haklısın bahar bende öyle düşünüyorum da ahh şu toplum yokmu etkiliyor insanı işte amannn çokta tın diyecem içimden geccem artık hıhhh .. valla şükür her türlü şeyi yedirdim oğluma vitaminini bilnçli anneyiz biz onlara ne bakıyosak.. bi tek balık vermedim hala içim huzursuz
bu arada ayse oner show tv de .bebeklerde gaz masaji ve yikamayi anlaticak izleyin kislarrr deeermisimm opuyorumnanaktan
ne izlerdik hee zamaninda:))
evet canım ama eski anneler işte piriç unlu mama vs. verirmiş..k.validem de devam sütü verdiğimi gördü buna para mı veriyorsunuz..pirinç unu muhallabi yap...çorba ver diyor...
biraz suyuyla beraber rondoda cekiyorum cici ekmek koyuyorum birazda.yogurtta katiyorum biraz.bend evermedim valla üzüldüm şimdi balık konusunda
kuzu etini nasıl veriyorsunuz
şimdi biz kurdu olduk gelsinlerde biz öğretelim. kılar poyraz bayılıyor banyo yapmaya daha hiç banyo yaparken ağlamadı kuvetinin kenarlarından sımsıkı tutuyor bazende pipisini çekiştiriyor
merhaba kızlar
ya gıremıorum artık ve cok uzuluorum
bu oglan benı ıhtıyarlattı
allahım omur versın ama sabah 6dan berı kucagımda be grıp olmus sumukler baloncuk oluo.
dıs bı yandan hastalıgın sıkıntısı bı yandan yapmadıgım sey kalmadı hemen toparlasın dıe.
ama yemın ederım yureyen ceset gıbıyım:S
arkadaşlar yaaaaa. gitcem dedim gidemedim. ben pirinç unlu mama ile büyümüşüm. 40 günlükten beri pirinç unu arada nişastalı mama yaparmış babanem. ne oldu obez miyim???? ha bu ara öküzler gibi şenim ama hep çirozdum... geçmişte yapılanları yargılamayınç obezite günümüzün hastalığı dünün değil. eski annelerin babanelerin ellerinden öper sizi de gıdıklarım şekerler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?