2009 Eylül Anneleri

tünaydınnn .. maşallah deyin güzel bir gece geçirdim 9 da yatırdık poyrazı 12 de bi uyandı o kadaaaar sonra sabaha kadar uyudu kuzum ama ben alışmışım herhalde gece kalktım baktım her kalktıgımda üstü açık yaaa ya ters dönmüş ya yamuk yatıyo şekilden şekile giriyo çok deli yatıyo bu oğlan

bende bi balık veremedim poyraza hep alcaz alamadık bi türlü bizde balık yemizyoruzki ondan herhalde.

Ebru ben dün doğurmuşum sen bugün :))

biizm işyerindeki abla somon veriyormuş çorbasını falan yapıyormuş

Bizimkininde kanı çok güzel çıktı ama yinede verdi anlamadım bu işi ben

ne güzel tatlım maşallahh bizimkide deli yatıyor

ayferim hayırlı olsun diş fırçanız güle güle köpürtün güle güle tükürün anacım. fesatımdan çatır çatır çatlıyom karı benden yorum bekliyor yaaaa.. biz kaldık dede gibin.... hayret bişi :)))

bende hiç balık vermedim daha..balık yağını ne zamana kadar vericeksiniz..belli bir süresi varmı yani..yoksa bende eczaneden alıp vereyim diyorum...

bende demir şurubu vermiyom artık.. herşeyi güzel güzel yiyo diyo gerek görmüyom..ama balık yağı için yaşını beklemeyi düşünüyorum..

yani simdi bisey de demek istemiyorum cunku benim dogrularim baskalarina yanlis olabilir ya da benim yaptigim sey en dogrusu olmayabilir
balik yagini felan bence siz doktorunuza sorup baslayin cunku bizim vermemizin asil sebebi esimin arastirmasi ve verilemsi gerektigini dusunmesi
sonra yanlis birseye sebep olmak istemem
bne burda sadece biz ne yapiyoruz onu paylasiyorum yani illa olmasi gereken bu demek istemiyorum

balık işine gelince arkadaşımın eşi sık sık balığa gider..balıktan gelincede hemen kızımın payını ayırır taze taze.. dolapta bayağı bir balığı oldu badenin ordan tek ek veriyorum..

Haklısın tatalım ama öyle düşünme lütfen bende balık vermiyorum diye vericem taze balık bulmamız zor oluyor ve bizde yemiyoruz o yüzden ama artık annem yedirir poyraza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…