hazir mamani aaal otele giiit.evde ayni sey temizlik yemek cart curt.sana diyim bacim.bı de sıze bısey sormak ıstıyorum tatılle ılgılı.
ben henuz karar veremedım.tatıl ıcın.esım otele gıdelım dıo bense evde daha rahat oluruz dıe burda bı emnıyet mudurumuz var onların altınoluktakı evlerını kıralayalım dıorum.ama ıkısının de avantajı ve dezavantajı var bana bı akıl verın nolur.
ev kıralasak ben yıne hızmetcı gıbı iş yemek derken tatılden bısey anlamıcam.ama bunun yanısıra evde olursak tum oraları arabamızla akcay edremıt ayvalık sıkılınca falan gezebılırız kı bu eymenın cok hosuna gıder.
ama otelde olursak ebet ben daha rahat olurum.yemek yok ıs yok.ama eymenın yemeklerını naparım.ona ozel yemek orda bulurmuyum.yoksa nerde pısırırım.uykusu geldıgınde guneste uyutamam.golgede bıle ınsan yanıo kı eymen cok beyaz ıstakoz olur golgede bıle.odaya gtrup uytsam basında beklemem lazımhersey dahıl yalan olur o zaman.ay cıkamıom ısın ıcınden nolr akıl verın.
aynen katiliyorum.yavrum nerelerdesin bu arada?herkese merhaba kızlarr :))))
eloşum otellerde artık tansiyonlu diyabetik hastalar filan baya düşünülüyo ve onların menüleride çocuklara çok uygun yağsız tuzsuz... uykuyuda dert etme gidince illa bi çözüm buşursun olmadı arabasının üstünü beyaz bi çarşafla kapat üstünü uyut orda korkma yaa nasıl büyücekler böyle herşeye pimpiriklenirsek analarada yazık yaa... böyle giderse onları büyütücez ama bizler küçülücez... meyrem bacıma katılıyom ötele git :))))))))))))))
ayfercim kayınvalideler hakkında ön yargılı değilim genel anlamda sorun yaşıyoruz .haklısın onlarda anne ama neden hep sorunlar oluyor eşlerimizle ?
aynen yaa.ben diyom bizim herif mi girip okii yoksa:)kızlar bu okuyan misafir kim yaa çok merak ediyorumm... valla benim sizletle dostluğum olmasa ve paylaştıklarım oturupta milletin yazdıını okumam..
merhaba meyremciim ve ayferciim :))))
kızlar yine izmire gittim geldimdeeee ondan yoktum :)))
ee sizler nasılsınız güzelleriiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?