elacim kayinbirader de yokki ama seni kuma olarak alabilirim allah icin hem guzelsin hem hamaratsin
ayni evde gul gibi gecinip gideriz
sudeyoncaaa ay cok zor anlattiklarin
yani benimde esim burda daha once anlattim uzun suredir kendi isini kurdugu icin para kazanamiyor is alamadilar cunku
ama bir seye ihtiyacim olsa hep oncelik bendedir ben para yetmiyor diye kismak icin bisey yapmasam kizar olur mu alcaksin tabi lutfen al felan der
saolsun kayinvalidemlerde allah icin beni hic bir seyden mahrum etmiyorlar
o yuzden soyledigin sey zor geldi cok ama tabi bizde boyle birsey yok ama baska sorunlar var
anlayacagin her evin kendine ozel bir derdi var :)
yasemincim anlattigin seylerin cogunu cok iyi anliyorum bi tane de bende var o modelden bende idare ediyorum iste ama sanki bu aralar daha yumusadi daha anlayisli oldu bana karsi
bakalim hayirlisi
gamzecim gercekten cok isterim sana ozelden telimi atiyorum gelecegim zaman zaten burda nyazarim eger sana da uygunsa bulusuruz super olur
offfff anlatamıyorumm artık bu konuda tartışmaktan bıktım susuyorum fakat poyraz doğunca yine dertlendim haksızlık oluyo buna eminim eşim aslında savunur bizi para yok deynce oda bi yerde hak veriyo artık arada kalldı.. bi yandan neler var deyip şükredip teselli buluyom bi yandan ev var araba var alamıyoz die kahırlanıyom . üstelik en son alınan araba kvalideme alındı ortadano kadar borç var dediler gecen yaz araba aldılar bşz buyrda neler yaşarken üç kuruş hesabı yaparkennn
herkese merhaba kızlar...nasılsınız.
meryeeeeem otel dedın madem bı turzmcı olarak otel onersene bacına mımkınse marmaris,özdere cesme falan memlekete yakın yerlerden oluveeeesin:)))
kizlar bende cikiyorum voleybol antremanimiz var simdi sirkette
yarin kaldigimiz yerden devam ederiz opuyorum cok
demetcim sende olsan gercekten cok super olurdu belli olmaz belki denk geliriz ben burdan ne zaman gidecegimizi yazarim
opuldunuz
ay ay ay gamzem de davet etmıs kız gelırdım ama sımdı bızımkıler kertık ya kasla goz arasında bı torun verırler elımıze malum bodrum orası hehe:)))
bız senle bır araya bı gelcez yemınle yarılırdık sezercıkler acılırdı gulmekten hee
gamzoşum ıns dedıgın gıbıdır de hastalıktan delırmıstır kuzum.yoksam ben mıçmısım:)
bu arada kızlar ben dogu kontrol hapına basladım 1 hafta oldu.ama sankı ıstahımı actı ya.bı de acayıp asabıyım hehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?