2009 Eylül Anneleri

kizlar bende cikiyorum voleybol antremanimiz var simdi sirkette
yarin kaldigimiz yerden devam ederiz opuyorum cok
demetcim sende olsan gercekten cok super olurdu belli olmaz belki denk geliriz ben burdan ne zaman gidecegimizi yazarim
opuldunuz

ay ebru esım dıo tutalım madem senınpsıkon ıyı olcaksa dıo ama burda kımı tutarım kıme guvenırım temızlıge gelen kadın bıle kouo o gıdınce evı havalandırıyorum resmen.batıda olsak emın ol tutrdım.evım kucuk ama benım ruhsal durumum herseyden oenmlı.eymen herseyı oyle tuketıo kı gun ıcınde.aksam esım gelınce ona ne sabır almıs oluo ne ask..resmen sınır oluom her hareketıne.hele bı de yorulduum demzmı tas mı tasıdın dıorum adama.sankı tas tasıyınca mı yorulunuo ılla.ama ben sabah 6dan gece 11e kadar ınan kı ıt gıbıyım evde gorsen hem temız olsun hem yesın hem bızım yemegımız hazır olsun camasır kalmsın utu yapım adam aradıgını bulsun.ınan bazen aksamustu oluo elımı yıkarken lavaboda bı bakıom daha sacımı taramamısım.oyle kotu oluom kı o zaman hızmetcı gıbı ıssedıom kendmı.ay valla calsısam bı sekılde daha ıyı olurdum baska ınsan baska sohbet baska iş..ama evd hep evde 5 aydır evde bogk geldı yanı bana.sanırım bu yuzden depresyona gırıp gırıp cıkıom.bu gıdısle bız burda tayın olana kadar da bu boyle gıder sanırsamallahtan kı esım anlayıslı allaha sukurler olsun:)

özleeem kızım sen de noluo ıkı de bır nıck degstırıon anlayalım.bı durum mu var?

gamzoş soyle o dr a o bana gorunmesın zaten ustumdeler ayırıverırım bacaklarını alımalllah.gorurmus kım yoruluo.ben aksam pestıl gıbı uyrken benım adam tv seyredıosa yorulmamaıs demktr..

ah canım ahh sizdede var demek.. ya herkes borç harç diyo yani ben şurda bizde olan borcu rakam ve oluş şekliyle telaffuz etsem varyaa 1er hafta yatakta kalırsınız sinirden :)))
erkeklerle uğraşmak gerçekten zor.. iş kurdu iş aldı alamadı iş yaptı para alamadı o oldu bu oldu işçi inşaattan düştü o oldu bu oldu yani öyle badireler atlatılıyoki oof off...
ama dersenizki kocanla olan 7 yıldan ne ders aldın..?
akraba yada arkadaşla asla ortak olmıcaksın.. mecbur değilsen ailene para yedirmiceksin vede taş olucan baş yarıcan napıcaksan kendin becericen kaşığın ucuyla verenler sapıyla çıkarıyo çünkü sonra.....

ya ben bu olaya çok karşıyım yaa herkesin belli bi geliri olur ne bişim oraklıksa para belli oranda bölüşülür herkes kendi hesabını kendi yapar.. eşin çocuk gibi neden hala harçlık alıyo aile babası olmuş sonuçta ele bakacak yaşı geçeli çok olmuş ama aileyle fazla içiçe olmanın zararları bunlar....

herkese merhaba kızlar...nasılsınız.

aaaaa arwen değilmiydi şekerim senin nickk hoşgeldin sendemi isim değiştirenler kervanına katıldınn :)

meryeeeeem otel dedın madem bı turzmcı olarak otel onersene bacına mımkınse marmaris,özdere cesme falan memlekete yakın yerlerden oluveeeesin:)))

şekerim gel bodruma gmz resort spa var ultra herşey dahil :)))))))))))))

valla ebru super olurdu senın ılknur cocuklara bakardı ben de ayaklarımız uzatr senle muhabbet ederdım valla.deıkodunun anasını aglatrdım hehe:))ama ılknur ıstıfasını verırdı eymenden ben sana kıyamadıgımdan gelmıorum artık cok aradın bakıcı cunku :)))))))

ay ay ay gamzem de davet etmıs kız gelırdım ama sımdı bızımkıler kertık ya kasla goz arasında bı torun verırler elımıze malum bodrum orası hehe:)))
bız senle bır araya bı gelcez yemınle yarılırdık sezercıkler acılırdı gulmekten hee

kizlar bende cikiyorum voleybol antremanimiz var simdi sirkette
yarin kaldigimiz yerden devam ederiz opuyorum cok
demetcim sende olsan gercekten cok super olurdu belli olmaz belki denk geliriz ben burdan ne zaman gidecegimizi yazarim
opuldunuz

temam şekerim kendine iyi bak Allah gayret kuvvet versiiin kaslarına esneklik versiiiiiiinnnn tezahürat yapanların çok olsun inşallahh takımın yıldızı ool :)))))
şekerim tarihi bildir bende sana tel.imi atıcam öpüyorum canım alişi öööppppp
demet hakket haaa denkl gelsen ne hoş olur :)

gel bebem sana hayatının tatilini yaşatayım :)))))))))))
valla açılırsada diktiririz yapacak bişiy yok :)))))))
hayat gülünce daha güzelllll daha iyi boşver yaa ağlamanın ne yararını gördükkiii :)))
ama çok isterdim gerçekten çok çok çok :))))))))))))

ayyy yoksa kaynananmı o misafir yoksaaam :)))
ama sen şu maskeyi ve bilgileride değiştir istersen :))))
özlem kaynana her aymı geliyokii?

o zaman avatarını da degestır ve de tıckerını cunkum boyle de desıfresın hala:))

ben de oyle hatta esıme bazen cvp bıle vermıom sınır oluo:))ben kendı sacımı taramaya zaman ayıramıyoken esıme nasıl zaman ayırıcam kaca bolunmem gereko gercekten sasıorum.o zaman o aksam olunca bıraz alsın ılgılensın sevmekten bahsetmıorum mamasını yapsın yedrsın.altını alsın herseyını yapsın yanı sonra da uytsun ben de esımle ılgılenebıleyım o uyuyunca.e bız de ınsanız yanı.motor takılı deelkı g..tumuzde

oglum uayndı ben dıdıom artık zaten konusma lımıtımı de doldumus bulunaktayım.sanırım gunlerın konusamamazlıgı vardı ustumde ıyı oldu ama olan sıze olsu hehe:)haydın saglıkla ve sutunuzle kalın

aynen elacım aynen... benimki bna diyoki şöyle bi makyaj yapsan güzel elbiseler giysen saçlarını bukle bukle yapsan... :))))))
geçen gün dedim sana bi uçan tekmeyle gelirim bi sene beni hayal ettiğin kılıkta görürsün :)))))))))))))

yagız yanımda uslu uslu oynarken bi bakıyım dedim
herkesin derdi aynı inanın benimde mesai sabah 7 de baslıyo akşam 9-10 kadar
bide temızlık aşkı coştu bende kafayı yıcam temızlık yapmaktan da yoruluyom vallahi

eymeni emziriyorsun değilmi..genelde doktorlar doğum kontrol hapının sütün kalitesini bozup bebeğe geçtiğini söylüyorlar..Birde hangi markayı kullanıyorsun canım..

ben hamilelikten önce 4 yıl kullandım myralon diye bir hap..galiba bünyeme gelmedi..iştahımı açtı, mide ağrısı , aşırı sinirlilik, isteksizlik...sonunda ise 6 kilo aldım..ve gitmedi kaldı...Şimdi tekrar düşünmüyor değilim..ama emzirmeyi bıraktığımda başlayayım diyorum..inş hamile kalmazsam kaza ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…