bircan maaşallah poyraz a
neee bircan 6 aylikken 10 kilo muydu masallah valla
Bircancım maşallah poyraza :)) Biz bu durumlarda mıçını kaşı diyoruz :))
Benim ki iştahsız olduğu için binbir nazla yediriyoruz içiriyoruz ta en başından beri :) Ama diş döneminde suyla kandırıp yediriyoruz her şeyi elimde bir bardak su ağzını kapattı mı , kaşıkla hop bir kaşık su ikinciye su gelecek sanıyor dayıyorum mamayı , çorbayı :) o yüzden ben pütürlü yermiş yemezmiş sallamıyorum karnı doysun aç kalmasın besinlerini alsın derdindeyim ama elimle ne sokarsam yiyor o da bir tuhaf anlamıyorum .
bizimkide emekler poziyona geliyor sallanıyor elini atıyor birazcık gidiyor yine sallanmaya başlıyor emeklicek galiba bir kaç güne. ama cesareti yok ama sallanırken görmeniz lazım çok komik oluyordelikafadulden
maşallah canım..nazar değmesin...benimki 6 aylıkken 8.5 kiloydu.şimdi bilmiyorum ama fazla kilo almadı gibi geliyor bana..
ayy o sallanma halleri yok mu hastayim yaaaaaaaaaaa.
bu arada dis macunu alip dis fircaladik dedik kimsenin biyerine taktigi yok heeeeeeee :sinifsinif:
6. aydan sonra durdu resmen çoçuğun kilo alımı
boyumuzda 75 cm'di 6. aylıkken şimdi bilmiyorum ne kadar oldu ama baya uzun boylu olcak ben 1/67 babası 1/86
bne daha hic ceviz vermedim zaten balik yiyor arada da balik yagi iciyor omega 3 aliyor yeterince
baska faydasi var mi cevizin yani illa vermek gerekiyor mu
bne daha hic ceviz vermedim zaten balik yiyor arada da balik yagi iciyor omega 3 aliyor yeterince
baska faydasi var mi cevizin yani illa vermek gerekiyor mu
balık yağı ne veriyorsunuz canım...
benim doktorum bişey demiyor zaten sevmiyorum doktoru geçen hafta başka doktora gittim..oda bi ilginç geldi bana..ikiside farklı söylüyor..önceki ferro sanolu kğ başına 1 damla dedi..bu ise kğ başına 2 damla dedi..sağlık ocağı ise sadece 3 damla dedi...hangisini yapsam bilmiyorum...
maşallah...benim boyum 1.62 eşiminki 1.87 ama şimdilik boyumuz kısa...:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?