h.g bahar
pekin ördeğimi
bende bugün manisa kebabı yedirmeyi düşünüyorum
ama karar veremedim acılımı,acısızmı olsun sizceee::)))))))))))))))))))))))))))))
bilmiyorumkismile
bade yapıyo aynısını benimki emmiyo ama yanımda uyumak istiyo..yanında yoksam çok ağlıyo ben gelince hemen susuyo.. o yüzden bu aralar sarıla sarıla yatıyoz. gerçi benimde işime geliyo çok hoşuma gidiyo:lepi:
ooo ayni seyi yasadim zamaninda kolay degil.yaninda yatir dikkatlice baska care yuok ama kocalar bozuluyor bu ise.
.
selam kizlar
oglum bugun tam 8 aylik oldu :)))
ayfercim alinin de altini cok zor degistiriyorz artik surekli saga sola donup uzaniyor altini baglayamiyorum duzgun bir de artik alt degistirme yerinde sıkılmaya basladi soymak giyirme alt degistirmek resmen iskence yapiyoruz gibi cocuga bagiriyor kiziyor saga sola atliyor
bizimkinin hic emeklemeye niyeti yok
simdi yatinca yere popoyu havaya dikiyor biz hadi emeklicek galiba derken hooop geri atiyor kendini geri geri ilerliyor yani
bizimki geri vitesten ileri alamadi hala anlayacagin ama o sekil baya bir mesafe katediyor
yurumeye cok hevesli kendi kendine tutunup kalkiyor artik her yerde
tutunarak baya bir ilerliyor da ama ne zaman ayakta durmaya baslar ne zaman yurumeyi dener bilmiyorum
tatlım 6 aylıkken 10 kiloydu aşı olduk üstüne grip oldu üstüne diş çıkardı aynı günlerde çocuk daha yeni şimdi 10,5 kilo oldu. yani zor toparladı 2 ayda 500 gram zor aldı. 1 ay hiç kilo almadı anca eski kilosuna geldi çünkügünaydın engüzel anneler.. biraz canım sıkıldı oğlum 50 günde 300 gr almış çok az yaa...hareketlendide iyice artık hiç almazmı yaa.. neyse sağlıklı olsunda ..(
okadar çok ütüm varki kuzu uyusunda hepsini bitireyim remen koltuğun üstü ütü dolu...(
kuzuma ne pişirsemki bugünn:)?? sizler ne yapcaksınız..
ayfercim bizimkide meyveyi pek sevmiyo bende elimle koparıp veriyom artık..
biberon yok biberona alışsaydı herşeyi veriri içirirdim diyorum şimi kırk nazla...suluğundan sadece suyunu içiyo
içine bişey koysam asla içmiyo((
bizimki cok sucu masallah.bazen 80 cc su iciyor bi anda.yirtar kendini yoksa.bardak isi kotu ya dokulur bide az mi gelir ne biliyim her bebek baska.
Bence üzülmeyin biberona alışmadı diye , Efe memeden çok biberondan içmeyi severdi 5 ayda bıraktı gece uykuluyken ya da uyurken veriyorum ben sütünü benim dışımda da kimse beceremiyor sütü biberonla içirmeyi . Suluğunu ilk başta kullanıyordu şimdi onuda kullanmıyor o yüzden biz bardakla ya da şişeyle direk içiriyoruz suyunu diğerlerini kaşıkla .
Bu arada Efe de soyarken bir problem yok bayılıyor ama giydirmeye başladım mı bağırmaya başlıyor , hala dönüş olayı pek yok gibi bir iki defa döndü yatmayı emeklemeyi sevmiyor , kendi tutunup kalkıyor bizim desteğimizle yürüyor , ama yüz üstü yatmaktan nefret ediyor .
günaydın annişler...
eymen beyi uyuttum...ancak işte...daha ev işlerine başlamadan gireyim dedim...
Nasılsınız...bebişler nasıl....benim oğluşum sürünmüyor yere yatırınca ağlıyor..ağlaya ağlaya arka arka gidiyor...Sabah kahvaltıda küçük küçük ekmek parçacıklarıyla yumurta ve peynir yedirdim..öyle yemeyi seviyor artık..bulamaç yapınca yemiyor...az öncede 90 cc devam sütü içirdim ..sonra emerken uyudu...bu aralar göğsüme düştü..Gece sabaha kadar göğsümde uyuyor...yatmadan önce muhallebi yediriyorum tok tutsun sık sık kalkmasın diye ama nafile ..yine kalkıyor memeyi ağzına alıp uyuyor..ağzından çıkınca da ağlıyor...boshayallersmile
ya bizimki biberonlu yada sulukla su içmiyor...bardakla az az verince içiyor...:):)
ben yaşına kadar bıraksın istiyorum ama
bakalım durum ne göstericekkk
ya dün gece kayınvalide aradı misafir gelcekmiş benide çağırdı
bense 2 hafta önceden planlı arkadaşıma gidicem arkadaşlarımla görüşcez
bu 3.gidemeyişim istesem bu kadar denk gelmezzz
çok keyifliyim bugün çoookkkk:::)))))
yaşasın kötülükkkk heheheeeeeeee
aman bircancim nazar degmesin zaten senin oglun fotograflardan da baya bi uysal uyumlu cocuk gibi gorunuyor
neee bircan 6 aylikken 10 kilo muydu masallah valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?