2009 Eylül Anneleri

bu arada ayse oner show tv de .bebeklerde gaz masaji ve yikamayi anlaticak izleyin kislarrr deeermisimm opuyorumnanaktan
ne izlerdik hee zamaninda:))

bend evermedim valla üzüldüm şimdi balık konusunda
kuzu etini nasıl veriyorsunuz

bu arada ayse oner show tv de .bebeklerde gaz masaji ve yikamayi anlaticak izleyin kislarrr deeermisimm opuyorumnanaktan
ne izlerdik hee zamaninda:))

şimdi biz kurdu olduk gelsinlerde biz öğretelim. kılar poyraz bayılıyor banyo yapmaya daha hiç banyo yaparken ağlamadı kuvetinin kenarlarından sımsıkı tutuyor bazende pipisini çekiştiriyor

Kızlar bu demır damlasını falan vermek mesle ya bızım dr super bıŞı verdı bıze nutrıgen dıye yogurduna falan kat yedır

evet canım ama eski anneler işte piriç unlu mama vs. verirmiş..k.validem de devam sütü verdiğimi gördü buna para mı veriyorsunuz..pirinç unu muhallabi yap...çorba ver diyor...

arkadaşlar yaaaaa. gitcem dedim gidemedim. ben pirinç unlu mama ile büyümüşüm. 40 günlükten beri pirinç unu arada nişastalı mama yaparmış babanem. ne oldu obez miyim???? ha bu ara öküzler gibi şenim ama hep çirozdum... geçmişte yapılanları yargılamayınç obezite günümüzün hastalığı dünün değil. eski annelerin babanelerin ellerinden öper sizi de gıdıklarım şekerler....

merhaba kızlar
ya gıremıorum artık ve cok uzuluorum
bu oglan benı ıhtıyarlattı
allahım omur versın ama sabah 6dan berı kucagımda be grıp olmus sumukler baloncuk oluo.
dıs bı yandan hastalıgın sıkıntısı bı yandan yapmadıgım sey kalmadı hemen toparlasın dıe.
ama yemın ederım yureyen ceset gıbıyım:S

bend evermedim valla üzüldüm şimdi balık konusunda
kuzu etini nasıl veriyorsunuz
biraz suyuyla beraber rondoda cekiyorum cici ekmek koyuyorum birazda.yogurtta katiyorum biraz.
şimdi biz kurdu olduk gelsinlerde biz öğretelim. kılar poyraz bayılıyor banyo yapmaya daha hiç banyo yaparken ağlamadı kuvetinin kenarlarından sımsıkı tutuyor bazende pipisini çekiştiriyor

bizimkide seviyor Allah`tan ya.ama kuvet isi bitti bizim icin cunku icinden cikmaya calisiyor:) yurutecde yikiyorum bende.pipi cekistiriyor demek tatlisa bak senn:)

ay canim yaa doktora goturseydin hemen bari.hemen kapti sifayi demek bi disari cikincahem koca hem bebis

saolun kızlar
henuz dr a gtrmedım.sadece burun akıntısı ve ıstahsızlık var dıe.
ama allah korusun oksuruk falan baslarsa ya da burun akıntısının rengı koyulasırsa o zaman gtrrrum.
sımdı portakal suyu,elmalı ayvalı ıhlamur ıcıo bol bol.kıvı yedırıorum ekstradan.tavuk sulu corba ve pedıtus surupla ıdare edıoruz sımdılık.burdakı hastaneye mecbur kalmadıkca gıtmek ıstemıorum.malum saglam gıden hasta cıkar mıkrop yuvası.ıns atlatrız bır an once.aslında 1 aydan fazladır hergun cıkarıorum ama ıste olacak varmış.burda havalar hala yanardoner.aksam hera ksam dıelım bır sımsek baslıor delı gıbı yagmur yabaha kadar gunduz hep yagmur havası.bı yaz gelemedı buraya.

bı de sıze bısey sormak ıstıyorum tatılle ılgılı.
ben henuz karar veremedım.tatıl ıcın.esım otele gıdelım dıo bense evde daha rahat oluruz dıe burda bı emnıyet mudurumuz var onların altınoluktakı evlerını kıralayalım dıorum.ama ıkısının de avantajı ve dezavantajı var bana bı akıl verın nolur.
ev kıralasak ben yıne hızmetcı gıbı iş yemek derken tatılden bısey anlamıcam.ama bunun yanısıra evde olursak tum oraları arabamızla akcay edremıt ayvalık sıkılınca falan gezebılırız kı bu eymenın cok hosuna gıder.
ama otelde olursak ebet ben daha rahat olurum.yemek yok ıs yok.ama eymenın yemeklerını naparım.ona ozel yemek orda bulurmuyum.yoksa nerde pısırırım.uykusu geldıgınde guneste uyutamam.golgede bıle ınsan yanıo kı eymen cok beyaz ıstakoz olur golgede bıle.odaya gtrup uytsam basında beklemem lazımhersey dahıl yalan olur o zaman.ay cıkamıom ısın ıcınden nolr akıl verın.

yok canım haklı yönleride var ama ben sabah öğle akşam da muhallebi veremem ya..k.valideme bakarsan sadece anne sütü muhallebi ve yoğurtlu çorba vermiş..yani yat kalk prinç..:):)...yoksa annem de beni sadece muhallebi ile büyütmüş..Allaha çok şükür bişeycimiz yok ama evlatlarımızın daha iyi ve sağlıklı büyümesi için yapıyoruz...

Geçen gün komşu da eşimin mama aldığını görmüş..siz neden mama veriyorsunuz prinç unu yapın demiş......

Ama şu da gerçek ki çoğu yerde annelerimizin eskiden yaptıkları gerçekten doğru oluyor..

elacım biz otele gidecegiz. yanıma devam sütü ve kavanoz mamalarından alıcam. aç kalcagını düşünmüyorum cunku otelde tuzsuz sebzeler bulkurz. kahvaltılarda yumurta ve pğeynırden bol ne var:) akşam oğübnlerıde bızım genelde meyva yoğrut vs. onlarda kolay. uyutma meselesıne gelınce ustune ınce bişeyler örtüp ben arabasında uyyuturum dıye düşünüyorum

oyle mı dıosun meryem?
ya gercekten fıkırlerınıze ıhtıyacım var cunku karar veremıyorum.otel dıosun sen de.saol cnım
evet kızlar sız de soyleyın fıkırlerınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…