2009 Eylül Anneleri

gamze saol tatlım ishaldi kım ızaman ateş vardı yemek yemıyodu öle işte geçti sayılır moklu bady yıkamaktan bıkmıştım sırtına kdar bulaşıyodu
istanbullu annişler yıne buluşuyo galiba ohhh havalarda düzeldi açık bi mekana gidin salın çocukları
gülaycım yazılarını okudum o çocuklar için gerçekten çok üzüldüm insanın yüregi dayanmıyor anne olunca daha ii anlıyor çocuk yapmak kolay insanlar bi anlık zevklerı için çocuk yapıyolar madem durumun yok ne diye 4 çocuk yapıyosun çok kızıyorum bölelerine allahım o yavrucakalrın yardımcısı olsun

slm kızlar bizde oğluşumla cuma gecesinden beri hastanelerde sabahladık neyse dün son kan tahlilimizi verdik şimdi cumayı bekliycez. gecen hafta pzt.den beri iştahsızdı halsizdi sonra ishal başladı ama çok fazla kakasını yapmıyordu cuma geceside ateşlenmeye başladı40,4 ü gördük derecede. ne ateş düşürücüler fayda etti ne soğuk havlular en son acildeydik orda düşürüp yolladılar ama pazartesi sabaha kadar hastaneden ayağımızı kesemedik sürekli çıktı ateşimiz fitille düşürüyorduk ama bir süre sonra tekrar çıkıyordu. kulak ve boğaz enfeksiyonu olmuşuz antibiyotikler de dokundu içemedik şurup ne verirsem kusar oldu bebişim. kulağının altında nohut büyüklüğünde beze oluşmuş. şimdi araştırılıyor. enfeksiyon kanına karışmış mı diye... inşallah kötü bir sonuçla karşılaşmayız. bu arada dün akşamda alnında saçlarının içinde ve ensesinde kırmızı lekeler çıktı bakalım dr. ne diyecek yarın götürücez tekrar... ıYı BAKIN BEBıŞLERıNıZE BEN BAŞARAMIYORUM GALıBA :) BABASI ÖYLE DıYOR DA :)
ÖPTÜM HEPıNıZı...
ızmirliler ne yaptı buluşma işini ben kaçırdım işi ev bebiş derken fazla giremedim. Buluşma ayarlarsanız gelirim. ızmir Yeşilyurtta oturuyorum

gülcanım geçmiş olsun canım. daha iyi olmanıza sevindim.
meryem minik sevgililerimizi kolumuza takıp bebekte 3-5 tur atcaz ha... sevdim bu fikri

eser cooook gecmis olsun
insallah tum tahlilleri de temiz cikar gecmis gitmis olur
saclarinin icinde kirmizilik demissin isilik gibi mi cunku onlar sicaklardan ve terledikleri icin cikiyorlar
alinin vucudunda ve sac diplerinde oldu birazx bu ara korkma yani
hem ne demek oyle ben bakamiyorum galiba
hepimiz yapabildigimiz en iyi sekilde bebeklerimizi bakiyoruz herseyi onlar icin yapiyoruz babasi kolaysa kendi gelsin baksin

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN aLLAH ŞİFA VERSİN. HER ANNE BEBEĞİNE İYİ BAKAR HAVADA BIR SÜRÜ MIKROP DOLASIYOR.

esercim çok çok geçmiş olsun sana da canım. kıyamam bebişine. babalar işlerine geldiği gibi konuşuyorlar. anca eleştirirler boşver takma. hepimiz meleklerimiz için debeleniyoruz.
eylül canım meleğine geçmiş olsun. uçuktan olacağını sanmıyorum ama yine de doktor görmesinde fayda var.

bahar ebru yasemın tşk.ederim arkdaslar
ebrucum sizde 8 ayı doldurmusunuz nıce 8 leri 80lerı görün inş.
eylül sızede çok geçmiş olsun durum tam nedır bılmıyorum ama uçuk galıba enfeksıyon kaptıysa dışarı patlatmış olabılır tekrar geçmiş olsun
eser sizede geçmiş olsun arkdasım senın durumunu bızde geçen hafta yaşadık kan sonuçlarıda temız çıkar inş. bişeycigi yoktur poyrazın tez zamanda düzelir hepimiz elımızden geldıgınce bakmaya calışıyoruz kendını suçlama allahım daha beter dertlerden korusun

ben de gelmek istiyorum, ama söz eşim gelsin bir buluşma düzenlerseniz kalkıp gelecem rüzgarla istanbula, çok özeniyorum sizlere,,,

yasemincim biz ankaralılar fos çıktı valla, ama eşim geldi gelecek, hemen bir buluşma ayarlayalım lütfen, mesajını aldım, perşembe günü toplantıya katılacam, eğer toplantı uzamazsa mutlaka buluşalım, uzamaz gibi ama....

offfff ben de tatil istiyorum.............

Ebrucum bu benim kafamda ki plan ama eşim sağolsun her sene tatilimizi ziyan ettiği için bununda ziyan olma olasılığı ya da gitmeme olasılığımız çok yüksek .

Eser geçmiş olsun canım , umarım iyi olur bebişin bir an önce .

bie çocuğa annesinden iyi kimse bakamaz düşünemez sakın öyle kötü şeyler düşünme lütfen. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin tahlilerinizde temiz çıkıcak Allah'ın izniyle lütfen sen iyi ol ki bebekinde iyi olsun

Gülaycım , buluşursak biraz erken haber verirsen bende ona göre izin alırım :)
anacım fosluktan değil ben araba kullanamıyorum , efeylede hiç taksi dolmuş yapmadım ne yalan söyleyeyim eşime mahkumum yani , eşin gelsin siz bir doyun birbirinize , sonra birlikte kahvaltı yapmaya gideriz :)) olmadı ikimiz buluşuruz birimizin evinde :) Başkada ankaralı yok ki bildiğim :)

biz yaza 1 hafta erzurumdayız sonra bayrama izmir bu senelek tatil bu kadar büyük ihtimal. düğünler büküyor belimizi. inş seneye güzeeel uzuuuun bir tatil istiyorum. cunda adasını düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…