2009 Eylül Anneleri

valla ozlemcim bence gece yatarken ve gece uykusunda emiyorsa birakmis olmaz.en azindan vaktini o ayarlamis demek ki diyorum ben.yavrum ya izmirde zorla hazir mama yaptirmistik sana yer yer diye.basinda 5 kaynana ayyy ama yemisti kis.

evet ya hepimiz başında çocuğun yedirmiştik dır dır yapıp

he bide demete cevap yaziyim.
canim bizimkide 3-3,5-4-5 saatte bir bazen degisiyor ya yemesi.meyve cok sevmiyor az yiyor.ciciekmekli yogurt seviyor.zeytinyagida ekliyorum icine karistirirken.
bazen bi bakiyorsun hic kasik istemiyor oraya buraya dokuyor aptamil iciyor.emme dersen yudum yudumdur yani doyurmak imkansiz sanirim bazen cila o.

günaydınlar herkese
ebru hayırlısı olsun nice güzel aylara , senelere
2 gün sonrada biz 8 aylık olucaz inş..:)

Günaydın hanımlar :) Umarım her şey yolunda gider ve çabucak geçip gider ... Bu arada Ebrucum hayırlı olsun alişin 8. ayı 80 lerinide görür inşallah kuzucuğun .

ebrucum nice aylara saglikla insallah.
biz 8,5 aylik olduk anacim topigin dayisi elanin eymen,abisi bizimki galiba:) degil mi yegen:))))))

Benim eskiden 3 saatte bir 150 cc çıkardı , şimdi ancak 40 falan çıkıyor bende sık sık sağmıyorum , neredeyse 5 aydır full sağaıyorum artık sıkıldım ne yalan söyleyeyim, Efe de gece emiyor bir kere ama süt falan çıkıyor mu hiç anlamıyorum gluk gluk diye ses gelmiyor

tesekkurler kizlar
evet zaman su gibi akip geciyor doyamiyorum bu hallerine
her gunu bu gunler bir daha gelmicek diye kiymetini bilerek gecirmeye calisiyorum elimden geldigince
tabi hatira kalsin diye bol bol fotograf ve video cekerek :)

cumartesi gunku bulusma ne durumda gorusuyor muyuz

günaydın engüzel anneler.. biraz canım sıkıldı oğlum 50 günde 300 gr almış çok az yaa...hareketlendide iyice artık hiç almazmı yaa.. neyse sağlıklı olsunda ..(
okadar çok ütüm varki kuzu uyusunda hepsini bitireyim remen koltuğun üstü ütü dolu...(
kuzuma ne pişirsemki bugünn:)?? sizler ne yapcaksınız..
ayfercim bizimkide meyveyi pek sevmiyo bende elimle koparıp veriyom artık..
biberon yok biberona alışsaydı herşeyi veriri içirirdim diyorum şimi kırk nazla...suluğundan sadece suyunu içiyo
içine bişey koysam asla içmiyo((

yasemincim bizim alinin de ne zaman emecegi belli olmuyor
difriz sagdigim sutlerle dolu ziyan olcaklar diye uzuluyorum
aksam yatarken ve gece 1 kez mutlaka emiyor
gunduz de hic belli olmuyor
gecen gun sabah ise gitmeden once boyle uzerime atlayip gomlegimi emdi denedim hemen emmeye basladi sipa
dun oglen emdi yani cani ne zaman isterse
ben sadece o emdiktwen sonra kalan sutu sagiyorum kahvaltisina meyvasina eklemek icin ama onun haricinde ozel sut sagmiyorum artik

bulusmada istanbulda olsam muhakkak gelirdim ama yine buradayim kismet iste.

bu arada bizimkinin altini degistirmek giydirmek uzun zaman aliyor cunku donuyor masallah emeklemeye calisiyor oturuyor falan sizdede var mi hareketlilikten bu durum?

aysecim dert etme bu ay almaz bir sonraki ay alir bu kilo mevzusu da hic belli olmuyor
ali de 20 gunde 550 gram almisti bende ooo iyi alacak ek gidadan dedim sonra yavasladi
yani bi alir bi almaz kendini uzdugune degmez
senin kuzun emekliyor da zaten hele yurumeye baslasinlar belki de bazi aylari hic almadan gecirecekler
ayrica kilo almamis olabilir ama boyu uzamistir yani boya gitmistir oyle de olabilyor

biz dun semiz otu havuc kofte verdik
bugun enginar kuzu eti havuc vericez fikir olur belki
ali de kesinlikle bieron almiyor kucukken alistirmamanin etkisi sanirim
suyunu suluktan cok guzel iciyor artik ama biberon sadece dis kasima aparati bizde
ama biberondan icmedigi sutu kasikla cok guzel iciyor artik alisti sende kasikla icirebilirsin belki ya da bardakla
bardakta nedense cok hoslarina gidiyor

canim koparip versem direkt oguruyor.azicik puturtude oluk gibi kusuyor.
bizimki biberonla aptamil ve su disinda zinhar bisey icmiyor.uyku halide olsa anliyor icmiyor .bewnde meyve suyu sikip icine milupa meyveli kasik mamasi koyarak ne yese kardir diyerek yediriyorum.

ayfercim alinin de altini cok zor degistiriyorz artik surekli saga sola donup uzaniyor altini baglayamiyorum duzgun bir de artik alt degistirme yerinde sıkılmaya basladi soymak giyirme alt degistirmek resmen iskence yapiyoruz gibi cocuga bagiriyor kiziyor saga sola atliyor
bizimkinin hic emeklemeye niyeti yok
simdi yatinca yere popoyu havaya dikiyor biz hadi emeklicek galiba derken hooop geri atiyor kendini geri geri ilerliyor yani
bizimki geri vitesten ileri alamadi hala anlayacagin ama o sekil baya bir mesafe katediyor
yurumeye cok hevesli kendi kendine tutunup kalkiyor artik her yerde
tutunarak baya bir ilerliyor da ama ne zaman ayakta durmaya baslar ne zaman yurumeyi dener bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…