2009 Eylül Anneleri

sağolun teyzeleri.. darısı çıkmayan dişlere olsun.. bizim kızda daha emeklemeyi beceremiyo.. oda totisni kaldırıp ileri geri sallıyo ama gerisi gelmiyo.. ayakta durmaya bayılıyo ama.. he ayakta tutacaz hanımı yada yürütecez çok hoşuna gidiyo..

Bircancım maşallah poyraza :)) Biz bu durumlarda mıçını kaşı diyoruz :))
Benim ki iştahsız olduğu için binbir nazla yediriyoruz içiriyoruz ta en başından beri :) Ama diş döneminde suyla kandırıp yediriyoruz her şeyi elimde bir bardak su ağzını kapattı mı , kaşıkla hop bir kaşık su ikinciye su gelecek sanıyor dayıyorum mamayı , çorbayı :) o yüzden ben pütürlü yermiş yemezmiş sallamıyorum karnı doysun aç kalmasın besinlerini alsın derdindeyim ama elimle ne sokarsam yiyor o da bir tuhaf anlamıyorum .

Tülaycım , senin oğlan çok yakışıklı maşallah ilerde çok canlar yakacak :) Ebruya sormuşsun amma ben çoktandır söyleyecektim yeni söylüyorum , bir ara face de görmüştüm diğer fotolarını şimdi yokum orda:)

bizde zorla yediriyoruz ama illa yediriyoruz anneme liste yaptım onları yediriyor suyla bende kandırıyorum

bizimkide emekler poziyona geliyor sallanıyor elini atıyor birazcık gidiyor yine sallanmaya başlıyor emeklicek galiba bir kaç güne. ama cesareti yok ama sallanırken görmeniz lazım çok komik oluyordelikafadulden

ayy o sallanma halleri yok mu hastayim yaaaaaaaaaaa.

bu arada dis macunu alip dis fircaladik dedik kimsenin biyerine taktigi yok heeeeeeee :sinifsinif:

maşallah canım..nazar değmesin...benimki 6 aylıkken 8.5 kiloydu.şimdi bilmiyorum ama fazla kilo almadı gibi geliyor bana..

6. aydan sonra durdu resmen çoçuğun kilo alımı
boyumuzda 75 cm'di 6. aylıkken şimdi bilmiyorum ne kadar oldu ama baya uzun boylu olcak ben 1/67 babası 1/86

ayy o sallanma halleri yok mu hastayim yaaaaaaaaaaa.

bu arada dis macunu alip dis fircaladik dedik kimsenin biyerine taktigi yok heeeeeeee :sinifsinif:

ooohhh afiyet olsun derdim ama. maşallah hayırlı olsun ne güzel bizim henüz dişlerimiz fırçalancak kadar değil zaten 2 tanecik

bne daha hic ceviz vermedim zaten balik yiyor arada da balik yagi iciyor omega 3 aliyor yeterince
baska faydasi var mi cevizin yani illa vermek gerekiyor mu

balık yağı ne veriyorsunuz canım...

benim doktorum bişey demiyor zaten sevmiyorum doktoru geçen hafta başka doktora gittim..oda bi ilginç geldi bana..ikiside farklı söylüyor..önceki ferro sanolu kğ başına 1 damla dedi..bu ise kğ başına 2 damla dedi..sağlık ocağı ise sadece 3 damla dedi...hangisini yapsam bilmiyorum...

feslegen doktorumuz bize oyle birsey demedi
ne testiymis onlar? bir daha ki kontrolumuzde yasinda

ayfercim yani fircalanmasi gerekiyor mu emin degilim
doktorumuz hic fircalayin demedi zaten ali dislerine bakmak istedigimde bile dilini cikartip gostermiyor nasil fircalatir ki

bircancim masallah yaaa boyu hakkaten baya uzun
ali su an 73 cm ki doktorumuz buna bile baya uzun dedi ama bizi sizin yaninnizda baya kisa kaldik :)
senin oglun buyume egrilerinde baya ustlerde gidiyor
cunku bizim bu boy vekilo ile bile 75 lik dilimde

ben 10 damla veriyorum

feyza bizim doktorumuz demir ilaci vermedi bize gerek yok dedi hic kullanmadik o yuzden
et yedirdigiiz icinde ihtiyac duymadik
balik yagi ise haftada 3 kez bir cay kasigi Carlson Balık Yağı Şurubu(portakal aromali) veriyoruz biz
baligi ben buharda pisirip elimle iyicekontrol ediyorum kilcik olmasin diye ve ufaliyorum oyle yediriyorum
su ana kadar kalkan ve levrek verdik
somon vermedik ciftlik baligi oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…