırerdım cocugu yenı emzırmıs olsam bıle goguslerım akardı. şimdi sıka sıka cıkarıyorum:)

ay sağolun kızlar allah razı olsun..şimdilik bana müsade...bide buhar makinesini sorayım..oda şartmı????

elacım aynennn dışarı çıkmak ta zorlaşıyo havalar ısındıkça ama
insanlara böle böle alışıyo oğlum
akşam 5 ten sonra parka götürüyom
salıncaktaki sallananları,oyun oynayan çocukları gördükçe nasıl seviniyoo
o da katılmak istiyo sanki
oğlum için gidiyom valla yoksa giyinmek çanta hazırlamak öldürüo benide
ama diğer türlü kös bi çocuk olcek evde yanlız ve de bana çok düşüo bu sefer
inan babasında ken bile bana atılıyodu bi ara
insanlarla geçinemeyen mızmız bi çocuk olmasın die tek uğraşım

buhar makınası sart değil ama kışın olması ıyı oluyor. ben aldım kalorıferler yanınca bızımkının hemen burnu tıkandı buhar makınası rahatlattı

dün duş alırken ulan dedım onceden banyoya gırerdım cocugu yenı emzırmıs olsam bıle goguslerım akardı. şimdi sıka sıka cıkarıyorum:)

cnm eskiden süt göğüste birikiyodu artık emildikçe geliyo süt bu bebeğin gelişiyle ilgili
daha minikken Rabbim sütü hazır ediyo bebişe zaten minik yorulmasın die ama şimdi büyüdüler ve tek yaptıkları antraman olan emmeyle nasıl bir mucize değilmi? güçleri yerinde emerek getiriyolar sütü artık

tülay gerçekten çıkarmak çok fark ediyor. 1 haftadır ali efe daha sosyalleşti sanki. işe getirdikçe. avm ye gidince daha rahatım artık mesela. etrafı seyrediyo.

haklısın tulay
esım anneler gununde eymenın agzından bı mektup yazmıs bana.bı yerınde "hayatını ona adadıgın için "dıodu dusundum de gercekten,kendım ıcın deıl once onun ıcın hersey onun ıcın artık.o yuzden varsın yorulalım napalım.bır kac kaz ayagı ılerde evlatların hatırası olarak bıze de yakısabılır dımı ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…