2009 Eylül Anneleri

h.g bahar
pekin ördeğimi
bende bugün manisa kebabı yedirmeyi düşünüyorum
ama karar veremedim acılımı,acısızmı olsun sizceee::)))))))))))))))))))))))))))))

ooohhhh sabah sabah ne güzel ...yaparsan canım banada gönder bir zahmet...:):)...manisa kebabı ne kadan mikemmel olur şimdi....:)

Bence üzülmeyin biberona alışmadı diye , Efe memeden çok biberondan içmeyi severdi 5 ayda bıraktı gece uykuluyken ya da uyurken veriyorum ben sütünü benim dışımda da kimse beceremiyor sütü biberonla içirmeyi . Suluğunu ilk başta kullanıyordu şimdi onuda kullanmıyor o yüzden biz bardakla ya da şişeyle direk içiriyoruz suyunu diğerlerini kaşıkla .

Bu arada Efe de soyarken bir problem yok bayılıyor ama giydirmeye başladım mı bağırmaya başlıyor , hala dönüş olayı pek yok gibi bir iki defa döndü yatmayı emeklemeyi sevmiyor , kendi tutunup kalkıyor bizim desteğimizle yürüyor , ama yüz üstü yatmaktan nefret ediyor .

canım güzelde, alışıyorlar ama, bende sürekli yan yatmaktan sırtım ağrıyor...uykuya tam dalamıyorum dönermiyim bişey olurmu diye hep teretdütlü yatıyorum..ama o çok mutlu tabi....

ooo ayni seyi yasadim zamaninda kolay degil.yaninda yatir dikkatlice baska care yuok ama kocalar bozuluyor bu ise.

.

yok canım koca bozulmuyor bu işe ama ben rahatsız oluyorum artık..dün gece yatağına yatırmışım ama unutmuşum tabi dönmüşüm bağırarak uyandım..sandımki eymenin üstüne yattım...mafoldumben

haa bu arada dun dentinox nenedent dis macunu ve parmaga takilan fircasindan aldim.zaten kutuda bir arada.ilk dis fircalamasini yaptik.masallah hic kizmadi.hemen arkasindan su icirdim.gargara yapacak hali yoktu tabi:)yutmasinda sakinca yokmus ama cok azicik zaten kullaniliyor.6 ay sonrasi icinmis.turkiyede 24.90 ama buradan 16.90 a aldim.alman mali.
asagida iki bebekli komsu vardi gosterdim bunlarada hemen aldirdi birisi 8 aylik kiz bebegi var.ama yarim yamalak anlasiyos.gunese cikarmislardi asagi bebekleri oturup.ah dil olsa konusurduk bebislerden ama siz varsinizya cok sukur canim arkidislerimmm.

karnım zill çalıyor kuzum uyumuşken kahvaltı edeyimmm ..sonra gelirim yine bugün hep evdeyiz nasılsa..:)))))))))))))))

hoşbulduk kızlar.
ayferimm çok güldüm yaaaa...
ayşem walla cağ kebabı da iyi gider yani. :)
ebrucum bi sonraki pekin ziyaretimde senin için de avlıcam 3-5 tane canım dipfirze atarsın :)
bizimki biberonu ilk günden kabullendi. memeyi geceleri emiyo sadece. emzik diş kaşıyıcısı onun için. te o ka....

ben yaşına kadar bıraksın istiyorum ama
bakalım durum ne göstericekkk
ya dün gece kayınvalide aradı misafir gelcekmiş benide çağırdı
bense 2 hafta önceden planlı arkadaşıma gidicem arkadaşlarımla görüşcez
bu 3.gidemeyişim istesem bu kadar denk gelmezzz
çok keyifliyim bugün çoookkkk:::)))))
yaşasın kötülükkkk heheheeeeeeee

bizimkide emekler poziyona geliyor sallanıyor elini atıyor birazcık gidiyor yine sallanmaya başlıyor emeklicek galiba bir kaç güne. ama cesareti yok ama sallanırken görmeniz lazım çok komik oluyordelikafadulden

tatlım 6 aylıkken 10 kiloydu aşı olduk üstüne grip oldu üstüne diş çıkardı aynı günlerde çocuk daha yeni şimdi 10,5 kilo oldu. yani zor toparladı 2 ayda 500 gram zor aldı. 1 ay hiç kilo almadı anca eski kilosuna geldi çünkü

bizimki cok sucu masallah.bazen 80 cc su iciyor bi anda.yirtar kendini yoksa.bardak isi kotu ya dokulur bide az mi gelir ne biliyim her bebek baska.

ay benim oğlumda suyu sevmiyor ya..zorla döke döke içiriyorum..keşke biberonla falan içse daha iyi olur..bardakla her yer mahvoluyor ..ağzında gargara yapıyor tükürüyor çok hoşuna gidiyor..ama içmiyor...

aynen canım..benim oğlumda yüz üstü yatınca ağlıyor hep kucağımda...yada oturur pozisyonda..tabi tek başına oturamıyor hala..

aman canım ya emsinde kıyamam ona. bizimkide bulamaç gibi yapınca öğürüyor sevmiyor ama öyle bizimle bir sofradan lokma lokma yemeye bayılıyor

kötü tülayyyyyyyyyyyyyyy aman iyi olmuş ya

neee bircan 6 aylikken 10 kilo muydu masallah valla

evet ama şimdide 10,5 kilo. yani çocuğu aşı yıpratmasa iyi olcaktı. yani günde Pekmezini Kahvaltısnı sebzesini meyvesini muhallbisini cevizini yumurtasını yoğurdunu tahılını etini yiyor her gün gecede aptamil yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…