feslegen doktorumuz bize oyle birsey demedi
ne testiymis onlar? bir daha ki kontrolumuzde yasinda
ayfercim yani fircalanmasi gerekiyor mu emin degilim
doktorumuz hic fircalayin demedi zaten ali dislerine bakmak istedigimde bile dilini cikartip gostermiyor nasil fircalatir ki
bircancim masallah yaaa boyu hakkaten baya uzun
ali su an 73 cm ki doktorumuz buna bile baya uzun dedi ama bizi sizin yaninnizda baya kisa kaldik :)
senin oglun buyume egrilerinde baya ustlerde gidiyor
cunku bizim bu boy vekilo ile bile 75 lik dilimde
ayferim hayırlı olsun diş fırçanız güle güle köpürtün güle güle tükürün anacım. fesatımdan çatır çatır çatlıyom karı benden yorum bekliyor yaaaa.. biz kaldık dede gibin.... hayret bişi :)))
bircan 6yasinda 31 kilo oldukca cok sanirim
kilolu olmasi iyi birsey degil
bşr daha hayati boyunca hep sorun yasayacak belki obez olacak olmasa bile hep kilo problemi yasayacagi kesin
cunku insanlarin yag hucreleri bebeklik ve cocuklukta cogaliyor ve bir daha azalmiyor
arkadasina doktor bir perhiz felan uygulamasini soylemistir heralde yani uyarmak lazim
seni kim üzdü böyle konuşuyon ebruuuuu... hepimiz yaptıklarımızı bildiklerimiz paylaşıyoz. herkesin fikri kendine alla alla yaptırım yok zaten deli misin....yani simdi bisey de demek istemiyorum cunku benim dogrularim baskalarina yanlis olabilir ya da benim yaptigim sey en dogrusu olmayabilir
balik yagini felan bence siz doktorunuza sorup baslayin cunku bizim vermemizin asil sebebi esimin arastirmasi ve verilemsi gerektigini dusunmesi
sonra yanlis birseye sebep olmak istemem
bne burda sadece biz ne yapiyoruz onu paylasiyorum yani illa olmasi gereken bu demek istemiyorum
6 yaş 31 kilo... az daha kasarsa meryeme yetişir o zaten :) de zekayla kilonun bağlantısını kuramadım ben boshayallersmilebenim arkdaşım 7 yaşına kadar verdi çocuk acaip zeki ya görseniz 6 yaşında 31 kilo çok şeker ama
yarasın kuzuya... tosun olması gerekmiyor canım zaten. kilo iyi birşey olsa akrep nalana yarardı dimi.... boşver yesin vitaminini alsın gerisi hikaye.meyvemizi yedik ohh yarasın tosunuma dicem ama tosun gibi değil ki :))
ne ilginç yaa Anne Olunca Anladım sunan kadın varya Hülya Yıldırım poyraz o karıyı görünce gülüyo konuşuyo çığlıklar atıyo ne zamandır dikkat ediyom konuklarını görünce bakmıyo o kadını görünce başlıyo :))
bircan 6yasinda 31 kilo oldukca cok sanirim
kilolu olmasi iyi birsey degil
bşr daha hayati boyunca hep sorun yasayacak belki obez olacak olmasa bile hep kilo problemi yasayacagi kesin
cunku insanlarin yag hucreleri bebeklik ve cocuklukta cogaliyor ve bir daha azalmiyor
arkadasina doktor bir perhiz felan uygulamasini soylemistir heralde yani uyarmak lazim
ya canim yemekten sonra disinde kalinti vardi.ben rahatsiz olurum oyle o da olur diye dusundum arastirdim cidden varmis dis fircasi ve macun ama doktora sormadim.sormakta fayda var aslinda 6 ayliktan beri goturmedim hem baksin hemde sorayim ya.
bircancim masallah yavruna ya topigin tam abisi hee.
benim yiğenim de 5 yaşına girdi 27 kilo ..obezite sınırdaymış galiba...şimdi diyete başladılar..çocukta çok iştahlı maşallah..annesi görmeden ekmek yiyor garibim..öyle görünce de üzülüyorum ya..biz bile yapamıyoruz diyeti..o nasıl yapsın ki...
seni kim üzdü böyle konuşuyon ebruuuuu... hepimiz yaptıklarımızı bildiklerimiz paylaşıyoz. herkesin fikri kendine alla alla yaptırım yok zaten deli misin....
6 yaş 31 kilo... az daha kasarsa meryeme yetişir o zaten :) de zekayla kilonun bağlantısını kuramadım ben boshayallersmile
yarasın kuzuya... tosun olması gerekmiyor canım zaten. kilo iyi birşey olsa akrep nalana yarardı dimi.... boşver yesin vitaminini alsın gerisi hikaye.
bircan valla nedir bilmem bu gelin kaynanana çatışması hep çekişmeli gidiyor . bende çekinmem söylerim istediğimi bu seferde oğluna söylüyor öyle böyle gidiyor hayat .. bizdemi böyle olcaz acaba?
bircan dimi benim poyrazımda öyle ben gülünce hemen güler :))
ay canimmm yerim onu kiiis ayyy tahmin ediyorum haliniii.benim yiğenim de 5 yaşına girdi 27 kilo ..obezite sınırdaymış galiba...şimdi diyete başladılar..çocukta çok iştahlı maşallah..annesi görmeden ekmek yiyor garibim..öyle görünce de üzülüyorum ya..biz bile yapamıyoruz diyeti..o nasıl yapsın ki...
ya kizlar kaynana diyip durmayin onlarda nne ya onlarda yavrusu icin cabaliyor.illaki sorunlar olabiliyor ama annemizlede olmuyor mu oluyor.bircan valla nedir bilmem bu gelin kaynanana çatışması hep çekişmeli gidiyor . bende çekinmem söylerim istediğimi bu seferde oğluna söylüyor öyle böyle gidiyor hayat .. bizdemi böyle olcaz acaba?
valla halk efsanesi olmusturya balik yagi kilo baglantisi ondan etkilendi mehmette.dur bu aksamda soyleyim bi canim ya icim rahat etmes simdi:)ayfercim balik yaginin kilo aldirdigini kanitlayan kesin seyler yok ki ben hamilelikte gunde 3 tane felan balik yagi tableti ictim hala da 2 tane her gun alirim hic ekstra kilo yapmadi haberin olsun
abiyi mi hihi çok hoşuma gitti. poyraz burda olsa ben gülüyorum diye oda gülerdi ya çok güler yüzlü yavrum bak özledim şimdi ağlıcamm
geçen gün doktorum prg ender saraç katıldı.. söylenenlerin aksine ablık yağının kilo aldırmadığını bir salatalık kadar kalorisi olduğunu ve herksin içmesi gerektiğini söyledi.. ben içiyorum eşimede başlattım bade yaşını geçsin bende uzun bir süre onada içirmeyi planlıyorum.. bence çocukların kilo sebebi dengesiz beslenmeleri.. verirsen çocuğun eline ekmeği makarnayı prinç unlu mamayı tabiki şişer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?