feyza bizim doktorumuz demir ilaci vermedi bize gerek yok dedi hic kullanmadik o yuzden
et yedirdigiiz icinde ihtiyac duymadik
balik yagi ise haftada 3 kez bir cay kasigi Carlson Balık Yağı Şurubu(portakal aromali) veriyoruz biz
baligi ben buharda pisirip elimle iyicekontrol ediyorum kilcik olmasin diye ve ufaliyorum oyle yediriyorum
su ana kadar kalkan ve levrek verdik
somon vermedik ciftlik baligi oldugu icin
feyza bizim doktorumuz demir ilaci vermedi bize gerek yok dedi hic kullanmadik o yuzden
balik yagi ise haftada 3 kez bir cay kasigi Carlson Balık Yağı Şurubu(portakal aromali) veriyoruz biz
baligi ben buharda pisirip elimle iyicekontrol ediyorum kilcik olmasin diye ve ufaliyorum oyle yediriyorum
tülayy yaşasın kötülük kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı :)))) ama bizde kaynana olcaz ilerde pehhhh :)))
tünaydınnn .. maşallah deyin güzel bir gece geçirdim 9 da yatırdık poyrazı 12 de bi uyandı o kadaaaar sonra sabaha kadar uyudu kuzum ama ben alışmışım herhalde gece kalktım baktım her kalktıgımda üstü açık yaaa ya ters dönmüş ya yamuk yatıyo şekilden şekile giriyo çok deli yatıyo bu oğlan
bende hiç balık vermedim daha..balık yağını ne zamana kadar vericeksiniz..belli bir süresi varmı yani..yoksa bende eczaneden alıp vereyim diyorum...
evt bircan bizde kaynana olcaz bende bazen senin gibi düşünüyorum ama yinede kendime hakim olamıyorum maalesef sinir ediyolar
yani simdi bisey de demek istemiyorum cunku benim dogrularim baskalarina yanlis olabilir ya da benim yaptigim sey en dogrusu olmayabilir
balik yagini felan bence siz doktorunuza sorup baslayin cunku bizim vermemizin asil sebebi esimin arastirmasi ve verilemsi gerektigini dusunmesi
sonra yanlis birseye sebep olmak istemem
bne burda sadece biz ne yapiyoruz onu paylasiyorum yani illa olmasi gereken bu demek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?