2009 Eylül Anneleri

herkese merhaba kızlarr :))))
eloşum otellerde artık tansiyonlu diyabetik hastalar filan baya düşünülüyo ve onların menüleride çocuklara çok uygun yağsız tuzsuz... uykuyuda dert etme gidince illa bi çözüm buşursun olmadı arabasının üstünü beyaz bi çarşafla kapat üstünü uyut orda korkma yaa nasıl büyücekler böyle herşeye pimpiriklenirsek analarada yazık yaa... böyle giderse onları büyütücez ama bizler küçülücez... meyrem bacıma katılıyom ötele git :))))))))))))))

eloş sen delimisin elalemin evinde ne işin var güll gibi herşey hazır oteller varken yaaa temizle pişir taşır uğraş evde az yapıyon ya....... boşver git otele bir hafta bazı şeylerdende eksik kalırsada bişiy olmaz bence büyük ölçüde istediklerini bulur verirsin....

bend otelden yanayım bi rahat edicen adı üstünde tatil yemek temzilkle geçirme mtlaka yedircek bişeyler bulursun bebeğine göre ne kadar kalcaksınız ki hem ?

ayfercim kayınvalideler hakkında ön yargılı değilim genel anlamda sorun yaşıyoruz .haklısın onlarda anne ama neden hep sorunlar oluyor eşlerimizle ?

saolun kızlr ya.vlla brz kndımı dsnmelıyım hklısnz cunku bnım pısokonun tıle cok ıhtıyacı vr.tırlatıcm yoksa.bı de sımdı ev dıe anneler de cıkr gelırt temllı sıyırrım.hklısnz bn bunu emreye solım

elacım valla eve gidersen misafir ağırlamaktan başın kalkmaz ana dana doluşurlar hazır ev var nasılsa diye.. onlar çocuk hoplatır sen boyna hizmet edersin..... boşver azcık kendine bak.... her saniyemiz zaten bu çocukların kendin için bir hafta bi izni çok görme.....

elacım bencede otel daha ii valla yakınlarda tesetürlü otel olsa bende isterdim bizde armutlu tatil köyüne gideceğiz orda şöyle bi rahatlık var mangal yap dışarda eve gel yat uyuu tabi ev temizliği falanda eşimle yaparız artık akşamlarıda karpuz peynir ohh zaten site içerisinde lokantada var olmadı ordada yeriz arada ama ev benim için çok ii ve çınarcık yalovada yapabilirizz..

hazir mamani aaal otele giiit.evde ayni sey temizlik yemek cart curt.sana diyim bacim.
aynen katiliyorum.yavrum nerelerdesin bu arada?
ayfercim kayınvalideler hakkında ön yargılı değilim genel anlamda sorun yaşıyoruz .haklısın onlarda anne ama neden hep sorunlar oluyor eşlerimizle ?

amaan doganin kanunu be ya.idare edicez huzur icin.

bencede en iyisi otel..geçen yıl biz ev tuttuk..düşünün ortada bebek bile yokken..yemekti işti vs. ben tatilden bişey anlamadım ki..bu sene bende gidersem eğer otele gitmeyi düşünüyorum ama daha karar veremedim nereye gitsem acaba.?..

kızlar bu okuyan misafir kim yaa çok merak ediyorumm... valla benim sizletle dostluğum olmasa ve paylaştıklarım oturupta milletin yazdıını okumam..

merhaba meyremciim ve ayferciim :))))
kızlar yine izmire gittim geldimdeeee ondan yoktum :)))
ee sizler nasılsınız güzelleriiimmm

gamze aynen öleee gülyabaniler bizden birileri...:))))))))lülülülülülü

kızlar bu okuyan misafir kim yaa çok merak ediyorumm... valla benim sizletle dostluğum olmasa ve paylaştıklarım oturupta milletin yazdıını okumam..
aynen yaa.ben diyom bizim herif mi girip okii yoksa:)
merhaba meyremciim ve ayferciim :))))
kızlar yine izmire gittim geldimdeeee ondan yoktum :)))
ee sizler nasılsınız güzelleriiimmm

cok sukur be yavrum.e senin bi ayak izmirde tabi.amerikalim napiyo kis resmi var mi son halinin yaa 4 aylikken gordumdu hee.

ayşeciiim evet yabaniler bizden :))))
canımcım anneler bendeydide bizim gelin mevlüt yaptı ona gittik geldik :))))
ayferciim resimler var bol bol amerikalınında pc formattan sonra kart okumuyo bi çözsem ne resimler koycamdaaaa sorma halim duman..
ayşeee varmı anam bi fikrin bu konuda sd kart okumuyo benim cihaz :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…