çok zor bişey hele bebeğin olunca bin kat daha zormuş
bizim evimiz var arabalarımız var dükkanımız var ama hiçbir istediğimi alamıyorum hemde evlendiğimden beri böyle inan 2,5 yıl olcak ve ben artık dayanamaz hale geldim varlık içinde yokluk çekmeye. olmasa yok dicem de offf yaa.. yaz geldi yaz alışverişi yapcam kırk sefer söyledim bi kuaföre gidicem kaç aldırcam onun bile hesabını veriyorum ben ..
slm
kizlar noldu misafirlere kizilmis
hasta olan bebislere gecmis olsun
elaaaaaaaa kesinlikle otel derim
ebru kiz benimde bodrumda oldugum zamanlar olsa keske sen ben gamze bulusurdukkkkkkk
hmm sude senınkı baska bısey canım ya.ama esın madem durumunuz ıyı nıe o sekılde davranıo kı.hele kı artık bebemız var parasız asla gezemeyız eger varsa ımkanımız.senı oyle sıkması cok sacma.o evler arabalar senı mutlu etmıosa napcan malı mulku.yıyemedıgın para senın deıldır.konussan esınle anlamıo herhalde dımı?
gamzoş yok anam ya ızmır deme bana ınan bogk geldı.ha yanlıs anlasılmasın ızmırı delı gıbı ozledım ama oraya gtmek demek kayınvalıdemlere annemlere de gtmek demek ve ben henuz onlarda kalmayı hıc mı hıc ozlemedım 4.5 ay kaldıktan sonra:s hele kı emre olmadan allahım mecbur etmesın..
anlatmak uzun sürer ama kısaca anlatayım bari içim rahatlasın sizde akıl verin dicem ama yapcak bişey yokki..
eşim 2 abisi babası ortak yaşıyoruz hepimizin evi var 3 araba var ama ortak. herkes kendi evinde ayrı yaşıyoz para bir ortadan. yani en büyük kaynım idare ediyo herşeyi bize her hafta 50-80 ytl arası para veriyolar oda alışveriş için gidiyo ..herşey sorun oldu şuana kadar alındı ama ne şekilde kırk defa söyleyerek oldu. ama ufak tefek elbise alcam kuaföre gitcem yada bi mutfak eşyası alcam cebimde para yok eşime söylücemde oda abisine söylücek oda varsa veriyok yoksa yok. aslında şuan bizde bi ev kredisi ödüyoruz hepimiz ama ortadan o kadar şeyler alındıki şu ana kadar ne zaman bişey istediysem para yok oluyo. ya ben ç.ok ama çok sıkıldım katlandım ama şimdi cocugum oldu ona bişey alcam alamıyorum o şimdi bi 50 ytl verir gidin yazlık alışveriş yapın der ama sonucta herzaman cebimizde para olmadıgı için gördüğüm beğendiğim bişeyi alamıyorum.. kendime de alamıyorum bearken getirdiğim şeyler var dolabımda(( bayramdan bayrama kıyafet parası aldık ( napcaz böyle biz
eşim bana hak veriyo ama onunda yapcak bişeyi yok oda katlanıyo borç var diyolar hep borç varda bu kadar ufak şeyler içinde para yok demelerine inanmıyorum ben bir olmaz iki olmaz artık 2,5 senedir para yok lafı sizce saçma dğilmi
Elacım eşim çok katı değil ama öncelikleri farklı ona göre köle gibi çalışalım ilerde yaşayalım ama hem kendini hem beni tüketiyor... Mama konusunu ben de hiç unutmucam Efenin şu an az kilolu olması hep onun yüzünden ama inat biri , ve konuşulmuyor ya küsüyor ya trip atıyor ya günlerce konuşmadan yaşıcaz ya da böyle idare edicez ...Ve ben şimdilik idare ediyorum ama nereye kadar bilmiyorum bir gün çok fena olacak işler bu aralar çok gerginiz ikimzide ağzımı açmıyorum o yüzden .
en cok ben kıonusmusum susuor ve sızı dınlıorum:))))
ya konusmucam dedım ama susamıom:))
yasemın bu aralar bız de gergınız canım ya.ama sebep bbenım.cunku sureklı hart hurt edıorum adama.bısey yapmasa bıle kızıom nıe kı ya.etrafımda donuo adam ama ben sureklı terslıorum ve yaptıgı hıcbıseyı begenmıorum noldu banaya.depresyona mı gırdım de haberım mı yok:))
ya konusmucam dedım ama susamıom:))
yasemın bu aralar bız de gergınız canım ya.ama sebep bbenım.cunku sureklı hart hurt edıorum adama.bısey yapmasa bıle kızıom nıe kı ya.etrafımda donuo adam ama ben sureklı terslıorum ve yaptıgı hıcbıseyı begenmıorum noldu banaya.depresyona mı gırdım de haberım mı yok:))
sizin işlerinizmi ortak canım durum nedir tam olarak..... birde eltilerinle filan harcamalarınız eşitmi... yoksa bitek sizemi yok herkesemi yok???
evet şekerim kızdık misafirlere asalaklık etmesinler yaa yeter :))
nassın bakam erdenay kuzu nasıllll
haklısın canım yaa doğru.... ankaraya gitsen çocuk napacak bilmiyosun.. oda zorr..... peki akrabanız filan yokmu gidip kalsanız???
hakkaten çok zor bi durum canım yaa....
eşinin başka bi iş yapma şansı yokmu böyle beraber olmak zorundamısınız....
belkide kayınpederine veya kaynına durumu söylesen iyi olabilir....
senin ağzından duymak daha etkili olur belki..?
hemde çook saçma.. vardır o işte bir iş bence... bi adaletsizlik var herhalde orda samanaltından yürütülen...?
konusun leyyyyyn:))))))
sız nıe laf carpıp duruonuz hem len mısafırlere ısım verın erkeksenız.bılıoz bılıoz dıyonuz.hehe:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?