Belki o misafir eskiden aramızda olup şimdi adının görünmesini istemeyen biridir ??? olabilemez mi ?
gamzecim esimin ailesinin bodrum dedemanda devremulkleri var
temmuzun son iki haftasi her sene oraya gidiyorlar arada bizde gidiyoruz
bu sene de alisle 3-4 gun geliriz denize sokariz belki dedimdi :)
onlar cok israrci mutlaka gelin diye bakalim insallah
sende orda olursan mutlaka ayarlayip goruselim heee
off cnm sıkıldı gene varlık içinde yokluk yaşadınızmı hiç ?(
kızlar sordugum soruya kendı fıkırlerını soyleyerek bana fıkır veren arkıdıslerım tessr edrım hepınız haklısınız ama bunu nıe tek basıma dusunemıorum sanırım aklımı yıtırıorum artık.allahım sana gelıyorum.eymen sabahtandr sadece 40 dk uyudu 6dan beri.ve kucagımdan hııııc ınmedı ondan olabıler mı.sıyam ıkızlerı b..k yemıs bızım yanımızda:Sevı gorsenız her gun allahın ghergunu yapıorum ısımı hıc boslamıorum cunku zaten kucuk hemen dagılıo.ama yıne de savas alanı gıbıydı.evımı toplamdım eymenı yıkadım dıyurup uyttum.sımdı g.tum yer gordu sabahtandr ınanın.gecenkı yazıyı bıle eymen kucagımdayken yazmıstım:ssukur dıorum yıne de ama herkes mı benım gıbı ya da benım opglum nıe bu kadar yaramaz (allahım saglıklı omur versın )bılmıom
ya bebeısı hasta olanlar varmıs ccoook gecmıs olsun hemen sıfalarını bulsun bebeıkler
ya kızlar bu arada babamız 23 mayısta ank a gıdıo yıne yuksek lısans dersı var ve de kankası evlenıo.bız gtmıez 4-5 gun kalcak rezıl olamam kımsenın evınde.ama burda yalnız napcaz onu da bılmıom.ff
evet kesin öyle biri.. böle byapacağına geri gelsin eğer öyle biriyse..... bölesi daha sinir zıplatıcı......
ohh süpermiş ebrucum yaa orası bize çok yakın bende konacıkta oturuyorum belkim bir çay içeriz bi akşam ayarlarız dediğin gibi tel.leşirizz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?