masallah bak yurume calismalarina baslamis.bizimki one emekliyor fiy fiy eger ben uzagindaysam mudahale edemem diye bi hizlaniyor hop yatagin ucunda.hemen cekiyorum.fisat biliyor uzaktaysam:)giyinme isi aynen anlattigin gibi kiziyor agliyor hep.ayfercim alinin de altini cok zor degistiriyorz artik surekli saga sola donup uzaniyor altini baglayamiyorum duzgun bir de artik alt degistirme yerinde sıkılmaya basladi soymak giyirme alt degistirmek resmen iskence yapiyoruz gibi cocuga bagiriyor kiziyor saga sola atliyor
bizimkinin hic emeklemeye niyeti yok
simdi yatinca yere popoyu havaya dikiyor biz hadi emeklicek galiba derken hooop geri atiyor kendini geri geri ilerliyor yani
bizimki geri vitesten ileri alamadi hala anlayacagin ama o sekil baya bir mesafe katediyor
yurumeye cok hevesli kendi kendine tutunup kalkiyor artik her yerde
tutunarak baya bir ilerliyor da ama ne zaman ayakta durmaya baslar ne zaman yurumeyi dener bilmiyorum
dede ver elini opek:)ayşe cim sağlıklı olsun yavrun bence takma kafana
çok hareketlendiler artık
+ çok kg alması taraftarı değilim ben şahsen oğlumun
akşam her saat başı uyandı oğlum yaaaa
gözleri kapalı debelenip duruyo
şu dişler patlamadı gitti yaaa
topikin dedesi de biziz ayfercimmmm
günaydın annişler...
eymen beyi uyuttum...ancak işte...daha ev işlerine başlamadan gireyim dedim...
Nasılsınız...bebişler nasıl....benim oğluşum sürünmüyor yere yatırınca ağlıyor..ağlaya ağlaya arka arka gidiyor...Sabah kahvaltıda küçük küçük ekmek parçacıklarıyla yumurta ve peynir yedirdim..öyle yemeyi seviyor artık..bulamaç yapınca yemiyor...az öncede 90 cc devam sütü içirdim ..sonra emerken uyudu...bu aralar göğsüme düştü..Gece sabaha kadar göğsümde uyuyor...yatmadan önce muhallebi yediriyorum tok tutsun sık sık kalkmasın diye ama nafile ..yine kalkıyor memeyi ağzına alıp uyuyor..ağzından çıkınca da ağlıyor...boshayallersmile
evet ebrucum boya gitmiş sanırım ahhh ahhh keşke zamanında biberon verseydimm yaa memeyi bırakır korkusuyla hiç vermedim sonrada zaten ali gibi dişini kaşıyor..içinde su varsa yere dökümeye bayılıyor..artık gün aşırı yıkıyorum şükür suyu seviyo bu ay sonu havuza girebiliz diye düşünüyorumm inşlh..
bende dün enginar yedirmiştim ..bugünde köfte ve ıspanak yapsamm ii olur..
ayfercim bizimkide öğüre öğüre alıştı.. bizim bi komşumuz var 4 yaşında oğlu var hala katı bişey yiyemiyo yaa çok kötü onun için blendr hiç kullanmıyorum artık..çatalla eziyom azcıkk
dün muzla malta eriğini karıştırdım çok sevdi..
ohh istanbullular kimde buluşuyorsunuz..
canim emzik denesen.
güüünaaaaydııııııııınnnn.
ayşecim ben portakallı pekin ördeği pişirdim tatlım öğlene onu yedircem. pekine git gel zor oluyo hergün ama napalım herşey evlatlarımız için değil mi :)))
ay masallah de ne guzel.
ya 4 yasinda hala pure ayy Allah korusunnn.
ben aventin alistirma biberonunu denedim suluk ayni zamanda eliyle tutabiliyor yandan ama cok akiyor fazla geldi tikaniyor gunah ya.dr.browns biberonla devam.
ooo ayni seyi yasadim zamaninda kolay degil.yaninda yatir dikkatlice baska care yuok ama kocalar bozuluyor bu ise.emzik emiyor zaten canım...ama gece yanımda yatmak için göğsümü emmek istiyor...emzirip yatırıyorum yatağına ben yatağıma yatmadan geri ağlıyor...kandırıp arkasından emziği veriyorum onu atıyor ağzından...
günaydın kızlar.. bibimde ikinci dişimiz çıktı sonunda
ama yku düzenimiz hepten bozuldu yaaa
emzik emiyor zaten canım...ama gece yanımda yatmak için göğsümü emmek istiyor...emzirip yatırıyorum yatağına ben yatağıma yatmadan geri ağlıyor...kandırıp arkasından emziği veriyorum onu atıyor ağzından...
bizimki cok sucu masallah.bazen 80 cc su iciyor bi anda.yirtar kendini yoksa.bardak isi kotu ya dokulur bide az mi gelir ne biliyim her bebek baska.ya bizimki biberonlu yada sulukla su içmiyor...bardakla az az verince içiyor...:):)
doğru söylüyosun tülaycımda biberonuyla herşeyi içenlere imrenmemek elde değil. biz sulukla içiyoruz suyumuzu bardaktanda içebiliyor..
canım emzik için acele etme istersen çünki emme güdüsü 1,5 yaşına kadar çok yoğun olduğundan yazık bırak emsin kim demiş yakışmıyor diye bence emzikli bebek harika görünüyor.. diş yapısını bozduğunu sanmıyorum sabiha paktuna bırakın emsin diyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?