2009 Eylül Anneleri

ayşe cim sağlıklı olsun yavrun bence takma kafana
çok hareketlendiler artık
+ çok kg alması taraftarı değilim ben şahsen oğlumun
akşam her saat başı uyandı oğlum yaaaa
gözleri kapalı debelenip duruyo
şu dişler patlamadı gitti yaaa
topikin dedesi de biziz ayfercimmmm

günaydın annişler...

eymen beyi uyuttum...ancak işte...daha ev işlerine başlamadan gireyim dedim...

Nasılsınız...bebişler nasıl....benim oğluşum sürünmüyor yere yatırınca ağlıyor..ağlaya ağlaya arka arka gidiyor...Sabah kahvaltıda küçük küçük ekmek parçacıklarıyla yumurta ve peynir yedirdim..öyle yemeyi seviyor artık..bulamaç yapınca yemiyor...az öncede 90 cc devam sütü içirdim ..sonra emerken uyudu...bu aralar göğsüme düştü..Gece sabaha kadar göğsümde uyuyor...yatmadan önce muhallebi yediriyorum tok tutsun sık sık kalkmasın diye ama nafile ..yine kalkıyor memeyi ağzına alıp uyuyor..ağzından çıkınca da ağlıyor...boshayallersmile

evet ebrucum boya gitmiş sanırım ahhh ahhh keşke zamanında biberon verseydimm yaa memeyi bırakır korkusuyla hiç vermedim sonrada zaten ali gibi dişini kaşıyor..içinde su varsa yere dökümeye bayılıyor..artık gün aşırı yıkıyorum şükür suyu seviyo bu ay sonu havuza girebiliz diye düşünüyorumm inşlh..
bende dün enginar yedirmiştim ..bugünde köfte ve ıspanak yapsamm ii olur..
ayfercim bizimkide öğüre öğüre alıştı.. bizim bi komşumuz var 4 yaşında oğlu var hala katı bişey yiyemiyo yaa çok kötü onun için blendr hiç kullanmıyorum artık..çatalla eziyom azcıkk
dün muzla malta eriğini karıştırdım çok sevdi..
ohh istanbullular kimde buluşuyorsunuz..

ayşe bence artık biberon için vahlanmana gerek yok
neredeyse yaşına girecekler bıraktırma derdimiz olmıcak en azından
halil ibrahimde beceremiyo su içmeyi biberondan ben bardakta vermeye başladım azaz
şu diş sıkıntısı bitse
emziğide bıraktırmak istiyorum
9-10.aya kadar bıraktırmak istiyorum şimdi bile yakışmıyo ağzına hem diş sağlığı için

masallah bak yurume calismalarina baslamis.bizimki one emekliyor fiy fiy eger ben uzagindaysam mudahale edemem diye bi hizlaniyor hop yatagin ucunda.hemen cekiyorum.fisat biliyor uzaktaysam:)giyinme isi aynen anlattigin gibi kiziyor agliyor hep.
dede ver elini opek:)
ay ben sana diyim bugun yarin patlicak o dis.aynini yasadim.caljel sur rahatlar.

canim emzik denesen.

güüünaaaaydııııııııınnnn.
ayşecim ben portakallı pekin ördeği pişirdim tatlım öğlene onu yedircem. pekine git gel zor oluyo hergün ama napalım herşey evlatlarımız için değil mi :)))

ay masallah de ne guzel.
ya 4 yasinda hala pure ayy Allah korusunnn.
ben aventin alistirma biberonunu denedim suluk ayni zamanda eliyle tutabiliyor yandan ama cok akiyor fazla geldi tikaniyor gunah ya.dr.browns biberonla devam.

h.g bahar
pekin ördeğimi
bende bugün manisa kebabı yedirmeyi düşünüyorum
ama karar veremedim acılımı,acısızmı olsun sizceee::)))))))))))))))))))))))))))))

doğru söylüyosun tülaycımda biberonuyla herşeyi içenlere imrenmemek elde değil. biz sulukla içiyoruz suyumuzu bardaktanda içebiliyor..
canım emzik için acele etme istersen çünki emme güdüsü 1,5 yaşına kadar çok yoğun olduğundan yazık bırak emsin kim demiş yakışmıyor diye bence emzikli bebek harika görünüyor.. diş yapısını bozduğunu sanmıyorum sabiha paktuna bırakın emsin diyoo..

ay masallah de ne guzel.
ya 4 yasinda hala pure ayy Allah korusunnn.
ben aventin alistirma biberonunu denedim suluk ayni zamanda eliyle tutabiliyor yandan ama cok akiyor fazla geldi tikaniyor gunah ya.dr.browns biberonla devam.

ya bizimki biberonlu yada sulukla su içmiyor...bardakla az az verince içiyor...:):)

ooo ayni seyi yasadim zamaninda kolay degil.yaninda yatir dikkatlice baska care yuok ama kocalar bozuluyor bu ise.
günaydın kızlar.. bibimde ikinci dişimiz çıktı sonunda
ama yku düzenimiz hepten bozuldu yaaa

hayirli olsuuun inci gibi disleri olsuuun.

hahahaaaaaaaaaaaa bende çağ kebabımı yapsamm...haaaaaa:))))))))))))
tülay acılı olsunn yanınada turşuu...
bahar sabah sabah güldürdünn hoşgeldinn..

bilmiyorumkismile
bade yapıyo aynısını benimki emmiyo ama yanımda uyumak istiyo..yanında yoksam çok ağlıyo ben gelince hemen susuyo.. o yüzden bu aralar sarıla sarıla yatıyoz. gerçi benimde işime geliyo çok hoşuma gidiyo:lepi:

tulaycim ben su sabiha paktunanin kitabinda okumustum bebeklerin emme gudusunu mutlaka tatmin etmek lazim emzigi birakin 1.5 yasina kadar emsin ondan sonra biraktirin diyordu
ne kadar dogru bilemem tabi ama ben o zamana kadar heralde emmesine izin vericem
zaten ali gunduz hic emzik emmiyor aramiyor da sadece gece uyurken emzik istiyor onunla daha kolay daliyor uykuya

ya bizimki biberonlu yada sulukla su içmiyor...bardakla az az verince içiyor...:):)
bizimki cok sucu masallah.bazen 80 cc su iciyor bi anda.yirtar kendini yoksa.bardak isi kotu ya dokulur bide az mi gelir ne biliyim her bebek baska.

aynen katiliyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…