2009 Eylül Anneleri

Olmadı bİde mİamİ yaparız gamze:)

gıcıksın ayol ama mayamide yaparım los encılsta çok kızdım şahsen bu duruma :)))))

canım msn face kız ev derken görsen kaç yere bölünüuyorum e arada bazıları kaçıyo haliyle ama burdayım şekerim endişe yok:))))))))))))

canım yaa kıyamam çok çok geçmiş olsun Rabbim beter dertlerden sakınsın......

çok çok geçmiş olsun sizede canım yaa kıyamam yavrum nelerle uğraşıyo yaa ööff her neysede bir an evvel çözülsede kurtulsa yavrum yaa.....

gülcanım geçmiş olsun canım. daha iyi olmanıza sevindim.
meryem minik sevgililerimizi kolumuza takıp bebekte 3-5 tur atcaz ha... sevdim bu fikri

kıskanıyom diyom sinirden öğürüyom diyom kaazııımm :)))))))))))))

kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için
eve bi gideyim de bakayım son durum neymiş

eser senin bebişine de geçmiş olsun Allah şifa versin

ya kim bu misafir yaaa kaydol gel kardeşim kimsende ne bu yaa asalak gibi adammısın kadınmısın belli değil burda herşey konuşuluyo ne bu yaaaaa ipini koparan okuyo???????????

vışşşşşş bebem yerde uyumuş kendi kendine elinde çaydanlık vardı onu tutarak uyumuş ayy içim gitti yaa anası mutfakta uğraşırken napim kimseden hayır yok ben uyurum dercesine oyyy

vışşşşşş bebem yerde uyumuş kendi kendine elinde çaydanlık vardı onu tutarak uyumuş ayy içim gitti yaa anası mutfakta uğraşırken napim kimseden hayır yok ben uyurum dercesine oyyy

valla ne guzel benımkı tek basına odada durmuyor bez almaya bıle benımle gelıyor:)

ya ali de bu aralar aksam uykusunda kesinlikle oda da durmami istiyor
gunduz uyurken oyle degil ama aksam yatirinca o uyuyana kadar oturuyorum bende oda da
hemde hic yuzumu gormuyor sirf bacaklarimi goruyor yattigi yerden ama o kadari bile yetiyor yaxik yaaa
belki de korkuyor

ohh gitmiş her kimsede misafir..... işallah tekrar gelmez ya bu işin bi çözümü yokmu mesela konu açarken sadece üyeler görsün filan denemiyomu yaa?

benimkide kendi kendine hiç uyumaz böle uyudugunu görmek beni şlaşırttı bide çaydanlığı tutuşu yokmu :)))

siz de taktınız misafirlere adı üstünde misafir işte kovulurmu :) ne değerli topiğiniz varmış bende bakıyom bzn başkaları neler yazmış diye ama nolcek şimcik

Ben sıpamı akşam yanımda nini söyleyerek uyuttum , tabi emzik şart :) Ama ayağımda sallamadım ilk defa , bakalım bu akşamda aynı yöntemle uyuyacak mı :) ben hala odasını ayıramadım :) bu gidişle babayı sepetleyip hep oğlumla yatabilirim :)

gamze hakkaten oyle bisey olsa cok super olurdu
burdan yetkili arkadaslara duyrulur

evet yaa evet evet evet yetkililer nerdee :)))))

ebrucağızıııım bodrum modrum bişiler dedin sen duydum duyduumm kaçamassın :))))))))))))))))))))))))

konunun detaylarını alabilermüyüm???

ayıp ayol ayıp ne işin var öle gulyabani gibi ellerin topiklerinde yaa gel burda legal ortamda ne istiyosan söle ama öle asalaklık yooook bana tersss :)))))))))))))

şimdi senin evine tanıdık misafirlerinin yanında tanımadığın biride gelse hiç konuşmasa ööle bi kenarda oturup hiç konuşmadan sizi dinlese cinnet olmazmısın?? öle bi hal işte bendeki :)))))))))

gamzecim esimin ailesinin bodrum dedemanda devremulkleri var
temmuzun son iki haftasi her sene oraya gidiyorlar arada bizde gidiyoruz
bu sene de alisle 3-4 gun geliriz denize sokariz belki dedimdi :)
onlar cok israrci mutlaka gelin diye bakalim insallah
sende orda olursan mutlaka ayarlayip goruselim heee

yani bilgi almak amaçlıda olabilir girmeleri . bazen olmuyomu arkadaşlarınla konuşuyosun tanımadığın biriside olabilir dinler sizi onun gibi yani. tabiiki rahat olmazsın o ayrı tanıdıkla olmak var tanımadıkla olmak var da yüzyüze rahat edemezsinde burası net sonuçta hem dediğim gibi bilgi almak amaçlı olabilir die düşünüyorum . bende o amaçlı okuyorum başka topikleri canımcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…