2009 Eylül Anneleri

demet çim 3 yada 3,5 saatte bir nadiren 4 saatide bulabiliyo ek gıda
arada canı isteyince emiyor sizin nasıl?

inş. canım değişmez...benimkinin en uzun uykusu 1 saat..sese çok duyarlı bir çocuk...en ufak fısıltı bile uyandırıyor onu..halbuki ben sessizliğe alıştırmadım onu..

dün duş alırken ulan dedım onceden banyoya gırerdım cocugu yenı emzırmıs olsam bıle goguslerım akardı. şimdi sıka sıka cıkarıyorum:)

canım bildiğim kadarıyla sütümüz azalmadı..artık bebişler büyüdüğü için gelen sütü hemen emerek çekiyorlar ve arkasından geliyor..eskisine nazaranda daha koyu ve kaliteli süt müş..

canım bende senin gibi 3 saatte bir ek gıda ama isterse de arada emziriyorum...şu sıralar eymen sürekli emmek istiyor...

ali efe nin bir yeme düzeni yok malesef. sabah kahvaltısı sonrası devam sütü ya da benim sütüm sonra öğlen çorbası ya da yemek canı ne isterse sonra yine süt arada sonra meyve ya da yoğurdu ya da canı ne çekerse :) akşam yine aynı ama saat olarak bişey belirleyemedik malesef...

Yok canım benım suıtum azaaldı onceden bı gogsumden 130 cc cıkardı sımdı ıkısınden 90 cıksa mutlu oluyorum

hayirlisi canim ne diyelim saglikla kucagina alirsin insallah.kolay degil ama zamanla hersey.

.

ayyy canim benimmmm cok gecmis olsun.bu ikinci dimi bide tavuktandi.hayret bisey ya
havalar sicak dedigin gibi bende tshirtle cikardim buradaki hatunlar sortlara basladi icaktan bunaltmakta istemiyom ama yalinayak bebeler arabalarinda.hemen etkileniyor bizimkiler.s

selam kızlar,

bizim..
8.30 kahvaltı
11 meyve
14 öğle yemeği
17 yoğurt
20 akşam yemeği

arada bir kere biberondan anne sütü ve gece anne sütü

şeklinde..

selam kızlar,

bizim..
8.30 kahvaltı
11 meyve
14 öğle yemeği
17 yoğurt
20 akşam yemeği

arada bir kere biberondan anne sütü ve gece anne sütü

şeklinde..

KIZLAR cvp icin cok sagolun erdenay 4 saat dolmadan bisey yemiyor erdenay emmiyor,aradada sabah kavalti oglen meyve aksamda corbayemekl yiyor ama hep emmiyor6-7kez

ben yavaştan kaçar... işleri toparliim. eve gidip yemek yapcam çamaşır sercem serili olanları toplıcam diğerlerini makineye atcam ütü yapcam bulaşıkları yerleştircem oğlumun çorbasını yapcam ortalığı derlicem toplıcam.... ben de yaziim azcık yahu kendimi pek bi tembel hiseettim böğün :)))
Allaha emanet olunuz...

ii akşamlar baharcım Allah kolaylık versin
bende hazırlıyım oğlanı yürüyüşe çıkarız yarım saate kadar
herkese hayırlı akşamlarrrrr

bu arada teyzemin oğlunun ikiz bebekleri dünyaya gelmiş şimdi aradılar
izmir de oturuyolar 2 bebiş ne güsellllll Allah sabır ve kolaylıklar versin

selamssss

ayy bahar ne alemsinn :)) yazmak kadar kolay olsa iş güç yapmak keşkec.. bekarken ev işi yapmaya çok üşenirdim bi parmağımı tık yapsam bütün işşler olsa diye düşünürdüm :)))) Allah kolaylık versinn

tülay ne gzl ya her akşam çıkarıyosun oğlunu bravo .bütün kışın acısını çıkarıyosun dimi en güzeli

ne güzel canım, demek oğluşunla yürüyüşe çıkıyorsun..bu saatler benim yemek yapma saatim öbür oğlum okuldan geliyor, o yüzden akşamları çıkamıyorum fazla..ikiz bebek güzel ama bir o kadar da zor olur..Allah kolaylık ve sabır versin..bebişlerin de bahtı açık olsun...

Merhaba kızlar. Geçmişe bakamadım çünkü Doruk tan fırsat bulup ancak girebildim. Nihayet üst dişlerimiz patladı. Gece uykularımız birazcık düzeldi çünkü köpek dişlerimizde şiş. Kızlar Doruk gündüzleri beni emmeyi tamamen bıraktı sadece yatarken ve gece emiyor. Sırf bu yüzden bu saatten sonra pompa aldım. Sütümü sağıp muhallebi yapıorum yada kahvaltısına ekliorum. Bu memeyi bırakacağı anlamına mı geliyo??? Gündüz memeyi görünce cığlık cığlığa. Hep zor emen bir bebekti ama aç kalınca el mahkum emiyordu birazcık şimdi o da yok.

gunaydinnnnnnnnnnnnn KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla ozlemcim bence gece yatarken ve gece uykusunda emiyorsa birakmis olmaz.en azindan vaktini o ayarlamis demek ki diyorum ben.yavrum ya izmirde zorla hazir mama yaptirmistik sana yer yer diye.basinda 5 kaynana ayyy ama yemisti kis.

gunaydin tizlaaar.gecmisi okudum yine faydali yazismalar olmusta tek tek alinti yapamiiicin.sadece bahara dicem var gulduruyon beni sagolasin kizim alemsin yaa su konusmalarin yok mu delu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…