Olmadı bİde mİamİ yaparız gamze:)
ay yasemin direk okudum ve bende istiyom bende istiyom dedim ama bizi macerali bir tatil bekliyor biliyorsun
insallah ustesinden geliriz
belki sonrasinda 3-4 gunlugune bodruma gideriz bizde
kayinvalidemlerin orda devremulku var temmuzun son 2 haftasi orda olcaklar
gulcancim daha iyi olmaniza sevindim
istah konusuna da takilma hastayken yeme uyku tum aliskanliklari degisiyor ama iyilesince yavas yavas eski duzenlerine giriyorlar yagizda yakinda yemeye baslar
gamzecim full aktivite burdayim dedin ve gittin
kac gundur yolunu gozledik valla
gamze saol tatlım ishaldi kım ızaman ateş vardı yemek yemıyodu öle işte geçti sayılır moklu bady yıkamaktan bıkmıştım sırtına kdar bulaşıyodu
istanbullu annişler yıne buluşuyo galiba ohhh havalarda düzeldi açık bi mekana gidin salın çocukları
gülaycım yazılarını okudum o çocuklar için gerçekten çok üzüldüm insanın yüregi dayanmıyor anne olunca daha ii anlıyor çocuk yapmak kolay insanlar bi anlık zevklerı için çocuk yapıyolar madem durumun yok ne diye 4 çocuk yapıyosun çok kızıyorum bölelerine allahım o yavrucakalrın yardımcısı olsun
slm kızlar bizde oğluşumla cuma gecesinden beri hastanelerde sabahladık neyse dün son kan tahlilimizi verdik şimdi cumayı bekliycez. gecen hafta pzt.den beri iştahsızdı halsizdi sonra ishal başladı ama çok fazla kakasını yapmıyordu cuma geceside ateşlenmeye başladı40,4 ü gördük derecede. ne ateş düşürücüler fayda etti ne soğuk havlular en son acildeydik orda düşürüp yolladılar ama pazartesi sabaha kadar hastaneden ayağımızı kesemedik sürekli çıktı ateşimiz fitille düşürüyorduk ama bir süre sonra tekrar çıkıyordu. kulak ve boğaz enfeksiyonu olmuşuz antibiyotikler de dokundu içemedik şurup ne verirsem kusar oldu bebişim. kulağının altında nohut büyüklüğünde beze oluşmuş. şimdi araştırılıyor. enfeksiyon kanına karışmış mı diye... inşallah kötü bir sonuçla karşılaşmayız. bu arada dün akşamda alnında saçlarının içinde ve ensesinde kırmızı lekeler çıktı bakalım dr. ne diyecek yarın götürücez tekrar... İYİ BAKIN BEBİŞLERİNİZE BEN BAŞARAMIYORUM GALİBA :) BABASI ÖYLE DİYOR DA :)
ÖPTÜM HEPİNİZİ...
İzmirliler ne yaptı buluşma işini ben kaçırdım işi ev bebiş derken fazla giremedim. Buluşma ayarlarsanız gelirim. İzmir Yeşilyurtta oturuyorum
gülcanım geçmiş olsun canım. daha iyi olmanıza sevindim.
meryem minik sevgililerimizi kolumuza takıp bebekte 3-5 tur atcaz ha... sevdim bu fikri
vışşşşşş bebem yerde uyumuş kendi kendine elinde çaydanlık vardı onu tutarak uyumuş ayy içim gitti yaa anası mutfakta uğraşırken napim kimseden hayır yok ben uyurum dercesine oyyy
gamze hakkaten oyle bisey olsa cok super olurdu
burdan yetkili arkadaslara duyrulur
benimkide kendi kendine hiç uyumaz böle uyudugunu görmek beni şlaşırttı bide çaydanlığı tutuşu yokmu :)))
siz de taktınız misafirlere adı üstünde misafir işte kovulurmu :) ne değerli topiğiniz varmışbende bakıyom bzn başkaları neler yazmış diye ama nolcek şimcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?