2009 Eylül Anneleri

kızlar sordugum soruya kendı fıkırlerını soyleyerek bana fıkır veren arkıdıslerım tessr edrım hepınız haklısınız ama bunu nıe tek basıma dusunemıorum sanırım aklımı yıtırıorum artık.allahım sana gelıyorum.eymen sabahtandr sadece 40 dk uyudu 6dan beri.ve kucagımdan hııııc ınmedı ondan olabıler mı.sıyam ıkızlerı b..k yemıs bızım yanımızda:Sevı gorsenız her gun allahın ghergunu yapıorum ısımı hıc boslamıorum cunku zaten kucuk hemen dagılıo.ama yıne de savas alanı gıbıydı.evımı toplamdım eymenı yıkadım dıyurup uyttum.sımdı g.tum yer gordu sabahtandr ınanın.gecenkı yazıyı bıle eymen kucagımdayken yazmıstım:ssukur dıorum yıne de ama herkes mı benım gıbı ya da benım opglum nıe bu kadar yaramaz (allahım saglıklı omur versın )bılmıom
ya bebeısı hasta olanlar varmıs ccoook gecmıs olsun hemen sıfalarını bulsun bebeıkler
ya kızlar bu arada babamız 23 mayısta ank a gıdıo yıne yuksek lısans dersı var ve de kankası evlenıo.bız gtmıez 4-5 gun kalcak rezıl olamam kımsenın evınde.ama burda yalnız napcaz onu da bılmıom.ff

Belki o misafir eskiden aramızda olup şimdi adının görünmesini istemeyen biridir ??? olabilemez mi ?

evet kesin öyle biri.. böle byapacağına geri gelsin eğer öyle biriyse..... bölesi daha sinir zıplatıcı......

ohh süpermiş ebrucum yaa orası bize çok yakın bende konacıkta oturuyorum belkim bir çay içeriz bi akşam ayarlarız dediğin gibi tel.leşirizz.....

Sudecim evliliğimizin ilk yıllarında yaşadık ev almamıştık henüz kredi ödemiyorduk eşim para biriktiricem diye en güzell yıllarımızı harap etti , eh şimdi bebek+ kredi istediğimizi çok rahat yapamıyoruz .

sudeyonca neden oyle dedın canım.canını sıkan ne.olmustr belkı de suan beynım sulanık htrlayamadım bırden ama canını sıkan neyse soyle paylasalım azalsın

evet ebrusum ya valla gt dınlen kayınvalıdene haatayım zaten.kayınbıraderınle mı evlenseydım acaba

off cnm sıkıldı gene varlık içinde yokluk yaşadınızmı hiç ? (

ne gibi canım meselaa...????
öyle bir durummu yaşıyosun...
yani bu dediğini herkes maddi manevi yaşıyabilir hayatımızda öyle çok ayrıntı varki.... yetişme çabası içinde mahrum kaldığımız çok şey oluyo....

eloşum yaa hasta diyedir belkim işallah çabuk atlatırda zorlanmazsınız.. canım bu arada otribebeyle burnunu temizliyomusun canım o çok rahatlatıyo....
bu arada o ankaraya gidiyosa sende biraz izmire kaç annelere..... evde napacan tek başına...?

çok zor bişey hele bebeğin olunca bin kat daha zormuş

bizim evimiz var arabalarımız var dükkanımız var ama hiçbir istediğimi alamıyorum hemde evlendiğimden beri böyle inan 2,5 yıl olcak ve ben artık dayanamaz hale geldim varlık içinde yokluk çekmeye. olmasa yok dicem de offf yaa.. yaz geldi yaz alışverişi yapcam kırk sefer söyledim bi kuaföre gidicem kaç aldırcam onun bile hesabını veriyorum ben ..

sudeyonca hatrladım canım.benım allaha sukur butun dugunde takılan altınlarım duruyor.ama esım araba aldı gecen sene kredı cekerek.sımdı essek gıbı her ay 1000lıra onu oduyor.bu da bızı sıkıo.ama altınları bozup alsaydık sımdı maasımızdan azar azar artırıp yıne zamanla kenara altın yapabılırdık.

slm
kizlar noldu misafirlere kizilmis

hasta olan bebislere gecmis olsun
elaaaaaaaa kesinlikle otel derim
ebru kiz benimde bodrumda oldugum zamanlar olsa keske sen ben gamze bulusurdukkkkkkk

hmm sude senınkı baska bısey canım ya.ama esın madem durumunuz ıyı nıe o sekılde davranıo kı.hele kı artık bebemız var parasız asla gezemeyız eger varsa ımkanımız.senı oyle sıkması cok sacma.o evler arabalar senı mutlu etmıosa napcan malı mulku.yıyemedıgın para senın deıldır.konussan esınle anlamıo herhalde dımı?

gamzoş yok anam ya ızmır deme bana ınan bogk geldı.ha yanlıs anlasılmasın ızmırı delı gıbı ozledım ama oraya gtmek demek kayınvalıdemlere annemlere de gtmek demek ve ben henuz onlarda kalmayı hıc mı hıc ozlemedım 4.5 ay kaldıktan sonra:s hele kı emre olmadan allahım mecbur etmesın..

anlatmak uzun sürer ama kısaca anlatayım bari içim rahatlasın sizde akıl verin dicem ama yapcak bişey yokki..

eşim 2 abisi babası ortak yaşıyoruz hepimizin evi var 3 araba var ama ortak. herkes kendi evinde ayrı yaşıyoz para bir ortadan. yani en büyük kaynım idare ediyo herşeyi bize her hafta 50-80 ytl arası para veriyolar oda alışveriş için gidiyo ..herşey sorun oldu şuana kadar alındı ama ne şekilde kırk defa söyleyerek oldu. ama ufak tefek elbise alcam kuaföre gitcem yada bi mutfak eşyası alcam cebimde para yok eşime söylücemde oda abisine söylücek oda varsa veriyok yoksa yok. aslında şuan bizde bi ev kredisi ödüyoruz hepimiz ama ortadan o kadar şeyler alındıki şu ana kadar ne zaman bişey istediysem para yok oluyo. ya ben ç.ok ama çok sıkıldım katlandım ama şimdi cocugum oldu ona bişey alcam alamıyorum o şimdi bi 50 ytl verir gidin yazlık alışveriş yapın der ama sonucta herzaman cebimizde para olmadıgı için gördüğüm beğendiğim bişeyi alamıyorum.. kendime de alamıyorum bearken getirdiğim şeyler var dolabımda (( bayramdan bayrama kıyafet parası aldık ( napcaz böyle biz

sudecım ben olsam derım kı esıme
bugun oglanı dısarı cıkardım cocukların elındekılere nasıl bakıo ama yanımda hıc para yoktu alıp tattrmak ıcın bıle.sonucta erke cocugu canı ceker allah korusun bıyerı sıser dıe.damardan gırerım.doru olacagından deıl de maksat senın parasız gezmemen gerektıgını anlamasıysa yalan da soylerdım madem napıcan.anlamayana anlatıcan baska turlu..

kesenın ortak olması cok zor.benım babam da yıllarca dedemle keseyı bır tuttu.dedem haclık verırmıs evlı cocuklu adama.ama bız yıllarca bı mal sahıbı olamadık.soradan kese ayrılınca mal edındık.o yuzden eger mumkun bıseyse,esın sızın kesenızı ayırsın derım.bı de su var dıger eltılerın de mı senın gıbı?ya da esıne soyle o abısınden parayı alınca bır kısmını sadece poyrazla sana ayırsın ıhtıyacınız olursa kullanın dıe.ama bunu bırının esının kafasına sokması lazım kı o da abısınden ona gore konusup para ıstesın.karıma vercem dıe deıl de yetmıo evın gıderlerıne dıe.

eşim bana hak veriyo ama onunda yapcak bişeyi yok oda katlanıyo borç var diyolar hep borç varda bu kadar ufak şeyler içinde para yok demelerine inanmıyorum ben bir olmaz iki olmaz artık 2,5 senedir para yok lafı sizce saçma dğilmi

Valla şekerim çalışma hayatına başladığımdan beri maaşımı bir kere gönlüme göre çar çur edip harcayamadım , ilk işe başladım kurslara falan gitti sonra nişan düğün hazırlıkları şimdide eve gidiyor boşa çalışıyorum yani , inan herkezin aynı sıkıntıları oluyordur sıkma canını sallla patlıcanı:)) Gençliğimin en güzel yılları hep bir şeyleri ödemekle geçiyor neymiş ilerde garanti yaşammış ulan ilerisini göreceğimiz kesin mi değil ama benim kocam o zihniyette yapacak bişeyde yok onun borusu ötüyor evde :))

gamzoşum ıns dedıgın gıbıdır de hastalıktan delırmıstır kuzum.yoksam ben mıçmısım:)

bu arada kızlar ben dogu kontrol hapına basladım 1 hafta oldu.ama sankı ıstahımı actı ya.bı de acayıp asabıyım hehe:)

elacım yok haftalıktan hariç en fazla 20 ytl verir haftaiçi oda verirse. bakarsak eltilerimde bişey almıyor diyo eşim ben eskiden büyük kaynıma gider gelirdim evine her gittiğimde yeni alınmış bişey görürdüm eve gelirdim eşimle kavga ederdim para yok diyolar bunu almışlar diye artık sırf bu yüzden evlerine gitmiyorum hiçbirinin görmim diye inan

ya yasemın senın esın cok katı bırı mı ya.onun borusu otuyor dıosun ya senı burdan tanıdıgım kadarıyla sen de tuttugunu koparan erkek gıbı kızsın ama esıne sozun gecmıo demk yle mı.yanı evlılık ortak kararkların alınıp yurutuldugu bısey nıe senı kendı dusunduklerını yapmaya mecbur edıo kı zaten mama konusunda da cok kızmıstım esıne.haha bana noluosa:))

Suecim çok zormuş senin durumun , bence eşinle bize anlattığın gibi konuş artık çocuklu bir kadınsın her an her şeye ihti,yacın olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…