kıyamam esincim sana
halil ibrahim in gündüz uykusu 2 defa yatıyo
3 defadan düşünce süresi uzadı biraz bayağıı uzun geliyo bana hatta
önceden 45 dk 3 defa uyurdu şimdi 1,5 saat olmak üzere 2 defa uyuyo
bi daha değişmez inş.
dün duş alırken ulan dedım onceden banyoya gırerdım cocugu yenı emzırmıs olsam bıle goguslerım akardı. şimdi sıka sıka cıkarıyorum:)
demet çim 3 yada 3,5 saatte bir nadiren 4 saatide bulabiliyo ek gıda
arada canı isteyince emiyor sizin nasıl?
hayirlisi canim ne diyelim saglikla kucagina alirsin insallah.kolay degil ama zamanla hersey.kızlar korktuğum oldsu hamıleymısıom ıkıncı bebeğıme ınsan ıstemıyor ama eldeb gelen bısey yoke yapalım hayırlısı olsun yavrum çok küçük 8 aylık allah aşukur ben hamıle olunca hayatım hıç degışmıyor ne bulantı ne baska bısey hersey yolunda çok sukur sadece ılk zamanlar bıraz pısıkolojik ytonden moralım bozuldu dıyecek bısey yok ne yapalım yıne doğum korkusunu nasıl atlatacağım yaaaaaaaa
.baharcım saol canımcım:)
tulaycım esım yıne zehırlendı canım ya.noldu buadama anlamıorum 2 oldu 15 gunde bu.burda otelde mantar yemıs o da zehırlemış.yıne hastanelerdeydık falan da falan.yeni yenı toparlıo.o kadar zayıfladı ki.bır de dun hava guneslıydı kendım kısa kolluyla cıktım ıyı geldı dıe ymene de uzun kollu bı sweat gıydrdım ıcındekının ustune ama usumesı ımkansız cok sıcaktı.nolduysa o zaman mı usudu anlamadım.bugun nasıl burnu akıo su gıbı.tıkanıo bazen.ama akması ıyı dıorum.200ml ıhlamur ıctı sabahtandır.kıvı yedırdım.portakal suyu ıcırdım.tavuk suyuna corba yaptım yemedı.bıberona doldurup uykusunda dayadım ıcırdım.umarım bır an once toparlanır.bana da bısey olmasın artık yoksa kım bakar bıze..
demet çim 3 yada 3,5 saatte bir nadiren 4 saatide bulabiliyo ek gıda
arada canı isteyince emiyor sizin nasıl?
selam kızlar,
bizim..
8.30 kahvaltı
11 meyve
14 öğle yemeği
17 yoğurt
20 akşam yemeği
arada bir kere biberondan anne sütü ve gece anne sütü
şeklinde..
KIZLAR cvp icin cok sagolun erdenay 4 saat dolmadan bisey yemiyor erdenay emmiyor,aradada sabah kavalti oglen meyve aksamda corbayemekl yiyor ama hep emmiyor6-7kez
endişelenme bence..ne kadar yediğiyle de alakası vardır..bizimki toplasan 5-10 kaşık yiyor..öyle öğün yazdığıma bakma
ii akşamlar baharcım Allah kolaylık versin
bende hazırlıyım oğlanı yürüyüşe çıkarız yarım saate kadar
herkese hayırlı akşamlarrrrr
bu arada teyzemin oğlunun ikiz bebekleri dünyaya gelmiş şimdi aradılar
izmir de oturuyolar 2 bebiş ne güsellllll Allah sabır ve kolaylıklar versin
Merhaba kızlar. Geçmişe bakamadım çünkü Doruk tan fırsat bulup ancak girebildim. Nihayet üst dişlerimiz patladı. Gece uykularımız birazcık düzeldi çünkü köpek dişlerimizde şiş. Kızlar Doruk gündüzleri beni emmeyi tamamen bıraktı sadece yatarken ve gece emiyor. Sırf bu yüzden bu saatten sonra pompa aldım. Sütümü sağıp muhallebi yapıorum yada kahvaltısına ekliorum. Bu memeyi bırakacağı anlamına mı geliyo??? Gündüz memeyi görünce cığlık cığlığa. Hep zor emen bir bebekti ama aç kalınca el mahkum emiyordu birazcık şimdi o da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?