2009 Eylül Anneleri

kızlar nasılsınız, bilgisayarlarımız değişti işyerinde, süperler ya, kocaman ekran....

ebrucum dün mesajımı aldın değilşmi teşekkür ederim ayrıca sana...

meryemcim hediyelerini çok beğendim, teyzemize inşallah haftasonu ulaştırcam.....

ben giremiyorum çok sık işten dolayı ama hepinizi özlüyoum...

bu arada ebru balık yağı konusunda doğru söylemiş, mutlaka doktorunuza sorun, benim doktorum bebeğin bünyesi kaldıramazi, böbreklere yüklenirsin dedi. ben de vermeyi çok istemiştim ama bu laf üzeine cesaret edemedim. kimi de belki verin zararı olmaz dicek.....

ev 24 derece uzun kollu giydiriyom şuan ama ince ayy yazın ne gzl olcak kısa kollu tişörtler şortlar minik minik şapkalar dışarı çıkarkende birsürü kaba saba şeyler almıcaz yanımıza ohhh

gülaycım hoşgeldin...
benim verdiğim vitamin multi+balık yağlı bilmiyorum bi sorun olsa dr vermezdi herhalde... dediğin gibi her dr.un görüşü farklı...

kızlar selam
bizim burası yoğunlaştı yine iki kelime yazamadım sabahtan beri
acilen bişi sormam lazım benim kızımın elinde bi yara oldu
hani tırnak kenarında şeytan tırnağı çıkar da koparınca yara olur ya öle bişey
sonra o kabuk bağladı
buraya kadar sorun yok
ama dünden beri parmağın tamamında uçuk gibi baloncuklar çıktı
kuzenimin yüzünde uçuk vardı ondan şüpheleniyorum ama bakalım
dr a götürdük antibiyotikle merhem vermiş
ama ben datmin olmadım açıkçası
zaten bu doktora ne sölesem haa olur öyle şeyler deyip sepetliyor
istanbulda oturan arkadaşlar var mı küçükçekmece merter arasındaki civarlarda bildiği iyi bir çocuk doktoru olan
artık nasılsa daha seyrek gideceğimiz için uygun olması gibi bir şart aramıyorum
yeter ki iyi olsun

ayy ne kadar ortadan dalıp ne kadar uzun yazdım yaaa
idare edin bi daha yazmaya fırsat bulamam diye aklıma geleni yazdım

gülaycım güle güle kullansınlar. elimizden baska bişey gelırse haberımız olsun canım

kızlar c.tesı gunu biz bebekte 3 5 tur atacagız gelmek isteyen arkadaslara duyurulur:)

eylulcum bizim dr umuzu tavsiye ederım. kamuran bey var. hem ozel muayenehanesı var hemde gunduzlerı 5 e kadar sgk anlasmalı bır yerde dilersen ıletısım bılgılerını verebılırım

eylül geçmiş olsun yavruna işallah iyi bi dr bulur gidersin bide uçuk gibi bulaşan ordan oraya atlayan bişiyse hemen müdahale edilmesi daha iyi olur... yarabbim ne zor şu bebek işi yahuu.....
meryemciiim ayıptır gelen var gelemeyen var ne o öle ele güne karşı çattlata çattlataa :)))))))))))))

slm canlar ben geldım
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkdaslara çok tşk.ederim çok şükür şimdi daha iyiyiz
eee sizler nasılsınız

gülcancım hoşgeldin ne oldu bilmiyorum canım ama yinede geçmiş olsun demek istiyorum....
meryemcim gıcık verme iki dakke rahat dur ama yaa :)))
izmire gidişler hep mecburiyetten bikere tatile gittiğimi duyan varsa dişimi kırıcam yaa :))))))
ama bi fırsat yakalasam gelmek isterim buluşmanıza :))

gulaycim cikmissin canim
mesajini aldim sana cevap atamadim aricam aslinda
belki camasir makinasi isini de halletcez gibi
hafta sonuna kadar belli olur :)

elacim sende gitmissin ama bence de kesinlikle otel
hem simdi bir suru otelde bebekler icinde yemekler oluyor
zaten meyve bolca olur yedirirsin eymene aciktiginda sabahta yumurta peynir zaten bulunur
olmadi dedikleri gibi yanina su hazir kavanoz mamalarindan alirsin bi sekilde idare edilir
cocugu uyutacak bir golge de mutlaka bulunur
yoksa evde is biter mi ya sakin valla

bir de cocuklu aileler hep tatil koylerini otelleri tercih ediyor orda arkadasta bulursun biraz ortamin degisir kafan dagilir
yoksa eve giderseniz yine siz size takilirsiniz gibi de geliyor bana

eylulcum bizim dr umuzu tavsiye ederım. kamuran bey var. hem ozel muayenehanesı var hemde gunduzlerı 5 e kadar sgk anlasmalı bır yerde dilersen ıletısım bılgılerını verebılırım

çok sevinirim meryem
daha önce de sen bahsetmiştin bana ondan aklıma yatmıştı sonra bana yolladığın o mesajı bi daha bulamadım
sen bu kadar memnun olduğuna göre iyi bir doktordur kesin

meryem saol cnm şimdi birazdaha ii p.tesi dr daydık yine ishali düzeldi kaka testı temızdı kan degerlerı kımı düşüktü karaciğer emzımlerı yüksekti korkmuştum bende ilaç kullandıgı için yükselmiş demir eksıklıgıde cıkmıştı onun içinde normal demir ilacına devam ben hergun vermıyodum artık dikkat ederim iştahta ehh yıne daha iyi çünkü hiçbişey agzına sokmuyodu çok korkmuştum bidaha kabul etmıcek diye şimdi yıne 4-5aşık yıyo amma dertlendım özlemişim konuşmayı
siz nasıısnız ali bey nasıl

Selam millet , of ya aklım burada kalıyor şimdilik aççıp bakayyımda patron gelirse kapatırım :)
Gülcancım geçmiş olsun , Eylül bence uçuk değildir o bizim oğlanıon dudağında uçuk çıkıyor hemen geçiyor ateşlenince oluyor genelde .
Tatil konusuna gelince ben tatil köyüne gitmek istiyorum gezip tozmak değilde yatıp camış gibi dinlenmek istiyorum , ayrıca gittiğimiz yerde masaja girmeyi de düşünüyorum bitmiş durumdayım ayaklı çuval gibiyim , Efeye gelince de artık hazır kavanozlar meyveler idare eder 1 hafta ...çok mu bencilim evet çok bencilim hatta , tatilde bol bol babasına kakalayıp dinlenmeyi planlıyorum kısmet olursa .

ay yasemin direk okudum ve bende istiyom bende istiyom dedim ama bizi macerali bir tatil bekliyor biliyorsun
insallah ustesinden geliriz

belki sonrasinda 3-4 gunlugune bodruma gideriz bizde
kayinvalidemlerin orda devremulku var temmuzun son 2 haftasi orda olcaklar

gulcancim daha iyi olmaniza sevindim
istah konusuna da takilma hastayken yeme uyku tum aliskanliklari degisiyor ama iyilesince yavas yavas eski duzenlerine giriyorlar yagizda yakinda yemeye baslar

gamzecim full aktivite burdayim dedin ve gittin
kac gundur yolunu gozledik valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…