ÇOK GEÇMİŞ OLSUN aLLAH ŞİFA VERSİN. HER ANNE BEBEĞİNE İYİ BAKAR HAVADA BIR SÜRÜ MIKROP DOLASIYOR.slm kızlar bizde oğluşumla cuma gecesinden beri hastanelerde sabahladık neyse dün son kan tahlilimizi verdik şimdi cumayı bekliycez. gecen hafta pzt.den beri iştahsızdı halsizdi sonra ishal başladı ama çok fazla kakasını yapmıyordu cuma geceside ateşlenmeye başladı40,4 ü gördük derecede. ne ateş düşürücüler fayda etti ne soğuk havlular en son acildeydik orda düşürüp yolladılar ama pazartesi sabaha kadar hastaneden ayağımızı kesemedik sürekli çıktı ateşimiz fitille düşürüyorduk ama bir süre sonra tekrar çıkıyordu. kulak ve boğaz enfeksiyonu olmuşuz antibiyotikler de dokundu içemedik şurup ne verirsem kusar oldu bebişim. kulağının altında nohut büyüklüğünde beze oluşmuş. şimdi araştırılıyor. enfeksiyon kanına karışmış mı diye... inşallah kötü bir sonuçla karşılaşmayız. bu arada dün akşamda alnında saçlarının içinde ve ensesinde kırmızı lekeler çıktı bakalım dr. ne diyecek yarın götürücez tekrar... İYİ BAKIN BEBİŞLERİNİZE BEN BAŞARAMIYORUM GALİBA :) BABASI ÖYLE DİYOR DA :)
ÖPTÜM HEPİNİZİ...
İzmirliler ne yaptı buluşma işini ben kaçırdım işi ev bebiş derken fazla giremedim. Buluşma ayarlarsanız gelirim. İzmir Yeşilyurtta oturuyorum
slm kızlar bizde oğluşumla cuma gecesinden beri hastanelerde sabahladık neyse dün son kan tahlilimizi verdik şimdi cumayı bekliycez. gecen hafta pzt.den beri iştahsızdı halsizdi sonra ishal başladı ama çok fazla kakasını yapmıyordu cuma geceside ateşlenmeye başladı40,4 ü gördük derecede. ne ateş düşürücüler fayda etti ne soğuk havlular en son acildeydik orda düşürüp yolladılar ama pazartesi sabaha kadar hastaneden ayağımızı kesemedik sürekli çıktı ateşimiz fitille düşürüyorduk ama bir süre sonra tekrar çıkıyordu. kulak ve boğaz enfeksiyonu olmuşuz antibiyotikler de dokundu içemedik şurup ne verirsem kusar oldu bebişim. kulağının altında nohut büyüklüğünde beze oluşmuş. şimdi araştırılıyor. enfeksiyon kanına karışmış mı diye... inşallah kötü bir sonuçla karşılaşmayız. bu arada dün akşamda alnında saçlarının içinde ve ensesinde kırmızı lekeler çıktı bakalım dr. ne diyecek yarın götürücez tekrar... İYİ BAKIN BEBİŞLERİNİZE BEN BAŞARAMIYORUM GALİBA :) BABASI ÖYLE DİYOR DA :)
ÖPTÜM HEPİNİZİ...
İzmirliler ne yaptı buluşma işini ben kaçırdım işi ev bebiş derken fazla giremedim. Buluşma ayarlarsanız gelirim. İzmir Yeşilyurtta oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?