2009 Eylül Anneleri

eşim bu ortaklıktan ayrılmak istiyor bir an önce ama borç olunca ayrılamıyoruz ev borcu bitmesi lazımmış oda 4-5 sene var. ayrıca eşim diyoki istediğini alamıyosun ama arabayla gidiyosun her gittiğin yere diyo ayrılınca araba olmucak ayrıca sende çalışırsın diyo bun avantajları var diyo . bende diyorum bi evimiz olacak nede olsa başımızda işe girerim arabada olmasın sorun değil yeterki ben rahat olim. dogru değilmi;?

sude o zaman haklızlık var bu ısın ıcınde.esın bıraz yumusak baslıysa ezıolar demek kı.ama olmur mu canım.senın bebenın hakkı var o parada.tamam yumrugu bır yere vurmak bı yerde ıyıdır ama eger bazı kısıler kendını kayırıyorsa orda kul hakkı gecer ve en gunah sey bu.uygun dılle sen kayınbıraderınle konus o zaman canım

dogru canım.arabasız oluo ama parasız olmuo.hem calısmakta ne var.doguya gelene kadar ben de calısıordum.oglum az buyusun ben de calısıcam tekrar.hepımız calısıoruz kı bu ıyı bısey.ıster evımızın ıhtıyacı ıster ozel ıhtıyaclarımız olsun harcansın kendın kazanmak gıbısı yok elbet.senın de soz hakkın olur hem

sizin işlerinizmi ortak canım durum nedir tam olarak..... birde eltilerinle filan harcamalarınız eşitmi... yoksa bitek sizemi yok herkesemi yok???

slm
kizlar noldu misafirlere kizilmis

hasta olan bebislere gecmis olsun
elaaaaaaaa kesinlikle otel derim
ebru kiz benimde bodrumda oldugum zamanlar olsa keske sen ben gamze bulusurdukkkkkkk

evet şekerim kızdık misafirlere asalaklık etmesinler yaa yeter :))
nassın bakam erdenay kuzu nasıllll

haklısın canım yaa doğru.... ankaraya gitsen çocuk napacak bilmiyosun.. oda zorr..... peki akrabanız filan yokmu gidip kalsanız???

hakkaten çok zor bi durum canım yaa....
eşinin başka bi iş yapma şansı yokmu böyle beraber olmak zorundamısınız....
belkide kayınpederine veya kaynına durumu söylesen iyi olabilir....
senin ağzından duymak daha etkili olur belki..?

hemde çook saçma.. vardır o işte bir iş bence... bi adaletsizlik var herhalde orda samanaltından yürütülen...?

Elacım eşim çok katı değil ama öncelikleri farklı ona göre köle gibi çalışalım ilerde yaşayalım ama hem kendini hem beni tüketiyor... Mama konusunu ben de hiç unutmucam Efenin şu an az kilolu olması hep onun yüzünden ama inat biri , ve konuşulmuyor ya küsüyor ya trip atıyor ya günlerce konuşmadan yaşıcaz ya da böyle idare edicez ...Ve ben şimdilik idare ediyorum ama nereye kadar bilmiyorum bir gün çok fena olacak işler bu aralar çok gerginiz ikimzide ağzımı açmıyorum o yüzden .

ya konusmucam dedım ama susamıom:))
yasemın bu aralar bız de gergınız canım ya.ama sebep bbenım.cunku sureklı hart hurt edıorum adama.bısey yapmasa bıle kızıom nıe kı ya.etrafımda donuo adam ama ben sureklı terslıorum ve yaptıgı hıcbıseyı begenmıorum noldu banaya.depresyona mı gırdım de haberım mı yok:))

konusun leyyyyyn:))))))

sız nıe laf carpıp duruonuz hem len mısafırlere ısım verın erkeksenız.bılıoz bılıoz dıyonuz.hehe:))))

offfff anlatamıyorumm artık bu konuda tartışmaktan bıktım susuyorum fakat poyraz doğunca yine dertlendim haksızlık oluyo buna eminim eşim aslında savunur bizi para yok deynce oda bi yerde hak veriyo artık arada kalldı.. bi yandan neler var deyip şükredip teselli buluyom bi yandan ev var araba var alamıyoz die kahırlanıyom . üstelik en son alınan araba kvalideme alındı ortadan o kadar borç var dediler gecen yaz araba aldılar bşz buyrda neler yaşarken üç kuruş hesabı yaparkennn

ya sız kısakollu dıonuz agzım acık okuom ya.ben eymene hala kıslık montunu hıydırıorum burası hala bahar bıle olamadı:s

elacim kayinbirader de yokki ama seni kuma olarak alabilirim allah icin hem guzelsin hem hamaratsin
ayni evde gul gibi gecinip gideriz

sudeyoncaaa ay cok zor anlattiklarin
yani benimde esim burda daha once anlattim uzun suredir kendi isini kurdugu icin para kazanamiyor is alamadilar cunku
ama bir seye ihtiyacim olsa hep oncelik bendedir ben para yetmiyor diye kismak icin bisey yapmasam kizar olur mu alcaksin tabi lutfen al felan der
saolsun kayinvalidemlerde allah icin beni hic bir seyden mahrum etmiyorlar
o yuzden soyledigin sey zor geldi cok ama tabi bizde boyle birsey yok ama baska sorunlar var
anlayacagin her evin kendine ozel bir derdi var :)

yasemincim anlattigin seylerin cogunu cok iyi anliyorum bi tane de bende var o modelden bende idare ediyorum iste ama sanki bu aralar daha yumusadi daha anlayisli oldu bana karsi
bakalim hayirlisi

gamzecim gercekten cok isterim sana ozelden telimi atiyorum gelecegim zaman zaten burda nyazarim eger sana da uygunsa bulusuruz super olur

meryeeeeem otel dedın madem bı turzmcı olarak otel onersene bacına mımkınse marmaris,özdere cesme falan memlekete yakın yerlerden oluveeeesin:)))

işte hep kadınlar idare ediyo... nadrdir herhalde erkeğinde idare ettiği evlilikler... bize geldimi sabır ama onlar herşeye harlıyolar.....
bizde öyleydik eşimle ama şimdi ben ondan fazla bağırıyorum o konuşsa bile duyulmuyo oda nasıl olsa tınlanmıyo diye kavga etmeyi küsmeyide kesti artık :))

en cok ben kıonusmusum susuor ve sızı dınlıorum:))))

nihahahaha bakalım nekadar dayanıcan :))))

işte bukadarcık dayandın şikeriiim :)))
evet anacım evet depresyon bu bendede oluyo ordan biliyorum eşimin psikolog bi kuzeni var gamzecim şööle deme bööle yapma kocanı üzme sıkma çok çalışıyo bilmemne...... boğucam onuda azkalfı hep kocam normal ben manyak :))

elacim cocukla tek basina ilgilenince hele de cocugun biraz zor bir cocuksa ki anlattiklarindan eymenin seni epey bir yordugu belli o zaman iste bu halde olman cok normal
ise baslamadan once bende ayni oyleydim hic tahammulum kalmamisti cok yoruluyordum biri bisey dese aliniyordum
sanirim dedigin gibi bir cesit depresyon oluyor bu da
keske imkaniniz olsa ve sana yardimci olacak eymene bakacak birisini ise alabilsen
inanilmaz faydasi oluyor ben ilknur ise baslayinca rahatladim resmen
hem evde biri oluyor muhabbet ediyorsun yoruldugun zaman biraz sen bak deyip ayagini uzatip dergi okuyorsun arada disari cikabiliyorsun ya da olmadi cocuguna sen bakiyorsun o evin isini yapiyor
boooole iste bzim sitedeki zengin hatunlarin hem evde oturup hemde neden yatili bakici calistirdiklarini boolece hayat tecrubesiyle ogrenmis oldum bende

ela ayni sorun bizdede var sekerrrrrrrr
cocuklar bizi deli ediyor bizde kocisleriiiiii:mymeka:

canim erdenay yaramaz memiklerimi isiriyor bisey yemiyor illlede memik onuda isirinca ben vermiyom offfffffffffffff isde bole eeeee beliz hanim nasilllarhihoyyyt
konusun leyyyyyn:))))))

sız nıe laf carpıp duruonuz hem len mısafırlere ısım verın erkeksenız.bılıoz bılıoz dıyonuz.hehe:))))

itiraf ediyorum biri benimmmmmmmmmmmmmmmmsempatiksalakcinni

ebruşum guldrdun benı kız allah ıılıgını versın.yok kayın olsa ıı olurdu kuma hele kı senın gıbı gözel ve calısan bı hanıma estagfurullah.:).ay allahım korusun kız hepımızı de evlatlarımızı da dımı soyle huzurlu mutlu olalım evmızde kocalarımız da agzımın ıcıne baksın fır donsunler etrafımızda,bebelr cok yesın uslu dursun,cok sey mı ıstedım ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…